BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 17 ocak 2009 tarihinin fb - gs derbisinin 100. yılı olduğunu biliyor muduydunuz? Az önce Ahmet Çakır söyledi LigTv'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Biliyodum hatta 2009'un o tarihinde özel bir derbi maçı yapsınlar gibi bir teklif falan da vardı ortada ama gs nin mi fb nin mi kupa maçı varmış kabul edilmeyecekmiş falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 fenerin var kupa maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 bu devirde? özel derbi maçı? yok artık ahaha tsyd kupasını kaldırdılar 3 büyükler için. kavga gürültü olur. biz alışkın değiliz öyle medeni şeylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 program uygun olsa yapılırdı ne olucak. iki kulup anlasıp gelirini yardım olarak bagıslayabilirlerdi. keske olsaydı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 1-1 yada 2-2 biticek bi özel maç yapılabilirdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 doğumgünüm go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 maç şov amaçlı olurdu falan, en azından iki takım taraftarları ve yoneticileri arasında nefret biraz olsun azalırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 eh madem fenerin kupa maçı var , yine yardım ve şov amaçlı iki takımın efsanelerinin maçı yapılabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar