Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Buna Tasma Takmak lazım bunun kuduz aşısı falanda vardır :)[signature][hline]Dragger.Org
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 hmm bu örümcek allah bilir şimdi 600$ falandır ne gereği var köpek al daha iyi bu kıllı yumak yerine...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 saçmalamayın ya bu salak şey gülermi hiç sevebilirmisin hiç onu süs gibi tutarsın...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 bu örüceh diilki mübareh eşşeh bu ne lan[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Geçmişine Önem Vermeyenin Geleceği Olmaz!!
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: Trojanmistress, 10 Mayıs 2004 17:22 tarihinde demiş ki: ne aaza girmesi, bu adamla tavla oynar bi de mars eder üstelik... Lol[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: Halfmumi, 11 Mayıs 2004 02:16 tarihinde demiş ki: Karadulun dişisi erkeğinin 2 katı mı ney :P birde soktuğunda,kurtulsanız bile sakat kalma ihtimaliniz yüksek..ufacık böcek ama neler yapıo... Ha bide,Dişisi,çiftleşmeden sonra erkeğini ham yapıyor :) Onun için adı Kara-DUL ;) Direk dul kalıyo =)[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 besiktasta gordum hi haycan magzasinda yilan satiyolardi kafeste hemen yandaki kafestede hamsterlar vardi zavallilarin ole tirmislarki 3 buuck atiyolardi aklima geldi soyliyim dedim. Bide bunlara bakmak kolaymis tek sorun kacarsa kafesinden veya cam ekanindan oldurmen gerekiyo genelde.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: Cuce, 11 Mayıs 2004 23:40 tarihinde demiş ki: besiktasta gordum hi haycan magzasinda yilan satiyolardi kafeste hemen yandaki kafestede hamsterlar vardi zavallilarin ole tirmislarki 3 buuck atiyolardi aklima geldi soyliyim dedim. Bide bunlara bakmak kolaymis tek sorun kacarsa kafesinden veya cam ekanindan oldurmen gerekiyo genelde. cuceciim, hızlı mı yasdın yaw, süper hatalar yapmışın :)
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: orc_lord, 11 Mayıs 2004 22:56 tarihinde demiş ki: saçmalamayın ya bu salak şey gülermi hiç sevebilirmisin hiç onu süs gibi tutarsın... barbed leather armor la sevilebilir... :-P (poison, physical resist) Nayır nolamaz... :-O *!Mino begins to spasm uncontrollably* oOOOoooOooooOOOooooOOO..... (res pls) [Bu mesaj Mino tarafından 12 Mayıs 2004 00:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 buyrunuz efendim gerçeği ama iğrenci.. ben acaip tırsarım hangi cesaretle buluğta koydum bilmiorm..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 aha buda goliath adındaki tarantula boyunu kendiniz ölçekleyebilirsiniz parayla karşılaştırınca zaten kusucam şimdi ama sizi bilgilendirmek için katlanıyoruz artık :Pp[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 mumu resimdeki goliath biraz güdük kalmış, beşinci sayfada dedim ya 30 cm olabiliyorlar diye :) *!Açıklamanın etkisini arttırmak için eline cetvel alır* Na işte bu kadar![signature][hline]-Bak koçum... -Buyur abi? -Eskiden buralar dutluktu.Buralara kurt inerdi. -Eee abi?Sonra noldu? -Ne mi oldu?Dutlar gitti, kurtlar kaldı...
Öne çıkan mesajlar