loserz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Ancalagan said: loserz said: Yalçın küçük gibi bir adam, orda burda saçmaladıgı saçma sapan siyonist muabbetleri ve aşırı ulusalcı söylemlerinin söylemesinin de bir sebebi vardır. Kamuoyu oluşturmak. Ulusalcılık kadar felsefesi olmayan içi boş bir ideoloji daha da yoktur.En kolay ideolojidir,vatan millet sakarya,aklar ve karalar, oldu bitti politik oldun vatan kurtarıyorsun. Hem yalçın küçük nedir,tuncay özkan soytarısı nedir?Emekli olmuş general ne gibi bir muhalefet yapabilir. Bu gözaltına alınan hiçbir insan, Kılıçdaroglu kadar muhalefet yapamamıştır.Ergenekonun avukatı kesinlere,dediginiz gibi olsa başta bu adamı alırlardı. İnanılmaz birisin ya... Ulusalcılık içi boş bir ideoloji öylemi.. kutlarım seni hiçbişey anlamamışsın cumhuriyet devrimlerinden!git biraz kitap oku. mümkünse yeşilrenkli olmasın kırmızı varsa iyi olur ama oda çok cırtlak olmasın mesela nutuktan başla?(:P) Yalçın küçüğe laf etmişsin Çok bilirsin ya... dinledinmi adam ne diyor..? sionist guruplara inanmayabilirsin ama bugün anamız ağlıyosa o şerefsiz tarikatlar yüzünden ağlıyo birazda Tuncay özkan dediğin şahıs ve emeklipaşalar..SOYTARI????! bu mitingleri organize eden kişilerdi. Türkiyenin gördüğü belkide en büyük gösteriydi.Bende o gün dışarıdaydım muhteşem bir gündü.İyide oldu! türkiyenin 4 bir yanından insanlar gelmişti! Doğudan,karadenizden egeden...muhteşemdi..keşke tekrar olsa.. Ama Akp Kİ Belkide Gerçek derindevlet odur! tarikatçılar(sözde dindar emperyalist uşakları) ve CIA ajanları doluştu artık.Bu adamlar(ABD)Ulusalcı zihniyeti ve Atatürkçülüğü zararlı bulduğu için ve sindirmek için böyle bir harekat yaptı.. bu kadar şey yazmışsın ve çoğuda akıllı biri olduğunu göstersede bu basit gerçeği kavrayamamış olmana üzüldüm.Ama napalım ailelerimiz bizi farkı yönlerdede olsa yönlendiriyor.İyice takip et bi yazı yazmadan karar vermeden her yandaş medyayıda oku objektif olanlarıda oku:)-D tüm sülalem ulusalcıdır, bu yeterlidir umarım. sana ahmet altandan hafif bir ulusalcı dipnotu iletiyim,güzel açıklayan: "ezberlenmiş cümleleri bağıra çağıra tekrar ederek “vatansever” olmanın bir çekiciliği var elbette. hiçbir çaba göstermiyorsunuz, hiç düşünmüyorsunuz, kendi hayatınızla ilgili hiçbir şeyi riske sokmuyorsunuz ve kendinizce “değerli” bir kimlik edinebiliyorsunuz. bu kolaycılık, birçok insanı, daha da tehlikelisi birçok genci cezbediyor. fikir düzeyindeki bir kolaycılığın “ayıp” olarak kabul edildiği bir ülke olmadığımız için bunun “entelektüel” bir zararı da dokunmuyor size. “ulusalcı” ya da “vatansever” gibi bir kimlik kartınız oluyor. bir kere o cümleleri ezberledikten sonra her tartışmada söylenecek bir sözünüz bulunuyor. o cümleler de zaten ezberlenmesi zor cümleler değil. “herkes türklere düşman.” “avrupa birliği emperyalist bir güçtür, türkiye’yi şeriat ülkesi yapmak istiyor.” “şehitlerimizin kanıyla aldığımız kıbrıs’ı kimseye vermeyiz.” " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 @loserz Bu adam ==)))))))))))))))))))))))) babasının utanç kaynağı .. Gizliyollardan CIA den ve batıdaki kaynaklarından para ve bilgi almıyorsa ajanlar bu adamın gurubu için yardım dağıtmıyor ,cirit atmıyosa neyim! devlet arşivlerine bile giriyolar askerden özel belge bile çalıyolar kimdir bu taraf ! Hepsi satılmış ya bu adam sözde ... yazık ya taraf gazetesi? acaba hangi taraf?? bibak http://ec.europa.eu/education/img/flags/usa.gif Emperyalist uşakları solculuğu kullanıyor akıllarısıra.. Mahfetti bi bu liboş ruhlular,işbirlikçiler bide bu pkk.Mahfettiler sol görüşü neyse ya kırıcı olmak istemiyorum..sözlerim ve tepkim bu adamdan dolayı bianda oluştu.senle alakası yok. Ama ben ÇetinAltan a üzülüyorum... =( bi baba için bayaüzücü olmalı bide şu mehmet altanı eklemek isterdim buraya ama .. neyse.. hayatları iyidir. iyi para veriyodur cia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 rahatsiz said: iddanamenin hali ve davanin seklinden sonra dusuncem dokunulmazligin daha buyuk bir sebep oldugu yonunde ne yazik ki. suna katilmamak zor bence de. cok cividi diyecegim ama bastan da pek elle tutulur gibi degildi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Ergenekon terör örgütü muhabbeti ile ilgili şu belgeyi linklemek istiyorum. Habertürkten alıntı. Kimse bitarafından uydurmuyo bazı arkadaşlara duyurmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 hic kimse tutuklananlar arasinda pislik adamlar yok demiyor. ozellikle susurluk ile alakali adamlar, askerligi baska seyler ile karistiran adamlar hapisten cikamazlar umarim. ama bu pislik (olmadigini soylemiyorum) oyle isimlere, oyle yontemlerle bulastiriliyorki, bunu yapabilmek icin once toplumu tatmin etmen gerekir, onlarin suclu olduguna ikna etmen gerekir. tutuklayalim senelerce hapiste tutalim, sonra buluruz bir seyler dersen olay toplumu bolmeye gider. faydasi zarardan buyuk olur. bu dava ve isleyisi sizi tatmin ettiyse sizde bir sorun var demektir. ya intikam intikam diye bagirmaktasiniz ya da bazi seyleri goremeyecek kadar kafaniz karisik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 valla mahkeme olmadan butun cinayetleri ergenekonun isledigi ortaya cikti EHEUEHEUEHEU bende diyorumki romayida kesin ergenekon yakti bunuda eklesinler lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 yok muydu iddianamede zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 benim burs yalan oldu adam şimdi hiç uğraşmaz benle ooof oof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Ancalagan said: @loserz ... iyi para veriyodur cia loserz in dediklerine cevap vermemiş olman da baya ilginç. ve evet ulusalcılık bir balondur, sol ve sağdan işine gelen kısımları alan, işine gelmeyen kısımları dışarı bırakan bir hibrid'dir. Sonunda stalin komünizmi gibi (veya lenin, pek fark yok gözümde), başladığı ideolojiden tamamen farklı konuma gelmiş bir devlet (hükümet değil) politikasıdır. hibrid kelimesinin çok güzel bir çevirisi var türkçede, ama küfür diye yazmıyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 bence tam da yazdıklsrımın üstüne, " cia ajanı, bilmemne maşası" gibi ezberlenmiş laflarını söyleyip,ahmet altanın tespitinin ne kadar dogru oldugunu kanıtlamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Atatürk Orman Çiftliği'nde arama başlatılmış. Sanırım bu gidişle Anıtkabir'de bulacaklar aradıklarını, yürü be zekeriya kim tutar seni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 |Joker| said: Atatürk Orman Çiftliği'nde arama başlatılmış. Sanırım bu gidişle Anıtkabir'de bulacaklar aradıklarını, yürü be zekeriya kim tutar seni! Atatürk Orman Çiftliği diye , olayı Atatürk'e karşı pararlelleştirmen çok leş bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Atatürk'ü vatan haini ilan etmeleri yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Horizon said: |Joker| said: Atatürk Orman Çiftliği'nde arama başlatılmış. Sanırım bu gidişle Anıtkabir'de bulacaklar aradıklarını, yürü be zekeriya kim tutar seni! Atatürk Orman Çiftliği diye , olayı Atatürk'e karşı pararlelleştirmen çok leş bir durum. ahhaha leş mi? Atatürkçü ve Cumhuriyetçi ne kadar adam varsa topladılar içeriye, yanlarına tuncay özkanı, ibrahim şahini de yamadılar. Ve şimdi kalkmış buna leş mi diyorsun. Aklına şaşayım senin be :D organ sarfiyatısın şerefsizim :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 adamınbiri said: Atatürk'ü vatan haini ilan etmeleri yakındır. gölbaşında bilmemkaçtane glock silah ve cephanelik bulunmuş, isminde "Atatürk" geçiyor diye aramasınlar geri kalan cephanelikleri degilmi? yok aslında cephanelik diye birşey yok onlar fil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 atatürkün devletinin bu hale geldiğine inanıyorsunuz da orman çiftliğinden çıkan glocklara mı inanamıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 loserz said: adamınbiri said: Atatürk'ü vatan haini ilan etmeleri yakındır. gölbaşında bilmemkaçtane glock silah ve cephanelik bulunmuş, isminde "Atatürk" geçiyor diye aramasınlar geri kalan cephanelikleri degilmi? yok aslında cephanelik diye birşey yok onlar fil. sana feci küfür ederim ama 2 gün sonra banlancan başka bi acc ile geri gelicen devam edicen olan bana olcak o yüzden etmiyorum ama en içten dileklerimi sana sunuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 adamınbiri said: loserz said: adamınbiri said: Atatürk'ü vatan haini ilan etmeleri yakındır. gölbaşında bilmemkaçtane glock silah ve cephanelik bulunmuş, isminde "Atatürk" geçiyor diye aramasınlar geri kalan cephanelikleri degilmi? yok aslında cephanelik diye birşey yok onlar fil. sana feci küfür ederim ama 2 gün sonra banlancan başka bi acc ile geri gelicen devam edicen olan bana olcak o yüzden etmiyorum ama en içten dileklerimi sana sunuyorum ben bende o yüzden 4 5 nokta koydum. Adamlar yardıra yardıra ülkenin içine edenleri savunuyor ama madalya dolu, biz zıvanadan çıkıyoruz hooop ban. Ne o, hakaret etmedi onlar. Ülkenin değeridir ulan Atatürk Orman Çiftliği, Tayyip efendinin özelleştimeye çalıştığı bir yerdir, Allah binbir türlü ... versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Askeriyenin silah depolarını arasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ülkenin değerinin içine silah saklayanların utanması lazım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Cons said: ülkenin değerinin içine silah saklayanların utanması lazım o zaman. Onu İbrahim Şahin'i bırakıp 2 ay sonra tekrar gözaltına aldıran savcıya sormak lazım. Niye bıraktın, niye aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Cons said: ülkenin değerinin içine silah saklayanların utanması lazım o zaman. helal len cons :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 adamınbiri said: loserz said: adamınbiri said: Atatürk'ü vatan haini ilan etmeleri yakındır. gölbaşında bilmemkaçtane glock silah ve cephanelik bulunmuş, isminde "Atatürk" geçiyor diye aramasınlar geri kalan cephanelikleri degilmi? yok aslında cephanelik diye birşey yok onlar fil. sana feci küfür ederim ama 2 gün sonra banlancan başka bi acc ile geri gelicen devam edicen olan bana olcak o yüzden etmiyorum ama en içten dileklerimi sana sunuyorum ben küfür etmekten başka çaren yok sanırım. yalnız kanıtlar ortaya alenen çıkınca mavi ekranlar dolmuş ortalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 senin başka bişeyden anlıyacağın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar