|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Çabuk ölürler diyedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Ergenekon Bedrettin Davası Dalan %100 uyuyor olm işte, bundan iyi kanıt mı olur ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Jadelith said: bedrettin ne biçim isim lan. kemal sunal filminde karısından durmadan azar işiten herif ismi gibi. Yeditepe güzelsanatlar hazırlık sınıfındayken sinifın duvarında kocaman yazardı BAD-RED-TEEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 diger topicdede yazdim obi ye kadar gider bu isin sonu benden soylemesi cumhuriyetcilere umut yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 GEd said: 80 yaş ortalaması yaptı ergenekon nerdeyse. İyice rezalet artık Yazdığın şeye gerçek inanıyor musun yoksa laf olsun diye mi yazıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 valla ergenekona inanıcam nerdeyse, herkesi alıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Sabih Kanadoğlu'nun evinden geliyorum. Muhtemelen ceza yiyeceğim ama söylemem lazım: Namussuz domuzlar, AKP'den çıkarı olan, gerçekleri görmeyecek kadar kör olan şerefsizler, bilcümle hainler; Hepinizin sonu elbet bir gün gelecek, bu ülkenin hapishanelerinde kalmayı haketmeyecek kadar soysuzlaşmışsınız. Defolup gideceksiniz bu ülkeden. Pati'deki yardakçıları da kıçlarına kına yaksınlar, bir adım daha yaklaştınız ılımlı islam devletinize. Ama henüz daha sonuna gelmedik olayın, bir cephe daha kazandığınız diye götünüz göğe ermesin. Er geç tepenizdeki eşbaşkanlarla birlikte hakettiğiniz cezayı çekeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 http://www.westportlibrary.org/events/photos/Islam.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Amaç Ulusalcı ve Atatürkçü takım. Bunları kullanarak insanlardan para kazanan ve umut dağıtanları da alıyorlar ki Dalan + Tuncay Özkan son söylediğim kesimden. Sabih Kanadoğlu'nu Dalan'la aynı kefeye koyamazsınız hiç bir zaman. Ama Atatürkçülük ve O'nun ilkelerini benimseyen herkesi sindirmeye çalışıyorlar. TRT6'sından DTP'sine, Ergenekon'dan İslam devletine, küllerden bir devlet yaratan kesimi ve torunlarını aşırı rahatsız etmeye başladı. Hiç bu kadar ayyuka çıkmamıştı bu olaylar, ABD ve AB destekli eşbaşkan Tayyip ülkesini satıyor ve kimse buna ses çıkarmıyor. Açıkçası bundan sonra ne yazık ki eskisi kadar rahat ve müsamalı olmayacak bu grup, çünkü yeterince suyu çıktı. Madem savaş istiyorlar, karşılığını alacaklar, hayırlısı olsun ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Ulan dalan ne kazanmis adam donuna kadar vakfa bagislamis, evi mi var barki mi goster bakalim. ulusalcilarin ustunden para kazaniyrmus, allah razi olsun sayesinde universite okuduk. bilmeden etmeden iftira atmayin. ben de diyorumki joker oyle boyleymis, 1000 kisi gay klubunden cikarken gormus, hadi duzelt duzeltebilirsin, para kazaniyormus. |Joker| said: Amaç Ulusalcı ve Atatürkçü takım. Bunları kullanarak insanlardan para kazanan ve umut dağıtanları da alıyorlar ki Dalan + Tuncay Özkan son söylediğim kesimden. Sabih Kanadoğlu'nu Dalan'la aynı kefeye koyamazsınız hiç bir zaman. Ama Atatürkçülük ve O'nun ilkelerini benimseyen herkesi sindirmeye çalışıyorlar. TRT6'sından DTP'sine, Ergenekon'dan İslam devletine, küllerden bir devlet yaratan kesimi ve torunlarını aşırı rahatsız etmeye başladı. Hiç bu kadar ayyuka çıkmamıştı bu olaylar, ABD ve AB destekli eşbaşkan Tayyip ülkesini satıyor ve kimse buna ses çıkarmıyor. Açıkçası bundan sonra ne yazık ki eskisi kadar rahat ve müsamalı olmayacak bu grup, çünkü yeterince suyu çıktı. Madem savaş istiyorlar, karşılığını alacaklar, hayırlısı olsun ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Tayyip büyük adammış hakkaten.Alayına gider felsefesini tam anlamıyla uyguluyor.göz göre göre milyon insanın gözüne soka soka icraatlarına devam ediyor. hükümetin ömrünün kısa oldugunu düşünoüyorum.gittikleri yol çıkmaz yol.yarın yada obürgün.duvara çarpıcaklardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Sparkcaster said: ya tuncay özkanı tutuklayan bi dava nasıl ciddi olabilir BUDUR HAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 bu bedrettin çok mu gıcık ? Arkadaşım varda yeditepede az çekmedik fln dio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 bedrettin dalan, ali kırca ile konuşurken şey demiş "beni ergenekon'un bir numarası diye suçluyorlarmış, ben hayatımda hiçbir zaman iki numara olmadım hep 1 numaraydım" gibi bişi dedi var ya ayağa kalktım, alkışladım, sonra geri oturdum. helal olsun çok güzel laf soktu :) bu davada adıgeçenlerin %50sini tanıom dedi ama aynı zamanda bakanlar kurulunun da %50sini tanıyorum arkadaşım hepsi dedi kapak no:2 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 FLAS=======FLAS Ergenekonun 1 NUMARASI YAKALANDI!! tk http://www.buzzflash.com/analysis/04/09/images/02emperor350.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 mrlevie nin yazdıklarını görmemek icin biraz kör olmak lazım bence.. sonumuz hayrolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Ben bu admaların yerınde olsam hıc devletı yıkmakla ısım olmasa sırf bu ....... karsılık darbe yapasım gelır bea ne bu :D sımdı bu yazıdan bızıde alırlar hahahha :D onur diye 19 yasında biri gozaltına alınırsa bılınkı o benım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Seytan diyor ki bir tut bir geceligine Londra'nin gizli bir kosesinde, sahte bir ihbar ver Turk elciligine "ergenekon liderleri bulusuyor" diye. Sonra yakalatayim kendimi orda lider diye olay cikartayim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Ne örgütmüş arkadaş selam alan veren dahil oluyor içine. Türkiyenin en önemli isimleri eski paşalar aydın kesim ve Atatürkçü Düşünceyi benimseyen herkes dahil ama böylesi güçlü, böylesi toplumda sözü dinlenen kişilerin örgütünün silahlı gücü birkaç bomba ve kişisel silahtan ibaret. Birkaç bomba ve 3-5 silah ile darbe yapılabiliyormuş bunu öğrendim. Bunların hepsinin son teknoloji ürünü olması gerek; lazer silahı ve nükleer desteğe sahip el bombaları ? ? ? Bende evimdeki 3 av tüfeğimle destek vermek istiyorum. Nereye başvuru yapabilirim yardımcı olur musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 LathspeLL said: Seytan diyor ki bir tut bir geceligine Londra'nin gizli bir kosesinde, sahte bir ihbar ver Turk elciligine "ergenekon liderleri bulusuyor" diye. Sonra yakalatayim kendimi orda lider diye olay cikartayim falan. Pati olarak organizasyon yapalımmı :) 3-5 kisi toplanalım takım elbiseli eski bi evde garip bi yerde ...bi ihbar,kapıya 10 security,saglam bi mercedes fln tamamdır :D obur gun gazetedeyiz sonrasında gulme vakti :D super olur gazetede ergenokuncular yakalandı sonra bı ortaya cıkar hahaha Nessarien 3 av tufegimi aman dikkat et duymasınlar vallaha alırlar iceri ... basvurcak yer bulursan benide cgir bunlara karsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 matama said: Ulan dalan ne kazanmis adam donuna kadar vakfa bagislamis, evi mi var barki mi goster bakalim. ulusalcilarin ustunden para kazaniyrmus, allah razi olsun sayesinde universite okuduk. bilmeden etmeden iftira atmayin. ben de diyorumki joker oyle boyleymis, 1000 kisi gay klubunden cikarken gormus, hadi duzelt duzeltebilirsin, para kazaniyormus. |Joker| said: Amaç Ulusalcı ve Atatürkçü takım. Bunları kullanarak insanlardan para kazanan ve umut dağıtanları da alıyorlar ki Dalan + Tuncay Özkan son söylediğim kesimden. Sabih Kanadoğlu'nu Dalan'la aynı kefeye koyamazsınız hiç bir zaman. Ama Atatürkçülük ve O'nun ilkelerini benimseyen herkesi sindirmeye çalışıyorlar. TRT6'sından DTP'sine, Ergenekon'dan İslam devletine, küllerden bir devlet yaratan kesimi ve torunlarını aşırı rahatsız etmeye başladı. Hiç bu kadar ayyuka çıkmamıştı bu olaylar, ABD ve AB destekli eşbaşkan Tayyip ülkesini satıyor ve kimse buna ses çıkarmıyor. Açıkçası bundan sonra ne yazık ki eskisi kadar rahat ve müsamalı olmayacak bu grup, çünkü yeterince suyu çıktı. Madem savaş istiyorlar, karşılığını alacaklar, hayırlısı olsun ne diyelim. 1. vakıf üniversitesi kurmak vergiden yırtmanın en temiz yollarından biri 2. olarak o vakıf üniversitesinin yeme içme,ve konaklama ihtiyacını karşılayan özel şirketler kime ait bil bakalım bunu söyleyen yeditepenin eski muhasebecilerinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 kazansın abi adam para? vakıf üniversitesi yapmış para kazanacak tabi anlamadımki demek istediğinizi? bakkala sen bu gofrete kar koyuyon hacı çok çakalsın demek gibi bişey yaptığınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 yok para kazansın ona bişey demiyorum, ferrarisini satan bilge gözüyle bakılıyo bedoya, öyle değil diyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Feto kızmış buna ondan aranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 logcupasa said: LathspeLL said: Seytan diyor ki bir tut bir geceligine Londra'nin gizli bir kosesinde, sahte bir ihbar ver Turk elciligine "ergenekon liderleri bulusuyor" diye. Sonra yakalatayim kendimi orda lider diye olay cikartayim falan. Pati olarak organizasyon yapalımmı :) 3-5 kisi toplanalım takım elbiseli eski bi evde garip bi yerde ...bi ihbar,kapıya 10 security,saglam bi mercedes fln tamamdır :D obur gun gazetedeyiz sonrasında gulme vakti :D super olur gazetede ergenokuncular yakalandı sonra bı ortaya cıkar hahaha Nessarien 3 av tufegimi aman dikkat et duymasınlar vallaha alırlar iceri ... basvurcak yer bulursan benide cgir bunlara karsi Harbi once videoya cekicez kendimizi mesela "kafa buluyoruz" faland iye aciklicaz olaylari, sonra kendimizi yakalattirip 1-2 hafta olay cikarticaz, ardindan videoyu verip tasak gecicez. ama o 1-2 haftada neler yaparlar bilemiyorum. Hatta 2 hafta ardindanda devam edebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar