Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ergenekon Tertibi'nde yeni dalga

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

Loserz bu topicde tek muhalefet sensin ve en cok yazı sana ait oncelikle nereden ve hangi bolumden mezunsun suan calısıyormusun ve ne ıs yapıyorsun yasın kac bana oncelıkle bunların cevabını verırmısın ...
Ayrıca ibrahim şahinin susurluk davası zamanında hapis cezasının artırılmasını isteyen karsıt yargıcıda alıyolar ya iceri komedi ya...Bide su var yahu koca devlet 10 el bombası 1 keles tnt kalıplarıylamı yok edılecek guldurmeyın allah askna bu ıs bu kadar basıt olsaydı bende alırdım 10 adam yanıma 10 el bombası beyazsarayı basardım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
Birşeye cevap vermiyorsun sg-1 , hükümete karşı bildiri yayınlayan yargıtay fasulyemi bu ülkede. Varsa elde delil , kanıt , belge açarlar davayı deniz feneri ile ilgili.

Pardon ama sen deniz fenerini bile savunuyorsan akpden gelecekte aday olmayı dusunen bırısın ...Dava actırttılarmı türkiyede adalet bakanlıgı ızın vermedı almanyada acıldı tutuklandılar ...Bu deniz fenerinin bile goremıyorsanız ya cahilsiniz yada ilkokul bile okumamıs bırısınız ya peki siz loserz gibi egitim duzeyinizi acıklarmısınız? ve akpye karsı neden bu kadar sevgı besledıgınızı yoksa sızdemı 1 torba komure fetosa kalbını verenlerdensınız :D
Sosyal ağlarda paylaş

1 - Ergenekon AKP Hükümeti'ni devirmeye yönelik, Türkiye içinde kargaşa çıkararak darbeye zemin hazırlayacaktı deniyor. İbrahim Şahin kayıp silahlar yüzünden ekstra 1 yıl daha fazla ceza aldığı sene 2000, AKP Hükümti'nin olmadığı zaman. Ama silahlar bulunduğunda sarılı gazeteler 2004 tarihli. Çok garip.

2 - Madem her şey su yüzüne çıksın, madem Ergenekon'la her türlü suçluya ulaşılsın. Dokunulmazlıklar da kalksın. Bakalım mecliste bu Terör Örgütü'nün ortaya çıkarılmasını isteyen kaç kaçakçı, kaç vatan haini var görelim yer mi? Bakalım Baykal'ın ne baplantısı çıkacak Ergenekon'la, ya da Tayyip'in ne bağlantısı var Deniz Feneri ile. Ergenekon'u savunanların da bunu desteklemesi lazım. Yer mi?

edit: Ayrıca Bedrettin Dalan 5 ruhsatlı silahı için devletin her sene kendisine 400 civarı mermi verdiğini söyledi. 5 yılda bu 2000 gibi bir rakama çıkıyor. Albay'ın evinde bulunan 8000'i aşkın mermi de asker bir adam için ulaşılamaz bir şey mi? Asker olup ta evinde marangoz aletleri çıkan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

logcupasa said:
Horizon said:
Birşeye cevap vermiyorsun sg-1 , hükümete karşı bildiri yayınlayan yargıtay fasulyemi bu ülkede. Varsa elde delil , kanıt , belge açarlar davayı deniz feneri ile ilgili.

Pardon ama sen deniz fenerini bile savunuyorsan akpden gelecekte aday olmayı dusunen bırısın ...Dava actırttılarmı türkiyede adalet bakanlıgı ızın vermedı almanyada acıldı tutuklandılar ...Bu deniz fenerinin bile goremıyorsanız ya cahilsiniz yada ilkokul bile okumamıs bırısınız ya peki siz loserz gibi egitim duzeyinizi acıklarmısınız? ve akpye karsı neden bu kadar sevgı besledıgınızı yoksa sızdemı 1 torba komure fetosa kalbını verenlerdensınız :D

bu arkadaşa lütfen biri bu forumda böyle tartışılınmadıgını söylesin, sg-1 lathspell size göreve çagırıyorunm.
Sosyal ağlarda paylaş

Knight online oyuncusu bence ^^

Fetocu olamaz , fetocular hakaret etmeden sinsice tartışmayı severler, ses tonları hep yumuşaktır, her iki kelimelerinden biri allah çok şükür , allah büyük, allah isterse olur, gibi kelimelerdir.

Ergenekon yedi bitirdi sizi ^^
Sosyal ağlarda paylaş

loserz said:
logcupasa said:
Horizon said:

bu arkadaşa lütfen biri bu forumda böyle tartışılınmadıgını söylesin, sg-1 lathspell size göreve çagırıyorunm.

Evet boyle tartisilmaz, ayip. Burdan millete "yas kac? erkeksen disarda soyle, yuzume soyle" falan yazacaksin once, sonra ozel mesajdan "senin anani avradini..." diye mesaj atacaksin. Ayiptir yani aaaa.
Sosyal ağlarda paylaş

evet senin gibi "ohşşş küfür edicem şimdi tutmayın benii!! küfür ediceemmm! küfür ederim baaaak!" gibisinden mesajlar atmayıp , bana hakaret edene bende hakaretimi ettim, paşa paşa da cezamı çektim.
Ve hala burda tartışmaya yetemeyenler olayı kişisele, fetocuya,akpciye bilmemneye döküyor.bu foruma birden fazla lathspell fazla bence.
Sosyal ağlarda paylaş

newdonis senin gibisi yok bu forumda cidden. Enteresan bir adamsin.

Olaylari baslatan sendin, millete ozelden kufur etmeye baslayan sendin, olaylari bireysele tasiyip olay cikartan, milleti dovuse cagiran sendin. Sonra pismis kelle gibi uste cikmasinida bilen sendin, Atilip atilip geri dondun. "cezami cektim" diyorsunda senin cezan yoktu arkadasim, kicina tekmeyi yedin su forumda, yuzsuzce geri dondun. Olaylarida kendin baslatmadin numarasi yaptin, hatta newdonis degilim diye takildin falan gizlice.

Simdide hayal dunyanda yasiyorsun, hala olaylari, kufurleri bizim baslattigimizi saniyorsun. Burda da yine ozunu gosteriyorsun zaten. Daha kontrollusun ama hersey ayni, eski halinden farkin yok, olamaz zaten oyle yetismissin.

Su forumda benim sinir katsayimi arttiran yegane adamsin. O kadar aptal mesajlarin var ki cileden cikartiyor. Aptalliga tahammulum yok afedersin. Unstable'da bir adamsin, ciddi sorunlarin oldugunu dusunuyorum ben.

ergenekon adli yalana baktigimizda ortada acik bir sindirme harekati oldugunu anliyoruz. Anlayabilen anliyor diyeyim. Arada suclu isimler yok mu? Var tabi ama onlarin davasi farkli olmasi gerekirken, onune gelen her davayi ergenekona baglayip korku dalgasi yaratmaya calisiyorlar.

Tekrar hatirlatiyorum Sivas katliaminida yikmak istediler ya ergenekona. Daha ne tutarliligindan, gercekliginden, dogrulugundan bahsediyorsunuz ya Ergenekonun? Susurluk'tan arta kalan olaylari Ergenekon ismine cevirip geri kalan butun alakasiz olaylarida bu isme baglayip kafa buluyorlar milletle.

Kanal7'nin haberlerine comment atan andavallilar gibi insanlar cok oldugundan inaniliyor boyle seylere. O yuzden bir sekilde isler tersine donerde AKP iktirdan duser, butun AKP'lileri dini gruplari falan iceri alirlarsa patlamis misirimla takip edecegim. Umarim olur.
Sosyal ağlarda paylaş

loserz said:
kardeşim ben fetocu soroşcu ab uşagı ve akpliyim .

değil senin tek hatan sol ideoloji veya daha özgür,tarafsız zannettiğin o cia in.Ülkedüşmanı gazeteyi okuyo olman.Ama senin suçunda değil adamlar iyi reklam yaptı neyseki tajı 30.000 lerden fazla değilmiş Elimde bi güç olsa tüm taraf gazetelerini toplayıp yakarım :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşim sana kısaca şöyle özetleyim.taraf gazetesi degil, günde 2 gazete okurum, hürriyet ve sabah.

özetim işe şudur, kendine kolayca "vatansever" kimligini kazanmak için ordan burdan duydugun ezbere şeyler söylüyecegine, oku araştır ve fikirler belirt, tek dedigin şeyler 5-10 kelime dağarcıgından ibaret.

Ve senin gibi düşünmeyen herkezin "rezil, vatan haini,vs" olmadıgını, eger tek senin düşündügünün dogru olsaydı demokrasiye ihtiyaç olmazdı ve tek dogru ülkeyi yönetirdi zaten.
Ama malesef ulusalcı oldugundan bu tür şeyleri anlaman pek beklenmiyor.

Ayrıca " elimde güç olsa tüm taraf vs yakarım" demen de zaten ideolojinin ve beyninin ne kadar faşizmin eteklerinde dolaştıgını gösteren bir kanıt cümledir.

Bu düşüncenin ataları zaten çok kitaplar yaktı eskiden.
Sosyal ağlarda paylaş

loserz said:
kardeşim sana kısaca şöyle özetleyim.taraf gazetesi degil, günde 2 gazete okurum, hürriyet ve sabah.

özetim işe şudur, kendine kolayca "vatansever" kimligini kazanmak için ordan burdan duydugun ezbere şeyler söylüyecegine, oku araştır ve fikirler belirt, tek dedigin şeyler 5-10 kelime dağarcıgından ibaret.

Ve senin gibi düşünmeyen herkezin "rezil, vatan haini,vs" olmadıgını, eger tek senin düşündügünün dogru olsaydı demokrasiye ihtiyaç olmazdı ve tek dogru ülkeyi yönetirdi zaten.
Ama malesef ulusalcı oldugundan bu tür şeyleri anlaman pek beklenmiyor.

Ayrıca " elimde güç olsa tüm taraf vs yakarım" demen de zaten ideolojinin ve beyninin ne kadar faşizmin eteklerinde dolaştıgını gösteren bir kanıt cümledir.

Bu düşüncenin ataları zaten çok kitaplar yaktı eskiden.

senin gibi liboş olacağıma ulusalcı olmayı tercih ederim.(tu)

Bi arabın elindeki gazeteninde pek bir farkı olduğunu sanmıyorum zaten Taraftan ==)).Neyse konu oda değilde zaten

düzenisarsan veya işlerin dahada rezalet bir duruma gittiği anda ortaya çıkıp ülkenin düzenini dahada çok bozamaya çalışan bir gurup varsa KUSURA BAKMA bunlara öbür yanağımı dönen bir mantığım olmaz benim

evet o gazetenin hemen yasaklanması lazım.bunu 68 kuşağının yaşadıkları ile karşılaştırman kadarda Aptalca bişey olamaz!!.asdhasghdfha gülüyorum ==)))).Bu kadar komik bi birleştirme yapabilceğini tahmin etmiyordum

Bana gidip okumamı araştırmamı söylüyorsun.Fakat bence öncelikle senin güçlü bir objektif görüş kazanman ve pek çok farkı taraflardanda konuları dinlemen ve araştırman lazım.Dediğim gibi git Nutuktan başla. belli okumamışsın
KurtuluşSavaşının ve Devrimlerin ne zorluklarla yapıldığını bi oku.Mümkünse yeşilcilerden olmasın.

Senin gibi düşünen zihniyeti iyi bilirim.Türk, bayrak, birlik, veya bi kalpaklı atatürk resmi gördükleri an Ah! işte faşistttt! yuuuuuu Pis nasyonalisttt!! tüüü!! bu zihniyeti bize artık oturtturmak üzereler neden farketmiyosun? Ulusal değerlerimizin yokedildiğini.Kemalist düşüncenin Amerikanın büyük oyunları sayesinde itildiğini ve unutulduğunu ..Kurtuluş savaşını biz nasıl verdik.!?. ne büyük zorluklarla ulus olarak.
inanamıyorum ya sana..

Neyse ben daha fazla bu başlığa msg atmıcam kırıcı olabilceğimi hissettim kurusa bakma ağırkonuştuysam niyetim bu değildi.Tek derim hem derdimi ve düşüncelerimi anlatabilmek hemde senin mantaliteni kavramaktı dostum :)-D
Fakat etrafından yönlendirmelerle Ulusalcıları faşist diye suçlamadan önce biraz araştır.Kimmiş gerçek faşist kolayca anlarsın zaten.(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

"inanmıoerum yaaaaa"

tarih bilgin lisedeki tarih kitaplarından ibaret oldugu belli.
şu yazdıgın şeylerin hepsini 1 cümlede anlatabilirsin.cevap bile verilmeyi haketmiyor.

hem "kitapları yakar yasaklardım" diyorsun, hemde faşist degilim diyorsun.Sen faşist oldugunun farkında bile olmayan faşistsin.
Ama zararsız faşistsin tabi,kahvedeki muabbet eden " şu ... topunu taksimde sallandırmak lazım" diyen adamdan farkın yok.

Muhtelemen sıkı bir mmorpg oyuncususun, uzun zaman sosyaliteden, toplumdan,bilgiden uzak kalmışssın, şimdi kıyısından köşesinden tutunmaya çalışıyorsun ezberlenmesi kolay şeylerle,bunlar için çaba göstermen lazım, okumayı sevmen lazım takip etmen lazım.hadi bakalım kolay gelsin sana.
Sosyal ağlarda paylaş

loserz said:
"inanmıoerum yaaaaa"

tarih bilgin lisedeki tarih kitaplarından ibaret oldugu belli.
şu yazdıgın şeylerin hepsini 1 cümlede anlatabilirsin.cevap bile verilmeyi haketmiyor.

hem "kitapları yakar yasaklardım" diyorsun, hemde faşist degilim diyorsun.Sen faşist oldugunun farkında bile olmayan faşistsin.
Ama zararsız faşistsin tabi,kahvedeki muabbet eden " şu ... topunu taksimde sallandırmak lazım" diyen adamdan farkın yok.

Muhtelemen sıkı bir mmorpg oyuncususun, uzun zaman sosyaliteden, toplumdan,bilgiden uzak kalmışssın, şimdi kıyısından köşesinden tutunmaya çalışıyorsun ezberlenmesi kolay şeylerle,bunlar için çaba göstermen lazım, okumayı sevmen lazım takip etmen lazım.hadi bakalım kolay gelsin sana.

dayanamadım..

madem verilmeyi haketmiyor niye veriyosun???

Bana sosyalizmi anlatan adama bak ^________^
ben kitap yakarım demedim CIA in gazetelerini yasaklarım,yakarım dedim

sevsinler benim entelliboşumu :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

Yalçın Küçük'ün tutuklanması kadar absürd bişi olamaz herhalde.

6 aydan fazla bir süredir kendisine karşı yürütülen kampanyalar işe yaramayınca susturmak için içeri alma yöntemini seçtiler herhalde.

Hangi nedenle tutuklanmış orasıda muallak.
Sosyal ağlarda paylaş

Ancalagan said:

dayanamadım..

madem verilmeyi haketmiyor niye veriyosun???

Bana sosyalizmi anlatan adama bak ^________^
ben kitap yakarım demedim CIA in gazetelerini yasaklarım,yakarım dedim

sevsinler benim entelliboşumu :)-D

valla onu bunu bilmem de bira seviyosun galiba, her postta bira var.
Sosyal ağlarda paylaş

Mehmet Altan'ın mantalitesini anlamıyorum hoca ben.
Hani açık düşünmeye çalışıyorum yine de yazdıklarından hiç birşey anlamıyorum.

Avukatlar, hakimler, savcılar, yargıtaycılar, sayıştaycılar tutuklanıyor. Bunlara laf ettiğimizde "kimse rütbesi itibariyle dokunulmaz değildir, herkes dokunulabilir, eğer buna karşı çıkarsanız Medya'daki ergenekoncusunuzdur" diye karşı saldırıya geçiliyor.
"Tüm hukuğu suçluyorsunuz, yargıdan elinizi çekin" lafını en başta hukuk alanındaki insanlar söylüyor, bunu ifade ettiğimizde "bağımsız yargı şimdi mi aklınıza geldi, şemdinli'de bizim adamımız yakalandığınızda tarafsızlığınız nerdeydi" diye saldırılıyor bu sefer.

"Yargı bağımsızdır" diyor bunlar, ama işin ilginci, yargı şu an adalet bakanının emri altında. Hakimler yargıçlar illegal olarak dinlenme ve bu illegal dinlenmeleri onların da yargılanmasına neden olmakta, bunları söylediğimizde ise horizon felan bizim kişiliğimize felan saldırıyor...

Herşey iyice çorba oldu...

Lathspell ve Sg-1 felan bana şu yazıyı izah ederse sevinirim.

said:
Ergenekon’u soruşturan yargının eli ‘Saray’a ulaşınca... Eller, ayaklar titremeye başladı...

‘Hukukun üstünlüğü’ imiş... Şemdinli Savcısı’nın hayatını karartırlarken nerelerdeydiniz?

Ya da...

Dünyanın hiç bir demokratik ülkesinde bulunmayan ve doğal hákim ilkesini ayaklar altına alan ‘çift başlı yargı’yı neden hedef almıyorsunuz?

Askeri Yargıtay...

Askeri Danıştay olamayacağını avaz avaza bağırmıyorsunuz...

Yoksa siz, ‘hukukun üstünlüğü’nü yargı ‘suyun başındakilere’ ulaşınca mı hatırlayanlardansınız?

İşkenceden ölenler...

Yollarda vurulanlar...

Adliyelerde çile çekenler...

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nde neredeyse her seferinde mahkûm olan adaletsiz kararlar söz konusu olduğunda ortalarda yoksunuz...

‘Hukukun Üstünlüğü’nü ne zaman hatırlıyorsunuz?

İşler suyun başındakilere doğru ilerleyince...

Adaletin eli tepe noktalarındaki Ergenekonculara doğru uzandıkça...

Acaba neden?

* * *

Dün, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kararlı bir şekilde sürmesini dilediğimiz ‘yeni anlayışı’ şöyle tanımlıyordu:

‘Hiç kimse kendisini ayrıcalıklı seçkin imtiyazlı hukuk alanının dışında bir pozisyonda görmemeli.

Türkiye evet değişiyor ve değişecek.

Türkiye ilerlemesine gelişmesine ve güvenliğine takılmış prangalardan kurtuldu.

Ama bakıyorsunuz ki birileri çıkıyor. Korku imparatorluğundan bahsediyor.

Kimlerin bu ülkede bunu kurmaya çalıştığını bize son aylar gayet iyi gösterdi

Çukurlardan nasıl tüfeklerin el bombalarının, planların çıktığını çok iyi görüyoruz.

Bunlarla beraber bu ülkede binlerce on binlerce mermilerin acaba birilerinin evlerinden çıkmasının bir anlamı yok mu?

Bunlara seyirci mi kalacağız?

Bunu yapanlar bunları takip edenler korku imparatorluğunu temsil edecek, bunların avukatlığına soyunanlar ise bunu değil barışı konuşacak.

Türkiye hedefleri doğrultusunda değişiyor dönüşüyor.’

* * *

Ergenekon Terör Örgütü’nün ‘çukurlardan çıkan’ cephaneliğini yok sayarak, soruşturmanın ‘Saray’a uzanmasını militanca itibarsızlaştırmaya çalışmak ne kadar anlamlı...

-114 adet 9 milimetre çapında kovan,

-1 anti personel tüfek bombası,

-1 adet uçaksavar mermisi,

-11 adet MKEK sis kutusu,

-2 adet MKEK sis lancheri,

-2 adet kuru sis kutusu,

-4 hakem bombası,

-4 ABD gaz bombası,

-1 adet M4 A1 askeri aydınlatma tuzağı,

-1 havai fişek ateşleme fitili,

-2 adet MKE gösteri el bombası,

-210 cm. plastik dış kaplı saniyeli fitil,

-8 metre infilaklı fitil,

-3 adet shootgun fişeği,

-2 adet dolu lav silahı,

-590 gram detasheet patlayıcı,

-100 gram C-3 plastik patlayıcı,

-130 gram C-4 patlayıcı...

Bunlar ne?

Eski Özel Harekát Dairesi Başkan Vekili İbrahim Şahin’in evinde bulunduğu belirtilen krokinin gösterdiği yerde ele geçirilenler...

İki adet dolu lav silahının seri numarasının silinmiş olması size bir şey söylemiyor mu?

Bu arada, Sapanca’daki evinde 22 adet el bombası, bir adet Mısır yapımı makineli tüfek, iki adet Kalaşnikof marka uzun namlulu silah, sekiz adet Kalaşnikof şarjörü ele geçirilen ve anında sırra kadem basan Yarbay Mustafa Dönmez de mi ilginizi çekmiyor?

Ya da Rusya’ya firar eden tuğgeneral...

Bunları tedirgin olduğunuz için mi görmüyorsunuz?

Ve gene bu tedirginlikten dolayı mı, Ergenekon’u kurtarmak için Susurluk’u feda etmeye hazırsınız?

* * *

Karargáh Evleri nedeniyle tutuklananlar...

Glock silahı ile vurulacak olanlar...

Dehşet verici ilişki ağları...

Bunları da pas geçiyorum...

Görenin dudağını uçuklatacak olan bu ‘Ergenekon Tablosu’nun dehşetini yok saymanın nedeni nedir?

Galiba bunu ‘Medyadaki Ergenekon’ çözülünce anlayacağız...

Öyle ki...

Bakarsınız, bu da tahminlerden önce gerçekleşebilir...

"shootgun".
O yeah!
Sosyal ağlarda paylaş

Atatürk'ün lafını hatırlamanın tam zamanı şimdi: Cumhuriyet kanunları, bütün kanunların üzerindedir!

Savcı Cumhuriyet aleyhine faaliyet yürütüyorsa görevine son verilir, olay bu kadar basit.

Hukuk hukuk diye salya akıtanlar, Şemdinli savcısının bugün Fethullah'ın dibinde oturduğunu da hatırlasınlar.

Budalalıktan vazgeçin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...