vimpir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Dibindeyim ama bulamiyorum sinir oldum aksamdan beri:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 www.wowhead.com burdan bak q lere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 http://www.wowhead.com/?npc=3445 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 hozceri said: www.wowhead.com burdan bak q lerebaktigim halde anlamadim desem:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 QuestHelper yanlış gösteriyor yerini. Barrens'ta o dediğin item, verdiğim adrese bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 abi item "Supervisor Lugwizzle" die bi tipte. oralarda dolanıo, bulup kesiceksin. ama biri öldürdüyse bi süre sora tekrar spawn olur. bekle bul kes al git ver oh :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Yannız kızma da kafan karışan questlerin hepsinde 1 topic açarsan eyvah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Dworgian said: Yannız kızma da kafan karışan questlerin hepsinde 1 topic açarsan eyvah :Dilk quest icin actigim konu bu:( npc nin kordinatini bilen varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 abi gezinio npc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 http://www.wowhead.com/?npc=3445#comments http://www.wowhead.com/?npc=3445#comments http://www.wowhead.com/?npc=3445#comments http://www.wowhead.com/?npc=3445#comments Ehm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Ya o değilde Gangren, NPC nerde biliyormusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesela bunada baya baktim cikmiyor hayvan:( bi turlu bi kere cikti birisi kesti dun:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 vimpir, hiç okuyor musun questleri? Ya da ingilizce biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 bu arada raptorun aglıo bi yemek falan werde sevinsin hayvancağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 raptorun :( olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Gangren said: vimpir, hiç okuyor musun questleri? Ya da ingilizce biliyor musun?yarim yamalak anliyorum kardesim iyi bildigi halde oda cozemedi sonucta bu dunyaya yabanciyiz:) nolur yardim etsen laf sokmasan demekki cozemiyorumki yardim ediyorum manyakmiyim ben bosu bosuna yaziyim buraya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Ediyorum zaten de, neyse. Önceki mesajda verdiğim linke bak, Ignition quest çözümü orada. Echeyakee için, o resmi çektiğin yerde, çantanda bulunan Echeyakee's Horn itemini kullanman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Horn of Echeyakee'yi daha önce kullandı isen ve başkası kestiyse, yada zaten başkası keserken kullanıp elindekini kaybetti isen. Questi veren bu adamdan tekrar alman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Gangren said: Ediyorum zaten de, neyse. Önceki mesajda verdiğim linke bak, Ignition quest çözümü orada. Echeyakee için, o resmi çektiğin yerde, çantanda bulunan Echeyakee's Horn itemini kullanman gerekiyor.Cok tesekkur ederim hallettim, simdi ignition key i bulabilirsem huzura kavusucam8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Ignition questi için, Supervisor Lugwizzle adlı mobu kesmen gerekiyor. 56,8 koordinatlarına git (Barrens'ın kuzeyi) Etrafa biraz bakın, bulamazsan, 10 dakika kadar bekle. Yine bulamazsan Engineer Whirleygig adlı mobu ara, onu öldür, 10 dakika daha bekle, mutlaka çıkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 ordanus kesmek icin her seferinde stonetalon mountains'a gitmeme benzemis bu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Allah vimpir'e kolaylık versin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Gangren said: Ignition questi için, Supervisor Lugwizzle adlı mobu kesmen gerekiyor. 56,8 koordinatlarına git (Barrens'ın kuzeyi) Etrafa biraz bakın, bulamazsan, 10 dakika kadar bekle. Yine bulamazsan Engineer Whirleygig adlı mobu ara, onu öldür, 10 dakika daha bekle, mutlaka çıkacaktır. Yanlis yerdemiyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Evet, Sludge Fen'e gideceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 edit; qhelper üzerinde açıklama da yazıyor. okumanda fayda var arada açıklamaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar