Phyxantar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 evet bu aleti bi arkadaştan 60liraya alıyorum yaklaşık 1 ay kullanılmış. sorum şudurki bu mouseu kullanan memnun mudur? tavsiye eder midir? Lachesis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 daha oncede soledım ama, garip bi mouse bu. denemden alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Başka gamer mouse kullanmadıysan gayet rahat edersin ama g9 falan ıvır zıvır kullandıysan değişik gelebilir. Aslında çok kaliteli mouse ama herkesin eline oturmaz. Herkes kullanamaz. Yanlış hatırlamıyorsam sağ yanda tulu yok. L/R +2 +scroll sanırım tuş dizilimi. Scrollun üstündeki tuşlar çok işlevsel değil onun için biraz geride kalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 60 liraya aliyorsan direk al derim. Laser teknolojisi suan pek oturmamis bir teknoloji ama sevenleri var. Cok fazla yuzey seciyor diye duyuyorum, mouse pad'inin yuzeyi onemli. Test edebiliyorsan almadan once bir bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 g9 kullnıyorum, yuzey secitigni soyliyemem. tabletin yuzeyinde bile cok rahat calısıyo, ki yarı parlak, tek renk, purussuz bi yuzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Lachesis daha farkli ve problematik bir laser kullaniyor. Genelde millet cok sikayetci, ama duzgun calisanida var. G9'da rezalet bir mouse. Hala duruyor rafta bir yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Bende Lachesis var 5 aydır kullanıyorum.130 ytl ye almıstım mavı ısıgı cok estetık guzel duruyor razer ıkonunun yanıp sonmesıde oyle... Hicbir sorunla karsılasmadım ama sadece 4000dpi oldugu ıcın alıcam dersen alma cunku 4000dpi kullanamıyorsun cok hassas oluyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 şu razere tipinden dolayı hiç ısınamadım, ama yine de 50-60liraya mouse padleri olduğunu düşünürsek fiyat iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 LathspeLL said: G9'da rezalet bir mouse. Hala duruyor rafta bir yerlerde. Zaten forum genelinde gördüğüm tavrına bakarsak senin kullandığın herşey harika, kullanmadıkların ise rezalet. Pek bir objektifsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 G9'un ciddi negative acceleration sorunlari var, test edildi onaylandi. Ve evet kullanipta begenmeyip attigim seyler rezildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 sende kullan bi kaç hafta beğenmezsen 40 liraya talibim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 LathspeLL said: Ve evet kullanipta begenmeyip attigim seyler rezildir. http://www.ego.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 guzel fare. ama teoride 4k dpi kullanilamaz, bu aralar 2k kullanmaya cali$iyorum ben de, ki ba$larda cok degi$ik geldi. boyle kaypakla$ti imlec, sanki altina yag surmu$um gibi komik bir hissiyat yaratti. ama fazlasini kaldirabilecegimi sanmiyorum. uygun fiyata alinabilir kisacasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 ama bunu 60 a satmazlar bir hata olmasin bak. diamondback kakalayabilirler. aletin amerika fiyati 80$, 1 aylik fare o kadar du$mez. du$memeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Elden çıkarma mantığı + arkadaş indirimi + ikinci ellik falan diye olabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 ee ne oldu? arkada$ almadiysa 60 a ben alabilirim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Baggio said: LathspeLL said: Ve evet kullanipta begenmeyip attigim seyler rezildir. http://www.ego.gov.tr Ego spreyi kullaniyorum normal hayata devam edebilmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 aldım mouse'u cidden tertemiz. belkide çok heves yaptım o yüzden böyle geliyordur da ÇOK iyi yahu. bu arada bu kadar ucuz olmasının nedeni arkadaş sagdan soldan mouse cart curt kazanıp duruyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 o mouse'la dota oynanmaz bu arada, lazeri bozuluyor ve garanti kapsami di$inda. hani aklinda bulunsun, sonra uzulme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 oha kullanınca bozulan mouselardan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar