ninjaturtles Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Merhaba arkadaslar. Istanbul'da, derslerine disardan kisileri kabul eden universiteler var mi? ITU kabul ediyor mu mesela? normalde kapidan iceri bile almiyorlar galiba. Bioinformatikle ilgili kendi capimda biseyler yapiyorum ama eksik oldugum bazi konular var.atolyeye falan almazlar galiba beni:/ amacim sadece ders dinleyip not almak. var mi onerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bi tane kimlik kartı ayarlayıp girebilirsin üniye kimse farketmeyecektir durumu. tabi gidip de 10kişilik bi sınıfa girmezsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 genetik bölümüne hiç giremezsin okula girsen bile :p ayrı binaları falan var. ama hocayla falan konuşup ayarlayabilirsin bence. bulursun dersi veren hocanın mailini, bi sorarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 itüde girişte kimlik kontrolü var da kontrol cihazları çalışmıyo, güvenliğe öğrenci kimliği göstererek geçiyosun, onlar da öğrenci pasosu gösterirsen kabul ediyolar. Yani öğrenci pason varsa girebilirsin Kaç defa cüzdandan öğrenci kimliğini çıkarmaya üşenip pasoyla geçtiğim oldu yani. Derslere girme konusuna gelirsek; havuz derslerinde hiç sorun çıkacağını sanmam ama bölüm derslerinde herkes birbirini tanıdığından "bu kim ya?" filan diyebilirledr. /edit: ama evet unutmuşum, genetikteki kontrol cihazları çalışıyo. yani girmek için öğrenci kimliği lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 marmara üniversitesinde sorun yaşamazsın. hocasına göre değişir gerçi ama hiç alakam olmayan bölümlerin derslerine girmişliğim var, ona dayanarak konuşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 boğaziçine de kimliksiz girebilirsin. güvenlik kimlik sorarsa napıcan? diyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Boğaziçi'nde herhangi bir derse hiç kimse bir şey sormadan girebilirsin. Ancak böyle bi 12 kişilik falan dersse hoca "sen kimsin ulan?" diyebilir, ama yani 30 ve üstü kişilik derslere direkt git. Sorarsa da "burası AE 221 değil mi?" falan dersin, "pardon" diyip çıkarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 boğaziçinde girmek için hocaya mail at izin verirse derse girebilirsin. izin vermezse de girebilirsin kalabalık sıfılara (çok nadiren sorun oluyor, hoca yoklama alan bir tipse falan). İzin alırsan sadece bu "sen kimsin" sorun ihtimali ortadan kalkıyor. hangi derslere girmek istiyorsun tanıdık bölümse hangi hocaların olumlu cevap verme ihtimali olduğunu söyleyebilirim. ama mühendislikse bence itüye git :p fizik, matematik ya da sosyal bilimler falansa da boğaziçiyi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 eskişehirde anadoludada osmangazidede farklı bölümlerde derslere girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 en kolayı arkadaş yardımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 said: Boğaziçi'nde herhangi bir derse hiç kimse bir şey sormadan girebilirsin. Ancak böyle bi 12 kişilik falan dersse hoca "sen kimsin ulan?" diyebilir yok 12de demiyorlar ama 3 kişilikte (1 tanesi ben olmam gerekiyordu) "dasaaa sen misin?" diyorlar. evet de git otur yerine bi de kağıt verirlerse imza at. tamam? bi de bunu eğitime alıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 SPectre88 said: eskişehirde anadoludada osmangazidede farklı bölümlerde derslere girdim. zaten osmangazide kampüs içinde kimliksiz geziliyo,dersler de karambol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 En kötü dersi alan bi öğrenci bul, rica et seni arkadaşı olarak götürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Adam biyoinformatikçiymiş Sina. Ayarlarsan sen ayarlarsın bişeyler :p Bilgi'de açık eğitim var falan dediğini hatırlıyorum ben Chris Stephenson'un. Orada şansını deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 okumamışım lan. biyoinformatikse zor. neden zor, türkiyede adam gibi biyoinformatik yapan tek kişi benim bildiğim Uğur hoca ve öğrencileri. özel okula derslere bedavaya girebilir misin bilmiyorum ama bence Uğur Sezerman'a bir mail at. Bizim okulda adam gibi biyoinformatikle uğraşan kimse yok ama moleküler modelleme dersen türkiye çapında tek geçeceğim bir hoca var o da bu dönem ders açacak belki dersin durumu uygunsa gelmene izin verebilir. ama genelde öğrencilerini tanıyan bir hocadır kendisi dışardan gelirsen fark eder diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 kapıda kimlik bırakıp ziyaretçi kartı aldıktan sonra istediğin hemen her üniye girebilirsin türlü yöntemlerle uğraşmadan. bazı okullar belli dönemlerde kıllık çıkarabiliyolar ama. ziyaret amacı sorarlarsa burayı yazmayı düşünüyorum dersin olur biter, yada kütüphaneden faydalanmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 verdiginiz bilgiler icin tesekkurler arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 elesso said: kapıda kimlik bırakıp ziyaretçi kartı aldıktan sonra istediğin hemen her üniye girebilirsin türlü yöntemlerle uğraşmadan. bazı okullar belli dönemlerde kıllık çıkarabiliyolar ama. ziyaret amacı sorarlarsa burayı yazmayı düşünüyorum dersin olur biter, yada kütüphaneden faydalanmak istiyorum. Zkü'de böle bi olay yok ne yazık ki. babanın oğlu gelse bile kapıdaki güvenlik olduğunu düşündüğümüz yaşam formları izin vermiyorlar.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar