xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 nicin ilgi alanlarına kadar yagıor.(butun konular görülebiliyorken) ekranı assaya cektigimde kar yukarda kalıor ve bi de bakmıssınız ki yok olmus. nie bu sitenin altı üstü bir degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bende ilgi alanlarına kadar bile yağmıo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 o kar tanelerinin üstüne tıklayınca 2ye bölünüyo ozaman daha fazla yağıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 yerin altına kar yağar mı hiç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 öyle yorumlamıycan kar kalıcı diil demek istiyolar bu yılbaşı tutmadı ya kar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 kurtlar vadisi sitesimi bura dsfg ben de usenmedim kar tanelerine tıkladım bolunsunler die bolunmediler aksine garip bi site acıldı hatta sagdan cok tıklayınca. resmi secip kayıt bile ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar