lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Zffk-Lw8cwE hacı he-man dönüyor, orko yu merak ediyorm ya :) verildiyse özür
arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Animasyon olarak film trailerı için amatör duruyor.
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 pff heyecanlanmıştım bi Movie Teaser for Masters of the Universe. Only a concept. Check He-Man Fansites for more Info. Not an official Teaser
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 başlığa bir düzenleme yaptım :) Küçüklüğümde de hiç sevemediğim çizgi filmlerdendi,hiçte meraklandırmadı beni nedense yaşıtım olan bir çocuk bunu hala sever,birbirine anlatırda ben girmem olaya genellikle,o yüzden hiçbir heyecan yaratmadı bende nedense
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Başlıkta düzeltme yapmışsın da yanlış yapmışsın agaboy.
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 trailer fan made olmasa film yönetirdi... keşke gelse bööle bi film...
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Xaenin said: Başlıkta düzeltme yapmışsın da yanlış yapmışsın agaboy. ok düzeldi sanırım,o derece ilgisizim yani bunla sdaf
Öne çıkan mesajlar