Cons Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Llama said: eski sevgililer her daim sevişirler potansiyel tehlike
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Kalınır gayet ya , üstelik kimseye olamayacağınız kadar rahat bir dostluğunuz da olur , sizi her bir şekilde tanıyan insan olduğundan. Zira benim arkadaş kalmadığım erkek arkadaşım olmadı şimdiye kadar. Sonra görüşmemezlik oldu bir süre sonra ama o arkadaşlıktan sonraki olayların gelişmesiyle olan bir şey olur yani (dandik türkçemi bağışlayın yeni uyandım)
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Othranx said: Zira benim arkadaş kalmadığım erkek arkadaşım olmadı şimdiye kadar. HA?
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 said: 5. zamanında kalmaya çalıştım. olmadı iş yine sevgililiğe kaydı. tekrar arkadaş olmayı denedik. afedersin boka sardı. şimdi nefret ediyorum. aramıyorum sormuyorum. olmaz yani. direk QFT
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 3- hollandalı 3- polonyalı kız erkeği söylemeyin biz tahmin edelim daha eğlenceli oluyor sdf
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 yanlız patinin sevgilileri de çok cana yakınmış, sevgilisiyle sevişmeyen yok sanırım
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Sevişme eyleminin ekstrem bir olay olduğunu sanmıyorum. Sevgililerin sevişmesi taraftarıyım. Sevgililerinizle sevişin arkadaşlar, ayıp bişey yok.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Othranx said: Zira benim arkadaş kalmadığım erkek arkadaşım olmadı şimdiye kadar. Othranx said: Zira benim arkadaş kalmadığım erkek arkadaşım olmadı şimdiye kadar. Othranx said: Zira benim arkadaş kalmadığım erkek arkadaşım olmadı şimdiye kadar. Othranx said: Zira benim arkadaş kalmadığım erkek arkadaşım olmadı şimdiye kadar. Othranx said: Zira benim arkadaş kalmadığım erkek arkadaşım olmadı şimdiye kadar. Othranx said: Zira benim arkadaş kalmadığım erkek arkadaşım olmadı şimdiye kadar. Bebek okandan saygılar.
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 yeni uyandım demiş.yanlış yazmıştır.üstüne gitme bu kadar=(
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bebek okanla msnde chat yapmışlığım var.
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bebek okanla chat yaptıgın msn'le bide geldin bana mesaj attın dimi..
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 yok o eski msnimdeydi, ama o msnimle de sana mesaj atmışlığım var ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_ ^_____________^ (kurbağa)
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Kızlardan 5 numara hollandalı kızımızdı. 2 kere sorduk NO! NO! dedi. teşekkür ediyorun cenifır. or whatever you name is Erkeklerden 3 numero gençliğinin başında bir polonyalı gencimizdi. neymiş, onlarda da bazı şeyler bizle benzerlik gösterebiliyomuş :) ARKAAŞLAR REPLER GELİRSE YAZI DİZİMİZ DEVAMI GELECEK!
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 artık hepsinde bunda da olduğu gibi hem erkeklere hem kızlara söz vereceğiz. olur mu ezel ? :P
Öne çıkan mesajlar