Cons Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Llama said: eski sevgililer her daim sevişirler potansiyel tehlike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 hayır potansiyel seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Kalınır gayet ya , üstelik kimseye olamayacağınız kadar rahat bir dostluğunuz da olur , sizi her bir şekilde tanıyan insan olduğundan. Zira benim arkadaş kalmadığım erkek arkadaşım olmadı şimdiye kadar. Sonra görüşmemezlik oldu bir süre sonra ama o arkadaşlıktan sonraki olayların gelişmesiyle olan bir şey olur yani (dandik türkçemi bağışlayın yeni uyandım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Othranx said: Zira benim arkadaş kalmadığım erkek arkadaşım olmadı şimdiye kadar. HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 kızdır belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 şaşırtıcı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 said: 5. zamanında kalmaya çalıştım. olmadı iş yine sevgililiğe kaydı. tekrar arkadaş olmayı denedik. afedersin boka sardı. şimdi nefret ediyorum. aramıyorum sormuyorum. olmaz yani. direk QFT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 3- hollandalı 3- polonyalı kız erkeği söylemeyin biz tahmin edelim daha eğlenceli oluyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 yanlız patinin sevgilileri de çok cana yakınmış, sevgilisiyle sevişmeyen yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Sevişme eyleminin ekstrem bir olay olduğunu sanmıyorum. Sevgililerin sevişmesi taraftarıyım. Sevgililerinizle sevişin arkadaşlar, ayıp bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Othranx said: Zira benim arkadaş kalmadığım erkek arkadaşım olmadı şimdiye kadar. Othranx said: Zira benim arkadaş kalmadığım erkek arkadaşım olmadı şimdiye kadar. Othranx said: Zira benim arkadaş kalmadığım erkek arkadaşım olmadı şimdiye kadar. Othranx said: Zira benim arkadaş kalmadığım erkek arkadaşım olmadı şimdiye kadar. Othranx said: Zira benim arkadaş kalmadığım erkek arkadaşım olmadı şimdiye kadar. Othranx said: Zira benim arkadaş kalmadığım erkek arkadaşım olmadı şimdiye kadar. Bebek okandan saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 yeni uyandım demiş.yanlış yazmıştır.üstüne gitme bu kadar=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 FREUD SÜRÇMESİ DERİM BENDE O ZAMAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bebek okanla msnde chat yapmışlığım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bebek okanla chat yaptıgın msn'le bide geldin bana mesaj attın dimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 yok o eski msnimdeydi, ama o msnimle de sana mesaj atmışlığım var ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_ ^_____________^ (kurbağa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 çok ivrenç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Kızlardan 5 numara hollandalı kızımızdı. 2 kere sorduk NO! NO! dedi. teşekkür ediyorun cenifır. or whatever you name is Erkeklerden 3 numero gençliğinin başında bir polonyalı gencimizdi. neymiş, onlarda da bazı şeyler bizle benzerlik gösterebiliyomuş :) ARKAAŞLAR REPLER GELİRSE YAZI DİZİMİZ DEVAMI GELECEK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 erkeklisi olmayacak mı dinan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 artık hepsinde bunda da olduğu gibi hem erkeklere hem kızlara söz vereceğiz. olur mu ezel ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 deal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Kişisel Belediyesi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Oylar kişisele! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 erkeksizi varmıydıki!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bizi sizler yarattiniz!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar