Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kişiselden dev yazı dizisi , Bölüm 3: Eski sevgili

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar. Zevkle takip ettiğiniz yazı dizimizin bir bölümüyle daha karşınızdayız. dory ile yaptığımız titiz çalışmalar sonucu işte kameralarımıza takılanlar :

[large]Soru: Eski sevgili ile arkadaş kalınabilir mi sence?[/large]

Kızlar

1.nasıl ayrıldığına bağlı : )

2. eğer hala aşıksam kalamam. çok acı verir o. ama karşı tarafa duyduğum şey aşktan da öte mükemmel bi sevgiye dönüştüyse arkadaş kalırım (tabi onun hayatına biri girdiğinde içim yine de cız eder) yok ilişki kötü bittiyse işim olmaz. sanki bana arkdaş mıydı da önceden,şimdi arkdaş kalayım

3.eski sevgilinin karakterine gore degisir, cok yakin arkadaslarimdan biri eski sevgilim. ancak buyudukce bu işler zorlaşır, 15 yasinda yasadigin ilişkiyle 21de yasadigin farklidir, daha yogundur, dolayisiyla mumkun degildir. (tabi yine insanina gore degisir)

4.aslnda eski sevgilimle arkadasım zatendee
aradan 3 yıl gectikten sonra arkdas olbildim arada hersey bitincee
yoksa imkansız

5. Hayır!

Erkekler

1.ben olamam
zor bı seçim
ya cok zor
olmaz ama

2. hayır
eski sevgilidir çünkü o acı verir sana bi erkek gozunden
eski anılar vs bişeyler yapmak istersin yapamazsın
birbirine hem çok yakın hemde çok uzaksındır o yüzden eski sevgiliyi kökünden koparıp atmak makbuldür koparıp suya koymak pek hoş olmaz

3.pek tecrubem olmadi ama olabilir sanirim,
ne yasandigina gore degisebilir gerci, mümkündür.

4.Eski sevgiliyle çıkar ilişkisi olmadıkça arkadaş kalınmaz. Ya arada hala duygusal bir şeyler vardır, ya da birinin diğerinden çıkarı vardır, o çıkar uğruna umut verip olayı uzatır. O bakımdan eski sevgiliyle arkadaş olmak insanın kendine yakışanı giymesidir.

5. zamanında kalmaya çalıştım. olmadı iş yine sevgililiğe kaydı. tekrar arkadaş olmayı denedik. afedersin boka sardı. şimdi nefret ediyorum. aramıyorum sormuyorum. olmaz yani.

İşte cevapları okudunuz.
Kızlardan biri hollandalı kızımız. erkeklerden biri ise polonyalı. çok da farketmiyor ama bakalım aradan seçebilecek misiniz.

Bulana dürüm var.
Peki sizin yanıtınız ne ?
Esenlikler dileriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Kalınamayacağını düşünürüm. Arkadaş kalıp ne paylaşacaksın ki? Sinemaya mı gideceksin mesela? Eskiden sarmaş dolaş seyrederken şimdi uzakta mı duracaksın? Arada bir merhaba olur, ne yaptın, şuraya gittim falan olur da, hakikaten arkadaşınmış gibi olmaz sanırım. Zor.

İki grupta da 3 numara bence yabancı. Onlar daha rahat yurt dışında kadın erkek ilişkilerinde, o yüzden bence en rahat cevabı vermişlerdir. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer gerçekten sevip aşık olduğun,hatta tekrar bi el uzatsa gidebiliceğin biriyse elbette kalınmaz,ama gelip geçici kız arkadaşlardan birisidir,belki sana bi kız bile ayarlar yani,o yüzden fazla uzaklaşmak mantıksızdır,en azından bana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...