Dynun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Merhabalar. Zevkle takip ettiğiniz yazı dizimizin bir bölümüyle daha karşınızdayız. dory ile yaptığımız titiz çalışmalar sonucu işte kameralarımıza takılanlar : [large]Soru: Eski sevgili ile arkadaş kalınabilir mi sence?[/large] Kızlar 1.nasıl ayrıldığına bağlı : ) 2. eğer hala aşıksam kalamam. çok acı verir o. ama karşı tarafa duyduğum şey aşktan da öte mükemmel bi sevgiye dönüştüyse arkadaş kalırım (tabi onun hayatına biri girdiğinde içim yine de cız eder) yok ilişki kötü bittiyse işim olmaz. sanki bana arkdaş mıydı da önceden,şimdi arkdaş kalayım 3.eski sevgilinin karakterine gore degisir, cok yakin arkadaslarimdan biri eski sevgilim. ancak buyudukce bu işler zorlaşır, 15 yasinda yasadigin ilişkiyle 21de yasadigin farklidir, daha yogundur, dolayisiyla mumkun degildir. (tabi yine insanina gore degisir) 4.aslnda eski sevgilimle arkadasım zatendee aradan 3 yıl gectikten sonra arkdas olbildim arada hersey bitincee yoksa imkansız 5. Hayır! Erkekler 1.ben olamam zor bı seçim ya cok zor olmaz ama 2. hayır eski sevgilidir çünkü o acı verir sana bi erkek gozunden eski anılar vs bişeyler yapmak istersin yapamazsın birbirine hem çok yakın hemde çok uzaksındır o yüzden eski sevgiliyi kökünden koparıp atmak makbuldür koparıp suya koymak pek hoş olmaz 3.pek tecrubem olmadi ama olabilir sanirim, ne yasandigina gore degisebilir gerci, mümkündür. 4.Eski sevgiliyle çıkar ilişkisi olmadıkça arkadaş kalınmaz. Ya arada hala duygusal bir şeyler vardır, ya da birinin diğerinden çıkarı vardır, o çıkar uğruna umut verip olayı uzatır. O bakımdan eski sevgiliyle arkadaş olmak insanın kendine yakışanı giymesidir. 5. zamanında kalmaya çalıştım. olmadı iş yine sevgililiğe kaydı. tekrar arkadaş olmayı denedik. afedersin boka sardı. şimdi nefret ediyorum. aramıyorum sormuyorum. olmaz yani. İşte cevapları okudunuz. Kızlardan biri hollandalı kızımız. erkeklerden biri ise polonyalı. çok da farketmiyor ama bakalım aradan seçebilecek misiniz. Bulana dürüm var. Peki sizin yanıtınız ne ? Esenlikler dileriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Bu topic bana ters. BAYZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 eski sevgililer her daim sevişirler potansiyel tehlike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Yok ya sevişmiyolar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 kalırlar.arada bi sevişirler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Kızlardan 5. erkeklerden 1. diyen çünkü en kısa onlar kesmiş sadece bizim ülkede yaşayanlar bu kadar uzatırlar soruyu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 olm senle sefgili olsalar da sevişmiyolardır.. ondan dolayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Ama niye critledin ki şimdi hiç gerek yoktu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 millet eski sevgilileri ile sevişemeyeceklerini düşünüp üzülmesinler ve hatta toplu intihar vakaları yaşanmasın, topluluk histeri nöbetleri geçirmesin diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Kalınamayacağını düşünürüm. Arkadaş kalıp ne paylaşacaksın ki? Sinemaya mı gideceksin mesela? Eskiden sarmaş dolaş seyrederken şimdi uzakta mı duracaksın? Arada bir merhaba olur, ne yaptın, şuraya gittim falan olur da, hakikaten arkadaşınmış gibi olmaz sanırım. Zor. İki grupta da 3 numara bence yabancı. Onlar daha rahat yurt dışında kadın erkek ilişkilerinde, o yüzden bence en rahat cevabı vermişlerdir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Sana kırgın ama hala seviyo olan eski sevgilinin alkol seviyesini çakır keyfe getirdikten sonra herşey serbesttir sizin için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 arada bi takılınır abi öyle demeyin ya , çok karamsarsınız . hayatında geçen her insana biraz zaman ayırmak lazım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Valla arkadaş gayet kalınıyo ya, arada geliyolar biraz sarmaş dolaş oluyosun, sonra geçiyo. Kişiye göre değişir tabi. Cidden seversen arkadaş kalabilirsin, çok sıkı dost da olabilirsin. Ha cidden sevmediysen, hala aşıksan yada karşı cinsten dost olmaz diyosan arkadaş kalamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ayrılma biraz(!) şiddetli geçmiş ise büyük ihtimalle mahkeme emri ile yaklaşma yasağı falan konulacaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Abi gerçekten sevdiğin bi insanla ayrıldıktan sonra nasıl arkadaş kalabilirsin ki? düşünsene görüyosun yanında erkek arkadaşı falan aa napıyosun ne ediysun falan yok ya sevmediğim bi kız arkımla olur da sevdiğimle zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Ya bence kendini kandırma abi. 2 gün sonra gelip de bak bu yeni sevgilim Tolgagül diye sana tanıştırırsa arkadaş tarafın mı ön plana çıkacak eski sevgili tarafın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 tolgagül. evet. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Eğer gerçekten sevip aşık olduğun,hatta tekrar bi el uzatsa gidebiliceğin biriyse elbette kalınmaz,ama gelip geçici kız arkadaşlardan birisidir,belki sana bi kız bile ayarlar yani,o yüzden fazla uzaklaşmak mantıksızdır,en azından bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Tolgagül çıkarsa sorun yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 E benim adım Tolga ayıp oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Tolgagül çıkarsa nasıl sorun yok? Kız seni bırakmış gitmiş Tolgagül diye bi adama. Bir noktada Tolgagül > sen oluyor, ki hiç birimiz istemeyiz böyle bişey yaşamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Eski sevgili tarafı değilde acaba bende mi Tolgagüldüm tarafı bir düşünce ortaya çıkabilir bu da sakat bi durumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 kalınmaz. ben başka bişey demek istemiyorum grş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 olunmaz olum arkadaş markadaş. ne konuşacan yani? - la hıbı ne sevişirdik baaaa bi de sonuçta eski sevgilinin yeni bi sevgilisi olacak senden sora. e godoş gibi ne öle tanışacak mıyız adamla ne olacak? gereksiz bişi arkadaş kalmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Bi de yeni sevgilsiine tüyo ver falan :D bak bak şundan çok hoşlanıyo kendisine böyle yapılmasından.Altta olmaktan zevk alıyo falan :D Kalmıcam Kalmıcan Kalma Kalmıcaz Kalmıcaksınız Kalmıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar