Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vay be

viole

Öne çıkan mesajlar

18 yaşıma geldim. hayatımda o kadar cok kavga etmeme rağmen gözüm yüzüm bi tarafım şişmedi morarmadı.
ama bugn arkadşla şakalaşırken dozu kaçıp onun kafasının şişmesine benimde sağ gözümün altında morarma olmasına sebep oldu.
zoruma gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

balon ;
tam tersi önemli olan darbe almamak kavgada
heleki yüze ve karın kısmına (gerçi teknikleri bilmemden kaynaklı)
yani kavga edip agzı burnu her tarafı kan içinda kalıp "dövdüm" demek var
bide hiç darbe almadan "dövdüm" demek var..
Sosyal ağlarda paylaş

abi teke tek mücadele klasmanına omuz omuza gibi bakıyorum ben =) orda işi bilen biriysen yemezsin darbe, biraz elin ağırır , küçük çizikler ama ben daha çok yani şöyle bira şişelerinin , sandalyelerinin havada uçuştuğu falan kavgalardan bahsettim.kafana gözüne kaçarı yok yiyosun yani .kim kime duma duma kavgalar .
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:
abi teke tek mücadele klasmanına omuz omuza gibi bakıyorum ben =) orda işi bilen biriysen yemezsin darbe, biraz elin ağırır , küçük çizikler ama ben daha çok yani şöyle bira şişelerinin , sandalyelerinin havada uçuştuğu falan kavgalardan bahsettim.kafana gözüne kaçarı yok yiyosun yani .kim kime duma duma kavgalar .

o kavga olmaz katliam olur (:D
Sosyal ağlarda paylaş

KAN cıkmadan HUY cıkmaz.
ondan cok kavga etmissin sen. gel bi pıçaklayım.
saka bi tarafa gecmis olsun benim de hic kavga etmedim ama her yerim kırıldı catladı ( 2 kolum, kaburgam, kafa tasım, bi de itina ile gözümü cıkartmaya calısan bir ablam vardı cıkartamadı hastanede cıkan kısmı geri taktılar.)
yahu bi morluk neden büyütüyorsun 2 gün fondöten kullan metrosexüel takıl
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...