viole Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 18 yaşıma geldim. hayatımda o kadar cok kavga etmeme rağmen gözüm yüzüm bi tarafım şişmedi morarmadı. ama bugn arkadşla şakalaşırken dozu kaçıp onun kafasının şişmesine benimde sağ gözümün altında morarma olmasına sebep oldu. zoruma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Dimi, hayat ne enteresan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 garip hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 çiğ et koy öyle uyu sabaha normale dönüyor. tecrübelerimle sabittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 tavuk eti olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 yaşlanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 hucreler ve yaslanma uzerine sina bi yazi dizisi yazsin topice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 adam gibi kavga edememişsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 balon ; tam tersi önemli olan darbe almamak kavgada heleki yüze ve karın kısmına (gerçi teknikleri bilmemden kaynaklı) yani kavga edip agzı burnu her tarafı kan içinda kalıp "dövdüm" demek var bide hiç darbe almadan "dövdüm" demek var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 abi teke tek mücadele klasmanına omuz omuza gibi bakıyorum ben =) orda işi bilen biriysen yemezsin darbe, biraz elin ağırır , küçük çizikler ama ben daha çok yani şöyle bira şişelerinin , sandalyelerinin havada uçuştuğu falan kavgalardan bahsettim.kafana gözüne kaçarı yok yiyosun yani .kim kime duma duma kavgalar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 balon said: abi teke tek mücadele klasmanına omuz omuza gibi bakıyorum ben =) orda işi bilen biriysen yemezsin darbe, biraz elin ağırır , küçük çizikler ama ben daha çok yani şöyle bira şişelerinin , sandalyelerinin havada uçuştuğu falan kavgalardan bahsettim.kafana gözüne kaçarı yok yiyosun yani .kim kime duma duma kavgalar . o kavga olmaz katliam olur (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 FAYT KILAP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 19 yaşıma geldim hep tuvalette morarmışımdır... garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 öyle böyle zevkli değil ama hehe. ani refleksleri iyiyse ,kafan gözün şişmekle kalır zaten , yoksa sakata gelirsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 adam güçlü arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 KAN cıkmadan HUY cıkmaz. ondan cok kavga etmissin sen. gel bi pıçaklayım. saka bi tarafa gecmis olsun benim de hic kavga etmedim ama her yerim kırıldı catladı ( 2 kolum, kaburgam, kafa tasım, bi de itina ile gözümü cıkartmaya calısan bir ablam vardı cıkartamadı hastanede cıkan kısmı geri taktılar.) yahu bi morluk neden büyütüyorsun 2 gün fondöten kullan metrosexüel takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 himen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 yok et met koyarım sabaha bişi kalmaz(mış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 erkek adamsın ömrünün sonuna kadar morarmamış göz yakışmazdı. tecrübe etmek şarttı başardın! aferim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 gözbebeğine kan oturursa kötü ama. uzun sürüyor geçmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar