SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 tip derken, hatun mu normal makinemi diyerekten :P abim balıkesir makine/makina mezunu makina denir dediydi :D denir derken, derdik olacak sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 nutella yerim said: xcorpion said: makinanın dili almancadır demislerdi bize. ben de merak ettim hangi makinanın diye ikinci dunya savası sırasında fizik de bi alman ekolu olustu ve kabul edersin ki makina muh. de fizigin belini kıran bi bölüm o yuzden demislerdir,bir de alman standartları var cok kullanılan (din,deutsche industry norms) hatta soylenenlere göre bizim tse buyuk oranda ondan arakmış kim kimin belini kırıyo arkadaş yavaş olcan orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bence iyi manada bahsetmiş bel kırmaktan. üst düzeyde içermek, içiçe olmak gibi falan fişman dimi nutella yerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 kesin abaza biri yazmş bu ders notlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 meme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 radagast62 said: bence iyi manada bahsetmiş bel kırmaktan. üst düzeyde içermek, içiçe olmak gibi falan fişman dimi nutella yerim? [hödük]kırırım lan makinayı ben anlamam[/hödük] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Ardeth said: nutella yerim said: xcorpion said: makinanın dili almancadır demislerdi bize. ben de merak ettim hangi makinanın diye ikinci dunya savası sırasında fizik de bi alman ekolu olustu ve kabul edersin ki makina muh. de fizigin belini kıran bi bölüm o yuzden demislerdir,bir de alman standartları var cok kullanılan (din,deutsche industry norms) hatta soylenenlere göre bizim tse buyuk oranda ondan arakmış kim kimin belini kırıyo arkadaş yavaş olcan orda fizik demek ille de teorik veya kuantum falan değil bildiğin üzere. makina mühendisliği uygulamaları olmadan fiziğin hiç bi değeri yok kağıt üstünde bana göre. ki ben en çok fiziği sevdim hep dersler arasında, onun için makinaya geçtim biliosun. baya da iyidir fiziğim :p lakin teorik kısmı hakkaten umrumda değil bunu da biliosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 e zaten uygulaması olmayan fiziğin genelde hiç bir değeri yok. teorik fizik bile, fiziksel bir problemi çözüyor sonuçta. uygulama derken illa tabi teknoloji manasında değil, bir doğa olayını açıklaması da yetiyor (bkz. cernün bazı sonuçları). tersini düşünsem ya da istesem sadece matematik okurdum zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 mühendislik kısmına girmeden doğa bilimleriyle ilgilenen insanlar mühendislerin toplaması için ağaçta meyve yetiştirenler gibi. siz yetiştirin, biz toplayalım, diğer insanlar yesin. para bize bizden de kalanlar size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bana ne arkadaşım paradan, kırırım paranı güzel insan beyninin bir amacı var, her şeyin açıklamasını bulmak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bi de biri alıntılayıp gülerse uzun bir süre "kırırım" lafını kullanmıycam bi daha söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ne makinası bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 sex machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 peki meme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 meme yapma terimi yani bir parçanın bir yerinde istenmeyen bir çıkıntı yapması anlamına gelir (üretim sırasında). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 "istenmeyen çıkıntı" gibi bir negatif oluşum için "meme" gibi kutsal bir varlığın adını kullananları kınıyorum... ...hala kınıyorum... ...tamam bitti. kın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 xcorpian ekmek aslında. fake seniii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 kutsalıma hakaret varmış lan makinada bırakıcam bölümü, memeye istenmeyen çıkıntı demişler resmen skandal asdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Ardeth said: nutella yerim said: xcorpion said: makinanın dili almancadır demislerdi bize. ben de merak ettim hangi makinanın diye ikinci dunya savası sırasında fizik de bi alman ekolu olustu ve kabul edersin ki makina muh. de fizigin belini kıran bi bölüm o yuzden demislerdir,bir de alman standartları var cok kullanılan (din,deutsche industry norms) hatta soylenenlere göre bizim tse buyuk oranda ondan arakmış kim kimin belini kırıyo arkadaş yavaş olcan orda bakış acısı tabi fizikci-yeteri kadar uzun bir cubugumuz olsa dunyayı yerinden oynatabilirdim makina muh - sen su bul hidrolik kaldırac olcak surda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 onu fizikçi değil lan yunan mitoloji karakteri söylüyodu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 yok bunu diyen thales,her ne kadar matematikle anılsa da ismi tarihteki ilk gunes tutulmasını gun ay yıl olarak hesaplayan bi abi oldugu soyleniyor,fizikci sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 zaten 2500 yil once hic bi bilim dalı alanlascak kadar gelismediginden filozof,matematikci,fizikci,gökbilimci de sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 yalnız yanılmıs cubugun mukavemetini,cekme dayanımını,ısıl davranıslarını falan da hesaplaması gerekirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 hidrolikle olmaz o iş :P thales doru söylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 ikisiyle de olmaz. zaten dünyanın yeri desen yörünge, yörüngeden çıkarmak için de anca bi tarafında helyum bombası falan patlatmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar