xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 sınıftaki kız sayısı azlıgından degil aslında sırf derslerin iceriginden sapıtır makina ogrencileri. misal simdi sizlere bir kac ders notu ornegi vereyim. Starter: ana meme ile paralel olarak calısan bir memedir. yol verme esnasında acılarak emme kanalına cok miktarda benzim emilmesini saglar. Dolgu bakımından motorlar: kendi kendine emen motorlar. İvme (Kapış) devresi: Gaz kelebegi ani olarak acıldıgı zaman ana meme vasıtası ile yeterli miktarda yakıtı emme kanalına gonderir. fakat bu benzinin tamamı buharlasıp hava ile karısamadıgından karısım ani gaz vermelerde cok fazla fakirlesebilir. buna mani olmak icin ivmeli hallerde emme kanalları ana fıskiyenin verdiginden daha fazla yakıt dongerilmesi gerekmektedir. bunlar 3 4 yaprakcık ders notu fotokopisi icerisindeki fazla aranmadan bulunabilen notlardır. Arasam daha neler vardı unuttum. Ellerimlen yazdım lan. emme kanalından motora akan sıvının carpısma esnasında vs. vs. bisiler vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 meme göt memememe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 sen makina okumazsın makina seni okur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 makine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Bizim bölümde kız doluda noluyo A.q,ne not veriyolar ne başka bişi veriyolar muaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 meme meme degil pastörize süt onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bi de makine dilini okuyabilmek vardır ki o aşmışlığın bi simgesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 makinanın dili almancadır demislerdi bize. ben de merak ettim hangi makinanın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 oha çok ilginç günlük hayatla(seks seks seks) ilişkilendirilip akılda tutulabilir bu terimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 oha ders çok erotik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Kane&Lynch said: makine makina mı makine mi diye tartiscak olursak zaten bu kelime dilimize dısaridan girme,yani dogru okusak ne cıkar yanlıs okusak ne cıkar bi sesi degistirsek ne cıkar ha illa dogru okuyalım dersek makina kelimesini sanılanın aksine ingilizcedeki machine den alınma degil,italyancadaki makina kelimesinden alınmadır,aslını isterseniz makina muhendisligi diye de bi kavram yoktur mechanical engineering vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 öğretmen parçayı kastedip meme diyince orgazm olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 xcorpion said: makinanın dili almancadır demislerdi bize. ben de merak ettim hangi makinanın diye ikinci dunya savası sırasında fizik de bi alman ekolu olustu ve kabul edersin ki makina muh. de fizigin belini kıran bi bölüm o yuzden demislerdir,bir de alman standartları var cok kullanılan (din,deutsche industry norms) hatta soylenenlere göre bizim tse buyuk oranda ondan arakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mezun olanlar makine oluyomuş zaten durmadan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 tdk kurallarına göre makine diye biliyodum pardon o zaman (:P) ha makina ha makine , ölesine takıldım zaten makinæ diyek olsun bitsin sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bizim fakultenin de giriş ön kapısında makina muh. arka kapısında makine muh yaziyo ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Kane&Lynch said: makinæ ahaha en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 nutella yerim said: xcorpion said: makinanın dili almancadır demislerdi bize. ben de merak ettim hangi makinanın diye ikinci dunya savası sırasında fizik de bi alman ekolu olustu ve kabul edersin ki makina muh. de fizigin belini kıran bi bölüm o yuzden demislerdir,bir de alman standartları var cok kullanılan (din,deutsche industry norms) hatta soylenenlere göre bizim tse buyuk oranda ondan arakmış doğru. dünya üzerinde bu makina mühendisliği işinden en iyi almanlar anlıyor bence zaten. hatta sonra da japonlar diye düşünmekteyim. bkz : nissan gtr '07 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 tabi ki japonlar! asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 xcorpion said: makinanın dili almancadır demislerdi bize. ben de merak ettim hangi makinanın diye bizede okulda makinanın ve resmin dili ortaktır. dünyada nereye gidersen git silindir parçalara eksen çizgisi çizilir diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 teknik resmin dili ortaktır terimler benzer ABET sertifikası olan okullardan mezun makina mühendisleri de dünyanın çoğu yerinde çalışabilir lisanslarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ssg said: meme göt memememe hah yandı devreler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bahsettiğimiz mühendislik hangi tip makine/makina nın mühendisliği yahu motor derken mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 x tip makina diye bir şey yok yani bu ayrım için. makina ya da makine dersin. biz itülüler olarak makina deriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar