Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ANN said: Plot Summary: Toraji Ishida is a high school kendo teacher. His friend and fellow kendo teacher makes him a bet: if Ishida can assemble a girls' kendo team that can defeat his girls' team in a practice match, he'll treat Ishida to free meals at his father's sushi restaurant for a whole year. Now Ishida must find five girls to join the team. Varya başlığı aradım bulamadım sırf şu Dan-kun a kafa atasım geldiğinden açtım. Don't mind don't mind.
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ilk bölümünü izleyip bırakmıştın yeniden bakmaya değer mi ?
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 eh fena değil ama çokta über bişi değil bana göre. izleyecek bişey kalmamışsa izlenebilir.
Umuruk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Her ne kadar eski konu olsa da yukarı taşımak istiyorum.Kendoya ilgi duyan insanlar için kıvılcım özelliği taşımakla birlikte izlenesi seriler arasında yer alıyor ( benim için ) Not : Kurgusu zayıf olsa da insanı güldürüp eğlendirmeyi iyi biliyor.Gerçekten güzel ciddiyim :P
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 lion-tan http://subculture.animeblogger.net/images/bambooblade/bambooblade11_01.jpg hngh
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Dragonfire said: eh fena değil ama çokta über bişi değil bana göre. izleyecek bişey kalmamışsa izlenebilir. böyle aynen, bayağı potansiyeli vardı ama pek değerlendirememişti maalesef.
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Bu saatte seed zor bulursun stream takıl.
Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 cambazct said: nerden izlenir ? Benim gibi arşiv yapan kaldı mı bilmiyorum fakat fansubları mevcut ^^
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 east animeye baktım şimdi patlak çıktı yarın sabah detaylı ararım şimdi gözüm kesmiyo uyku bastırdı
Half_Cow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Animeou çevirmişti diye hatırlıyorum, linkler patlamadıysa oraya bak istersen.
Öne çıkan mesajlar