Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ANN said: Plot Summary: Toraji Ishida is a high school kendo teacher. His friend and fellow kendo teacher makes him a bet: if Ishida can assemble a girls' kendo team that can defeat his girls' team in a practice match, he'll treat Ishida to free meals at his father's sushi restaurant for a whole year. Now Ishida must find five girls to join the team. Varya başlığı aradım bulamadım sırf şu Dan-kun a kafa atasım geldiğinden açtım. Don't mind don't mind. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ilk bölümünü izleyip bırakmıştın yeniden bakmaya değer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 eh fena değil ama çokta über bişi değil bana göre. izleyecek bişey kalmamışsa izlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Her ne kadar eski konu olsa da yukarı taşımak istiyorum.Kendoya ilgi duyan insanlar için kıvılcım özelliği taşımakla birlikte izlenesi seriler arasında yer alıyor ( benim için ) Not : Kurgusu zayıf olsa da insanı güldürüp eğlendirmeyi iyi biliyor.Gerçekten güzel ciddiyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 lion-tan http://subculture.animeblogger.net/images/bambooblade/bambooblade11_01.jpg hngh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Dragonfire said: eh fena değil ama çokta über bişi değil bana göre. izleyecek bişey kalmamışsa izlenebilir. böyle aynen, bayağı potansiyeli vardı ama pek değerlendirememişti maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 nerden izlenir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Bu saatte seed zor bulursun stream takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 cambazct said: nerden izlenir ? Benim gibi arşiv yapan kaldı mı bilmiyorum fakat fansubları mevcut ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 east animeye baktım şimdi patlak çıktı yarın sabah detaylı ararım şimdi gözüm kesmiyo uyku bastırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 MrRoboto botunda var gözüküyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Animeou çevirmişti diye hatırlıyorum, linkler patlamadıysa oraya bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar