eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 herkes videolara daldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 i don't know what ya heard abaat him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 adamınbiri said: Xenocide said: olum lan şişe desenize nolur lan. şişe diyin. ŞİŞE DEDİRTTİN DEDİK ADRES VER BARİ!!1 çok meraklıysan git duvara işe!!!111!! OH YEAH!!!!!!!!!!!1111111 ödev yapıyorum kafam güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 zauhauha topic (n) videolar (y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 kenidinize gelin komple kitlerim paticiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 heh kamber de geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 kime özeniyor nerden görüyor, albümden gördüğüm kadarıyla soluk benizli^2 bu zencilere özenti nerden geliyor anlamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 fyi the who zenci degil, brit'in ozu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bi bronxta,bi compton da tenhada yakalasınlar seni o zaman daha çok seversin sen o zencileri kafiyeli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 muzik dunyasinin tokio hotel'den otesi de var, sadece onu belirtmek istedim genc dimaglara. :( olsun, zenci olsun, bizim olsun. ama degil, brit. uzun uzun yazayim da, kafalar corba olmasin, kitana'nin mesajlarinda 'yeah' diye dikte ettigi kelime, csi:miami soundtrack'inden. sarkinin sahibi de, the who, sarkinin adi da Won't Get Fooled Again. tamamen diziden bagimsiz olarak, tek basina iyi bir sarkidir, the who'nun bir cok diger sarkisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bu old school gangster rapi, east coast - west coast kavgaları olduğu zamanki rapi, eazy-e, 2pac falan dinlese iyi güzel. şu anki wannabe rapcilere özeneceğine onlara özensin dermişim =P ama özentiliğinden ziyade, kardeşim insanlara ayar vericem derken rezil rüsva oluyorsun farkında değilsin kitana said: Ardeth said: kitana said: açıkçası ilgi çekmek içinde saçlarımı kazıtıp foruma koymuyorum. ne fark eder, sen de saçlarını kazıtmadan foruma koyuyorsun :| allahın dağında matematik çalışmıyorum? YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAH bu ne be hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Syn said: kardeşim insanlara ayar vericem derken rezil rüsva oluyorsun farkında değilsin lol ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 dominic ben onu ardeth'e verdiği cevap için yazmıştım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 keske quote yapsaydin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Dom sakin eğlenmeye geldik. Adam quote almış bide bold yazmış daha ne yapsın ha daha ne yapsın? daha ne yapabilir ki ha daha ne yapaiblir? bunun cevabını bana verebilir misin dom ha bana verir misin ? quote almak nedir ya quote almak nedir ben bunun cevabını sana verebilirmiyim ha sana verebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 indir o eli osman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 veremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Peki ya enaghtarlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 altinda galik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 the who? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 that's what she said. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 hepiniz elinizi kolunuzu indirin zıbarın yatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Osman bana ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Syn said: bu old school gangster rapi, east coast - west coast kavgaları olduğu zamanki rapi, eazy-e, 2pac falan dinlese iyi güzel. şu anki wannabe rapcilere özeneceğine onlara özensin dermişim =P ama özentiliğinden ziyade, kardeşim insanlara ayar vericem derken rezil rüsva oluyorsun farkında değilsin lol sen gerçekten bu yapıda bi kişiliğe sahip olduğumu falan mı düşündün? zenci nin , yeah in vb gibi geyiklerin hepsi sırf eğlenmek için. atarlı insanlara dalaşıp kafa bulalım diye yaptım. gidip sırf bu lafları malzeme edinip ayar vermeye kasman gülünç :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar