Farinal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ya çok büyük suçluluk duyuyorum :/ bana sınıftan birisi iletişim yayınlarının savaş ve barışını aldı 2 cildinide hemde bense ona gittim iskele yayınlarından faust aldm... aradaki fiyat farkı şöyle bir 10 kat falan ha diyeceksiniz fiyatla olmaz bu işler falan ama ne bileyim ya böyle utandım verirken hediyeyi :D inşallah basımı falan iyidir bare :/ napim abi param yoktu ya... böyle bir suçluluk duyuyorum paylaşmak istedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 duyma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 kitap alıyorsun be hacı para ne para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 İstersen kendin yazıp ver abi önemli olan düşünmek, bi de güzel kitap yani. Parasına bakacak biri de değildir heralde Savaş ve Barış alan adam.. Yada hatun kişi, belki de o yüzden bu kadar suçluluk duyuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Derdin yokmuş senin, diken batmış popona ah diyosun iyi okumalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Gereksiz hisler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 geçer (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 netten indirip mailine atmadıgına dua etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 sheldon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Şu suçluluk duygunu universitedeki arkadaşıma versek asar kendini herhalde. Kütüphaneden adıma düzenlenmiş kartla aldığı kitabı 1.5 sene getirmediği için 750 ytl borç birikti dediler. Sonrasını ne sen sor ne ben söliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 merak ettik ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Suçluluk mu duyuyosun o zaman sana son birşey diyorum. Karda donmak üzeresin uyku tatlı geliyor şimdi ama aslında öldüğünün farkında değilsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bişi olmaz ya. nolcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 hangi ülke orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar