blue_demon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Her taraf cinsellik dolu bööyk. Abi tamam bi yere kadar içgüdü falan anladık ama bu kadarda göze sokulmazki abi.[signature][hline]Free your mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 o diil de arkadaş geçen hasbelkader veet reklamını gördüm. şaştım kaldım. yani hedef kitle kadınlar ulan! bizimle ne alıp veremediğiniz var!! bi insanın şeyiyle bu kadar oynanmaz ki... haysiyetiyle mesela..[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Zaten böyle böyle nötr tarafa kaymaktan korkuyorum. Genciz sonuçta bu kadarda oyuncak etmeyin yaf.[signature][hline]Free your mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Norak, 09 Mayıs 2004 12:23 tarihinde demiş ki: bu ayki dergilerde falanda var aynı reklam. valla ben 2-3 yıldır kot giymiyorum ama bu reklam bende gidip kot pantalon alma isteği uyandırdı cidden ehe Yukardaki hissi gerçekten uyandırdıysa siz beğenin beğenmeyin başarılı bir reklam olmuş demektir :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 izninizle kusabilirmiyim???[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 hatun güzel :)!reklam iğrenç :).[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 hayır efendim kusamazsınız bence müthiş reklam -aslan yeğenim reklamı kötülemeyin hem -nasıl da savunuyor bak bak bak erişemediğiniz ciğere pis dersiniz zaten -yeğenim olduğu nasıl da belli ağlamaklı falan oldum yane gidin sizde benim gibi -bak şimdi nasıl da tanıtımımızı yapacak reklamı yayınlayan şirkete sorun bu reklamda oynayan kız kimdir biz de oynayacaz reklamda -ha? ne? nasıl? ama yeğen sen? alın kızın numarasını fln sonra ne yaparsanız yapın -eşşoğlu eşşek asna kıza sark mı dedim hani reklamı yapacaktın lan! hani kaliteydi bilmemneydi höttörö hö fln diyecektin -nalakası var beee, hatun güzel işte kıçınada çekmiş kotu ben daha ne reklamını yapacam alla alla giderim kızı alırım kardeşim -kaçma kaçmaaa! -*vınnnnn*[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bu reklam bana arkadasla bir gun sokakta yururken buldugumuz "guzel popolu kizlar kiclarina reklam alsinlar, urunun satislari aninda artar serefsizim" adli buyuk reklam stratejisi fikrini hatirlatiyor her seferinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 popo istiyorum ben popooo ne güzel poposu var o hatunun öyle.. hatta daha çok böyle reklam olsun daha çok izliyelim.. reklamlarda keyif alalım di mi :D :D :D :D :D[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Mayıs 2004 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 abi herkez izliyoda bi ben göremedim kızı kötümü güzelmi merak içindeyim[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 reklamın iyisi kötüsü olmaz..[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ya mavi jinsde yapmisti bunu kadinlari cinsel obje kullaranak erkek nufusunun ilgisini cekmek sona neden kadınlara cinsel obje gozuyle bakionuz diolar..[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 güzel reklam ya nie[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 bende muya reklamını seviyorum:)[signature][hline] =Nothing For Everything= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar