Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 fede said: * ahahah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 emağğ yani diyorum ki mümkünse olaysız uzamalarını sağlamak en iyisi tabi ki. ama erkek arkadaşı varken gelip taciz ediosa zaten tehditle falan gitmez yani köteğe gelmiştir. ki bu tip bi olay olması kızın da bi daha giyerken 2 kere düşünmesine sebep olur ki bu da bi çeşit baskı aslında. olmaması daha iyi o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 dövmicem kimseyi soğuttunuz. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 canım gelip kızı ellerse kır çenesini, bişey diyen yok. allahın emri o. uzaktan eci öcü yapıyosa mümkünse kan çıkmasın. aynı şeyi söylüyoz, hepimiiööeeezzz kardeeşiiiöööeeezzz... *yeterli açıklamayı yaptığına kanaat getirip cıvır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Emaleth said: ha öküzümüz haddini aştı, bacaklara ayı gibi baktı, sonra sana yüzüne baktı "iyiymiş" der gibi gülümsedi, o zaman dikleneceksin işte bakana ama bunu nasıl yapacağın sana kalmış. yumruk mu atarsın, tehditkar bakış mı atarsın, şefine mi şikayet edersin, kulağına eğilip sessizce tehdit mi edersin, işte o an erkek olarak "önlem" alman, "sahip çıkman", tabiri caizse hindi gibi kabarman gereken andır. bu an sadece ve sadece senin kişiliğinle şekillenebilir, olacak ve bitecekler sana bağlıdır. bu senin hayatla nasıl başa çıktığınla ilgili bir konudur aslen. herkesin metodu kendinedir. Bekara karı boşamak gerçekten kolaymış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Ben şu kız arkadaşımın mini etek ya da şunu bunu giymesine izin vermem mantalitesinden zerre anlamıyorum. Sanane kardeşim kız ne isterse giyer yani. Maçoluk bu yüzden aşırı ters bana, eğer kız arkadaşın hangi ortamda nasıl giyineceğini biliyorsa karışmak düşmez ki kimseye. Sahibi değilsin bişeyi değilsin, ilişki içinde taraflar arasında bir kere biri diğerinden kendini üstün görüp bazı şeylerin kontrolünün kendinde olduğunu sanıyorsa zaten zangır zangır sallanmaya başlar o ilişki eğer kız tarafında biraz gurur varsa. Asla kız arkadaşımın ya da önceki kız arkadaşlarımın ne giydiklerine karışmadım, karışmam da, bence çok iğrenç ve primitif bir davranış biçimi. Kimseye değil lafım bu arada, ortalıkta gözüme çarptı yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Çok öne çıkmasa da 12 numara patiden centilmen bir bey arkadaşımızda. yavşağımsı cevabından dolayı adını açıklamamızı istemiyor. tşk. selam ederim. alınmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Ema abla güzel açıklamış +rep. Eğer bi ortamda herhangi birinin bakışları yüzünden kız rahatsız olmadıysa,o elemana istediğin kadar "şimdi sen bakıyon ama biz birazdan gidicez sen hala bakıcan,a öküz" bakışı atabilirsin. Kız rahatsız olduysa zaten,"hadi başka bi yere gidelim" der,o zamanda "dur ben şunun ağzını kırayım öyle gidelim" demiyiceğine göre,oradan ayrılıp başka bi yere gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ya ben öküz dediginiz hayvan kadar hayvani degilsem. ya adam 1.90 boylarında 100 kilo civarlarında kaslı maslı bir amele ise ve kafamı tek eliyle sıkarak parcalayabilirse; işte bazı arkadaslar bu durumdan sonra öküzü ignore etmemizi soyluyor sanırım. yoksa madem siddete egilmeyeceksin neden erkek oldun birader? hem bu tarz bir öküzse de bir supriz atak yapılarak rakip yere serilebilir. fakat kac vuracagımızı belirginlestirmek icin elimizdeki silahın cinsi de onemli. klas dışı bir sey sakata girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Ha ben yukarda öyle dedim de, biri kız arkadaşıma öküz gibi bakarsa çok fena geri bakarım, öyle bir özelliğim var, kaplan gibiyim, çok tehlikeliyim. O yüzden maçoluk eşit değildir korumacı karakter. Daha yazıcam ama aradan maçoluk yapanlar çıkacak, kalpler kırılmasın diye yazmıyorum sdf. xcorpion said: egilmeyeceksin neden erkek oldun birader? hem bu tarz bir öküzse de bir supriz atak yapılarak rakip yere serilebilir. fakat kac vuracagımızı belirginlestirmek icin elimizdeki silahın cinsi de onemli. klas dışı bir sey sakata girer. Mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 yahu bu erkekler kız arkadası mini etek giyiyor da o rahatsız olmasın diye saygı gösteriyor ses etmiyor da bu kızların hic mi erkeklere saygısı yok halen mini etek giyoyorlar milletin basını belaya sokuyorlar ne egoist varlıklar ugurlarına birilerinin kapısmasını izlemekten zevk alıyorlar vahsi yaratıklar bi de cennet ilerde bunların ayakları altında felan da kalır ezer gecer bunlar her seyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 axedice said: Bekara karı boşamak gerçekten kolaymış :P ben evliyim ayol. *neşeyle anlamazdan gelir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Niye mini etek giyen kız milletin başını belaya soksun? Etraftaki hayvanlar öküz gibi davranmasa memleketimde kimsenin başı belaya girmeyecek. Niye kızların giyim seçimlerine atılıyor ki suç yurdum hayvanına atılacağına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 yahu teokrasi gelse de kutrulsak fdsg elimizdeki ortam böyle bir ortam. yapabilecegimiz fazla bir sey yok. uyum saglamak zorundayız. ha olur bir gece adam gibi bir yere gidersiniz adamların oldugu öküzlerin olmadıgı. isterseniz cıplak gidin. ama tutupta sabah okula giderken mini ile gitmesin be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 xcorpion said: yahu teokrasi gelse de kutrulsak fdsg elimizdeki ortam böyle bir ortam. yapabilecegimiz fazla bir sey yok. uyum saglamak zorundayız. ha olur bir gece adam gibi bir yere gidersiniz adamların oldugu öküzlerin olmadıgı. isterseniz cıplak gidin. ama tutupta sabah okula giderken mini ile gitmesin be abi. Onlar uyum saglasin arkadasim, obur turlu zaten uyum muyum dogal seleksiyon muhabbeti sayesinde ellerinde vites, karakolda su+ekmek mahkumu oluyorlar, biz gayet pasa pasa, mutlu bir halde hayatimiza devam ediyoruz. Ha gidip fatihe mini etekle gidersen (ki fatihe gitmek de ayri bir derece arizalik), okuz saldirisina ugrarsin, yerine gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Fatih'te öküz olmaz, artık ilk insan bölgesine giriyosun, yarabilirler direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Bacakları güzel olan mini etek giysin. Aksi durumda feci görüntü kirliliği oluyor. Hatun kişinin giyimine karışmam. Beni zor durumda bırakmayacak şekilde istediğini giysin. "Şunu giyme" demem ama "giymemeni tercih ederim" derim. Ozaman hem kıskanıldığını düşünüp inat yapmıyor, hem de giymiyor. Sizde kafa göz kırmak durumunda kalmıyorsunuz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 insanlar guzel bacaklarini gostermede ozgurler ; ama bunun bu kadar ulu orta olmasini istemekle hic bir insan evladi `rahat birakilsinlar istiyorum` diye icinden niyet gecirdigini sahsen bana inandiramaz . yani okuz derken hepinizde o okuzlukten olduguna dikkat edin elitist takilicaginiza. no offence bu arada . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar