FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Yok ben birşeyi karşılaştırmıyorumda, warlocklara buff istemekte komik oluyor ama. Şimdi milletin warlocku 4k yapıyor diye warlocka buff gelirse nihlathak 10k dps'lik ss'i dayar buraya :D. Warlockların dps'e değil cycle'larına alışmaya ihtiyacı var. Raidde 2 farklı arcane mage olarak, hemen hemen aynı itemlerle birimiz 5.7k yaparken diğeri 4k'yı geçemeyip üstelik manasını bitiriyorsa bu sadece adamın yeni duruma alışamamasından gelir. 1-2 hafta daha kasar, araştırır, yüksek dps yapanla konuşur onunda dps'i yükselir. Ama bu adam uğraşacağına, kalkıp arcane mage kötü kardeşim dps yapamıyor diye iddea ediyorsa onada sadece L2P der geçilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Mageler 7k da iken locklar 5.5k yapabiliyor sorun yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 2 sene boyunca warlocklar 2.5k yaparken mageler 1.8'lerde kaldı sorun olmadıda şimdimi bir anda sorun ortaya çıktı. Dahası 7k stabil dps yapan mage yok piyada, kırk yılın başı çıkıyor o tarz bir dps, ona bakarsan 6750 lerde dps yapan warlocklarda çıkıyor kırk yılın başı. Şuan ortalama dps'ler 5.5 civarında her char için. Hunter-roguelar vardı abartı dps yapan 3.0.8 öncesi törpülendi. Mage'de uçar giderse onuda törpülerler biraz. Ama WotLK'un bir mage expansionu olacağını hepimiz bekliyorduk. Yani kafadan 500 dps fazla olacaktır WotLk boyunca mageler. Ama aynı item seviyesinde 7k-5.5k gibi bir farkta olmuyor. Warlocklarımız 5.6k yapıyor magelerimiz 6k zorluyor şuanki itemlerle. Bu farkta beklenen normal bir fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Valla Lock cycle bilmiyorum ama, rogue ile mutilate specde; Hunger for Blood'ın sonunda buffu düşürme, SnD'nin son saniyelerine envenom/evis oturt, rupture hiç aksatma üzerinden bossun vs.. takip edilen 3-4 ability var ve bunları ilah gibi eksiksiz yapsanız da ffb spam yapan mage ya da Steady Shot spamla giden hunterlarla kafa kafaya oluyorsunuz. Blizz'in mantığı burada sıçıyor işte; Face Rolling dps = 3/4 ability rotasyon dps olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Elemental shaman topici gene mage lock ağlamasın dönmüş. Şu oyunu oynayan sanki sadece 3 class var, mage lock, bir de arada rogue çıkıyor o kadar. Topic açın orda tartışın yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konu konuyu açıyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Lütfen konuyu saptırmayın elemental shaman topici bu şikayetiniz varsa buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 enc shamanın durum nedir raidlerde gereken talent nedir sonucta shaman la ilgili konusuluyor anlamında soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 patchden sonra lag sorunlarıyla bogusmaktan adam gibi dps test edemedim. şu t7 nin bonusu kullanayım die respec çektim güzelinden glyph de taktım, 2k 2200 falan vuruyor lighting shield. ama dpsin çok çok etkileyecek bi durumda değil şu an. çok fazla lagla bogusmadıgım instructor fightında 4500 üstüydü ama yine de delay vardı bi miktar. elemental shamanımız yine 1.ydi. adam bi patchle direk değişti. patch sonrası lag sorunları öldürecek beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Buyse said: patchden sonra lag sorunlarıyla bogusmaktan adam gibi dps test edemedim. şu t7 nin bonusu kullanayım die respec çektim güzelinden glyph de taktım, 2k 2200 falan vuruyor lighting shield. ama dpsin çok çok etkileyecek bi durumda değil şu an. çok fazla lagla bogusmadıgım instructor fightında 4500 üstüydü ama yine de delay vardı bi miktar. elemental shamanımız yine 1.ydi. adam bi patchle direk değişti. patch sonrası lag sorunları öldürecek beni. Peki sp mi daha iyi dps de enc shaman mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Ench shamana noldu bilemiyorum ama damagei azaldı gibi şu anda elemental shaman spden daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 @hozçeri guildde adam gibi sp yok su an. ondan o konuda bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 66 elemental shamanım warrior,dk,paladin dalınca anca bakıp kalıyorum bunları kesmek için hiç bir yol yokmu warrior charge atıo casting yaptırtmıo corpse campa mahkum oluorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 80 lvlde de tam tersi o saydığın 3 classla çok rahat başa çıkıyorum xD Sorun roguelar ve tek fearde 20 30k dotlayan locklar şu an :P DK'lar cidden easy mode shamanla. (Hoş ben resto oynuyorum ve bg için söylüyorum, fire shock, lava burst ve flametongue weple kesiyorum hep) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 dkya önce saldıran değilsen klavyeyi bırakabilirsin opsiyonel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 önceden saldırsamda değişmiyo küçük bir şansla öldürürsem yeniden doğuyo ve gg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 yahu şimdi glyphler arasında kaldım bence kesin kullanılması gerekenler şunlar 1. Glyph of lightning bolt 2. Glyph of flame shock 3. işte burda afallamış durumdayım yeni çıkan Glyph of totem of wrathmı yoksa Glyph of flametongue weaponmı arada kaldım doğrusu ne yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 glyph of tow glyph of lava burst glyh of flame shock bu arada lava burst glyphi yerine flame tongue almamak lazim lvb daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 %2 crit azımsanacak bişey değilmiş gibi geliyor bana ama yaw ayrıca tow almak yerine (ki bu 280'in %30'u 84sp yapıyor) Lightning bolt glpytini almak daha mantıklı değilmi %4 daha fazla sp ile vuruyor ki bu da; 3500 vuruyorsa normal hit 140 damage demek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 sp 2k ise %4 80 ediyo shamanda crit cok cok him sahim deil neden dersen lvb zaten hep crit ayrica cok fazla zaten crit modifierin war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar