sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 merhabalar Europa universalis 2 de çok kralım ben avusturyayı aldım avrupanın yarısından fazlasını fethettim,paylaşmak istedim.akıllı olun. http://img113.imageshack.us/my.php?image=34396967tf1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 avrupay fethetmişsin ama bi resim upload edememişsin dedirtiyosun kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 hallettik tamam :) allahla image kutusuna linki yazıyorum yemiyo,ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 allahla yazma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 türkiyeyi fethetsene sıkıosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 şefim,türkiyenin değeri yok zaten osmanlı yıkıldı bizans takılıyo orda fethetmeye değcek olsa gelir olarak ederdik.Ama çok istiyosan fethedip ss koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 fastreloader said: allahla yazma niçün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 çostiyorum fetet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 cacık. austria ez-mode Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 cacık mı ? cacık mı ? canın sağolsun... ben daha iyisini yapana kadar en iyisi bu.aynısını bavaria gibi bi şehir devletiyle de yaptım da ss yok,onda amacım katolik alman birliğiydi yapmıştım.. hollanda da komple benimdi de ispanyaya miras kaldı benden.habsburglar manyak arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Voys said: çostiyorum fetet dımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Osmanlı'nın yıkıldığı oyunu oynamam bile sadsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Barathrum said: Osmanlı'nın yıkıldığı oyunu oynamam bile sadsdf sen bana gondarın bugı sölücektin 2 bash + satanic yapınca olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 münafık hain ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 OogahBoogah said: Barathrum said: Osmanlı'nın yıkıldığı oyunu oynamam bile sadsdf sen bana gondarın bugı sölücektin 2 bash + satanic yapınca olanbende istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 fastreloader said: allahla yazma neden kıskanıyorsun ALLAH'la senden daha samimi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 adamınbiri said: avrupay fethetmişsin ama bi resim upload edememişsin dedirtiyosun kendine zhauhuaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bi resim eklemek ne kadar zor olabilir ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bi resim ekleme tutorialiniz bile yok anca yemek tarifi dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 orleans WCsi yapmıştı biri. baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ss çekmeden önce blitz ile brandenburg-mainz-swiss triosunu da alsaydın da bari görüntü güzel olurdu sdfuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 rise of teutons serim vardı. lan canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 OogahBoogah said: Barathrum said: Osmanlı'nın yıkıldığı oyunu oynamam bile sadsdf sen bana gondarın bugı sölücektin 2 bash + satanic yapınca olan hahaha.ya Gondara 2 basher yaptığında %95 şansla falan vuruyo bash.Butterfly lı Magina blink atamıyo bashten çıkıp öyle böyle yalan değil.Gondara basher yap her oyun illa ''aa nooba bak diyen çıkar'' sonra 2.basherı çıkıp adamlara nefes aldırmayıncada ağlarlar.Satanicte life steal için ya.Bug dediğim aşırı bash vurması.Rampage açmış Trollden,anti mageten,voidten falan fazla vuruyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 abi gitsenize başlığımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 sipeyskeyk said: abi gitsenize başlığımdan Trollüyoz lan dur asdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar