sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 merhabalar Europa universalis 2 de çok kralım ben avusturyayı aldım avrupanın yarısından fazlasını fethettim,paylaşmak istedim.akıllı olun. http://img113.imageshack.us/my.php?image=34396967tf1.png
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 avrupay fethetmişsin ama bi resim upload edememişsin dedirtiyosun kendine
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 hallettik tamam :) allahla image kutusuna linki yazıyorum yemiyo,ilginç.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 şefim,türkiyenin değeri yok zaten osmanlı yıkıldı bizans takılıyo orda fethetmeye değcek olsa gelir olarak ederdik.Ama çok istiyosan fethedip ss koyarım.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 fastreloader said: allahla yazma niçün ?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 cacık mı ? cacık mı ? canın sağolsun... ben daha iyisini yapana kadar en iyisi bu.aynısını bavaria gibi bi şehir devletiyle de yaptım da ss yok,onda amacım katolik alman birliğiydi yapmıştım.. hollanda da komple benimdi de ispanyaya miras kaldı benden.habsburglar manyak arkadaşım.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Voys said: çostiyorum fetet dımam
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Osmanlı'nın yıkıldığı oyunu oynamam bile sadsdf
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Barathrum said: Osmanlı'nın yıkıldığı oyunu oynamam bile sadsdf sen bana gondarın bugı sölücektin 2 bash + satanic yapınca olan
cado Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 OogahBoogah said: Barathrum said: Osmanlı'nın yıkıldığı oyunu oynamam bile sadsdf sen bana gondarın bugı sölücektin 2 bash + satanic yapınca olanbende istiyorum
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 fastreloader said: allahla yazma neden kıskanıyorsun ALLAH'la senden daha samimi diye.
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 adamınbiri said: avrupay fethetmişsin ama bi resim upload edememişsin dedirtiyosun kendine zhauhuaa
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bi resim eklemek ne kadar zor olabilir ki...
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bi resim ekleme tutorialiniz bile yok anca yemek tarifi dsfg
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 orleans WCsi yapmıştı biri. baya iyiydi.
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ss çekmeden önce blitz ile brandenburg-mainz-swiss triosunu da alsaydın da bari görüntü güzel olurdu sdfuh
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 rise of teutons serim vardı. lan canım çekti
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 OogahBoogah said: Barathrum said: Osmanlı'nın yıkıldığı oyunu oynamam bile sadsdf sen bana gondarın bugı sölücektin 2 bash + satanic yapınca olan hahaha.ya Gondara 2 basher yaptığında %95 şansla falan vuruyo bash.Butterfly lı Magina blink atamıyo bashten çıkıp öyle böyle yalan değil.Gondara basher yap her oyun illa ''aa nooba bak diyen çıkar'' sonra 2.basherı çıkıp adamlara nefes aldırmayıncada ağlarlar.Satanicte life steal için ya.Bug dediğim aşırı bash vurması.Rampage açmış Trollden,anti mageten,voidten falan fazla vuruyo...
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 abi gitsenize başlığımdan
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 sipeyskeyk said: abi gitsenize başlığımdan Trollüyoz lan dur asdfsfd
Öne çıkan mesajlar