BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Cinar altini (kanlica) kale (rumeli hisar) ve otagtepe(beykoz) bliyorum var midir onerebleeginiz yer baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Yıldız Teknik Üniversitesi sosyal tesisleri, sana uyacak bir yer gibi geldi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bakırköy sahil'de Van kahvaltı salonu var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 sariyerde koc'u gectikten sonra garipce diye bir koy var 15 lira sinirsiz kahvalti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 eyüpte pierre loti ya da o cami civarlarında güzel konaklar var .böyle sıcak simitlerle hoşunuza gidebilir . altunizade de testi var ama brunch için , düşünürsen öyle bir yer söyliyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Karaköy sahilde menemen falan yiyebilirsin denize karşı , güzel de yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 gene hisarda donjon var işte, belvü'nün van kahvaltısı da güzel. bi de lacivert var tabi. http://www.lacivertrestaurant.com/tr.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bebek ve hisarüstü civarlarında kale olur, sade kahve olur, olur da olur. olmadı emek cafe yeniköy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 fizban said: bebek ve hisarüstü civarlarında kale olur, sade kahve olur, olur da olur. olmadı emek cafe yeniköy. fizban direk yazdim kaleyi biliom diyede ahahaha abi dierlerinden iyi olanlar hangileridir yane abi kiz arkimi goturcem es mekan aramiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 moda da dodo kafe var denizi görmüyo gerçi ama güzel. kemal usta wafflecısına yakın. dondurmacının ismi aklıma gelmedi lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 sade kahveye git. kışın çok güzel. içerideki koltuklarında alttan kömür ocağında ısıtıyorlar. kömür ocağını attım da işte alttan ısıtma var böyle neli olduğunubilmediğim. türk kahvesi de çok güzeldir. serpme kahvaltı adambaşı 25 e çıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 baltalimanında fincan kahve var, oda iyidir gayet garipceye gidip benzin parasini hesaba katmazsaniz fiyat/performans oranı cok iyidir garipcenin. kavaklardan ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 divan var bir de DİBAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 sahil yolunun bakırköye doğru olan kısmında van kahvaltısı diye bi yer var kendisi efsanedir. arabasız gitmek konum itibarı ile pek mümkün değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 zaidral said: sariyerde koc'u gectikten sonra garipce diye bir koy var 15 lira sinirsiz kahvalti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 anadoluhisarında güverte restoran var yolun üstünde kalıyor boğaz görecek bir yerde; emin değilim ama kavacık'ta deli gibi boğaz manzaralı bir otağ cafe vardı; orada haftasonu kahvaltı vardır diye tahmin ediyorum. bir de yine anadoluhisarı'nda kıyı emniyet tesisleri var boğaz kenarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Lacivert'in haftasonu kahvaltı/brunch ını oldukça beğenmiştim ben geçen sene; kaliteyi düşürmedilerse falan çok memnun kalabilirsin bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 yeniköy emek cafe, denize sıfır bi mekan. hava güzelken süper oluyor. ama menemen yiyeceksin orda gidersen, hatta peynirli menemen. çok güzel yapıyorlar. çayı da güzel. 10-12ytl adambaşı maksimum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Hisarda, Nar'da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Yeniköy Kahvesi.. sitesi çok tırıvırı ama harbiden iyidir^^ ahan da sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ortakoy house cafe yazin tabi, bebek'in biraz ilersinde kale denildigi gibi biraz tuzlu ama iyidir, kaleden biraz daha gidersen ilerde bi yer daha var adini unuttum 3-5 cay bahcesi var orada da guzel kahvalti ediliyor bi muze var ya sahil yolunun uzerinde ona gelmeden hemen once bebek tarafindan sariyer arafina giderken... buralar guzel yerler zaten genelde de hepsi avrupa yakasinda gordugun uzere. anadolu yakasinda da cengelkoyde herhangi bir borekcide kahvalti edebilirsin ya da sahile karsi edebilecegin birkac yer de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 aa narı unutmuşum tabi. bu arada menemen i her saatte yapmıyo emek, bilmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 çengelköy'de var bogaz kenarında yerler ama isimlerini bilmiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 abi beşişktaşta çakmak hiç yok manzara falan, çarşının icinde sık sık kale de vs kahvaltı yapıp baymıs biri oalraktan gittim gecenlerde, gayet lezzetli, ucuz ve hoş bir yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Bebek Koru Kahve, ama çook pahalı ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar