Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbulda kahvalti edilecek yer

BonePART

Öne çıkan mesajlar

sade kahveye git. kışın çok güzel. içerideki koltuklarında alttan kömür ocağında ısıtıyorlar. kömür ocağını attım da işte alttan ısıtma var böyle neli olduğunubilmediğim.

türk kahvesi de çok güzeldir. serpme kahvaltı adambaşı 25 e çıkarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

sahil yolunun bakırköye doğru olan kısmında van kahvaltısı diye bi yer var kendisi efsanedir.

arabasız gitmek konum itibarı ile pek mümkün değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

anadoluhisarında güverte restoran var yolun üstünde kalıyor boğaz görecek bir yerde; emin değilim ama kavacık'ta deli gibi boğaz manzaralı bir otağ cafe vardı; orada haftasonu kahvaltı vardır diye tahmin ediyorum.

bir de yine anadoluhisarı'nda kıyı emniyet tesisleri var boğaz kenarında
Sosyal ağlarda paylaş

Lacivert'in haftasonu kahvaltı/brunch ını oldukça beğenmiştim ben geçen sene; kaliteyi düşürmedilerse falan çok memnun kalabilirsin bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

ortakoy house cafe yazin tabi, bebek'in biraz ilersinde kale denildigi gibi biraz tuzlu ama iyidir, kaleden biraz daha gidersen ilerde bi yer daha var adini unuttum 3-5 cay bahcesi var orada da guzel kahvalti ediliyor bi muze var ya sahil yolunun uzerinde ona gelmeden hemen once bebek tarafindan sariyer arafina giderken... buralar guzel yerler zaten genelde de hepsi avrupa yakasinda gordugun uzere. anadolu yakasinda da cengelkoyde herhangi bir borekcide kahvalti edebilirsin ya da sahile karsi edebilecegin birkac yer de var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...