fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 @dori rosetta stone. araştır torrentten indir. dil için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 radyoyu nereden dinleyebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 geceye en guzel gidicek albumumu caliyorum simdi daha once de calmistim oncein soundtrackleri cok hostur, lirikler de vurucudur filmini izlemediyseniz izleyin mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 gief alkol :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Uykumu getirdi resmen,ben hareketli ye yöneliyorum.Kendi listeme yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 içim karardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 nn guyz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 tüh tam kız var diye radyoyu açıcaktım kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Boşver bişiy kaçırmadın. Abidik gubidik tıvist tıvist şarkılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 3 saatlik cici bir playlistim var, beklerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ykyib Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Griswold Pink FLoyd- Shine on You Crazy Diamond ın 26 dakikalık full versiyonunu calarsan 3 saat boyunca devamlı dinleyicinim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 bi yandan müzik dinleyip bi yandan dota oynamaya ne dersiniz ? son slot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 26 dakikalığı çok uzun olur diye David amcamın konser kayıtlarından birini attım, idare et =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ykyib Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 onada razı oluruz ne yapalım =) saolasın ps: birde eskiden pati radyoda çalan şarkıların adları çıkıyordu? pati radydoda bir sorun mu var yoksa senin yaptığın bir ayardanmı ? (hoş şeyler çalıyorsun şurada tek tek ne çalıyorsun diye soracağımıza oradan görüp not edebilelim die soruyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Kapalı kalmış, şimdi açsam update etmeyecek bilmem ne diye açmıyorum. Her yeri mi sorunlu olur bir programın eheh. Playlist koyarım yayından sonra ama edit: update ederse bir sonraki şarkıda işe yaramış demektir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 The Ark'taki amcanın sesine dikkat çekmek istiyorum şarkının sonlarına doğru. Kendisi delirecek. 1. Hardal - Ne Kadar Zaman Gecti (3:33) 2. David Gilmour - Shine On You Crazy Diamond (6:12) 3. Lynard Skynard - Free Bird (4:44) 4. Blue Öyster Cult - Burnin' For You (4:31) 5. Beatles - All You Need Is Love (3:48) 6. Black - Wonderful Life (4:47) 7. Beirut - In The Mausoluem (3:33) 8. Mark Knopfler - A Night In Summer Long Ago (4:43) 9. Eagles - Tequila Sunrise (2:55) 10. Aeon Spoke - Yellowman (3:45) 11. Helldorado - Dead River (5:33) 12. A Perfect Circle - Weak and Powerless [Tilling My Grave Mix] (3:05) 13. Amorphis - Drifting Memories (4:24) 14. Audioslave - Cochise (3:42) 15. Cog - Real Life (5:56) 16. Queens Of The Stone Age - Another Love Song (3:16) 17. The Ark - I Bleed (4:03) 18. Ayreon - Day Eleven: Love (4:17) 19. Stream of Passion - Whereever You Are (5:09) 20. Nevermore - Believe in Nothing (4:23) 21. Eagles of Death Metal - Bad News (1:48) 22. Queens Of The Stone Age - The Sky Is Fallin (6:15) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 en sevdiğim sevilesi sevilgen vj utopia yayındaymış dediler hemen damladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 hoşgeldiniz efenim. yumşak yumşak gidiyoruz, yayının ana teması yasmin levy abladan alınmıştır, espagnol ezgiler ve bir de keman sesi. işte size perfection. afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 bliywig said: en sevdiğim sevilesi sevilgen vj utopia yayındaymış dediler hemen damladım... Diyende %100 kendisidir. Selin? sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 abart abart, sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 madcow said: bliywig said: en sevdiğim sevilesi sevilgen vj utopia yayındaymış dediler hemen damladım... Diyende %100 kendisidir. Selin? sdf. senden beklenmeyecek bir tespit. hayret dogru . sdfsd ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 aşkım yayındaymış(L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 ovv gene yayında bayan var kaçırmıyım bu sfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar