Absolut Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Larry gibi bir klasik 3d olmamalı. En azından secenekle sunmalılar.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 eimkansuız lol konsol yalakası olucak buda of ya of[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 abi ne olursa olsun seneryo guzelse larry süper olur yinede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Yok olmaz öyle tiridi miridi. 2 boyutlu gayet güzelken olayı batırmanın ne alemi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 said: Qui, 29 October 2003 16:56 tarihinde demiş ki: Larry'de ki kadınların güzelliğini kaybetmiş bulunuyoruz ne yazikki 3D mayaklığı yüzünden.. Şu hatuna bak ya resimdeki, iirenç![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth katılıyorum :( Hatunun her yanı 3gen[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 larry 7'de bir senaryo yoktu ki.. gidiyorsun, güzel çizilmiş hatunların orasını burasını izliyorsun, dido'ları buluyorsun, göğsünü yaprakla kapatmış hatunun önündeki yaprağı ittiriyorsun, efendi bir sekreteri, cazibeli bir hatuna çeviriyorsun, en sonda da kaptanla yatabilmek için puan toplamaya çalışıyorsun. Böyle bir oyun, ya sinematik olur, ya da çok güzel bir çizerin elinden çıkan çizgi filmimsi bir 2d oyun olur.. 3D ise Larry'nin mantığını öldürür.. Konsolda zaten adventure ve Larry olmaz.. Olayın doğasına aykırı bir kere... Konsolda olan adventurelar (beyond good and evil mesela bir örnek) Action yanında verilmiş birkaç komik puzzledan ibaret sadece.. Onlara da adventure diyemiyorum.. Adventure dediğin Blue Ice olur, Monkey Island 1-2-3 olur, Sanitariuım olur, The Day of The Tentacle olur.. Tutup da içine iki puzzle konmuş tomb raider klonu oyunlar adventure olmaz.. Bu arada Monkey Island'da, Larry'den farklı olarak bir senaryo vardı evet.. Hikaye, zevkli oyuna daha çok zevk katmıştı.. Ama Monkey Island 4'te gördük 3D adventure oyunu.. Bir kitabı alabilmek için bile 10 takla atıyordun..[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 said: BonePART, 30 October 2003 16:04 tarihinde demiş ki: grimfandango bile iren bi 3 d idi bence 2 d olsa cok daha iy olacak bi oyundu o bi ketr 3 d de kontrol nerdeys eimkansuız[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH Emaleth, 28 October 2003 20:39 tarihinde demiş ki: ne de olsa burda admincilik oynayarak yaptığımız mastürbasyonun haddi hesabı kalmadı di mi? iki paragraf daha yazayım da namım yürüsün. Katilmiyorum, Grim Fandango cok iyi bir oyundu 3d olmasina ragmen, Lakin ben sunu gordumki. Grim fandangoda sadece karakterler 3d. diger arka plan fln hep 2d/ Yani arka plan i oynatmak gibi bir durumumuz yok. Ole bile muthis bir oyundu ..[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 neredeyse bütün 2d adventure oyunları oynamış biri olarak, larry 7 den sonra oyunun yasaklanması (ben yasaklandı diye hatırlıyorum) ve uzaydaki larry yi görememek beni çok üzmüştü. Leisure Suit Larry; Magna Cum Laude'nin geleceğini duyunca gerçekten çok sevindim fakat oyunun 3d olmasıda bir o kadar üzücü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 said: Kenderleme, 29 October 2003 23:02 tarihinde demiş ki: sevinsem mi kafam mı girse şaşırdım.. nedir bu 3d sokma merakı güzelim adventurelara anlamadım.. elleşmeyin be kardeşim rahat durun iki dakka![hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Larry beni hatımda en çok güldüren oyun flndır. ve bunu hak eder. -monkey ıslanda 3d cok yakısmıtı bence bende hayal kırklıgı olcak sandım ama olmamıstı.. nıe? bılmıyorum gene baya bya ıyıydı -grım fandango herkeısn kabul ettıgı gıbı sufer bı oyundur nukemın dedıgı gıbı 2d olsa daha ıyı olurdu. -al lowe laryyın yaratıcısı ve yapımcaısıdrı. sıerradan ayrıldıgı ıcın oyun 200 yıl sonra cıkmaktadır bunu kım yapıyo nerden yapıyo naısl yapıyo nıe yapıyo bılmıyorum -benım fıkrım mı? said: Zed, 29 October 2003 17:29 tarihinde demiş ki: olmadı diyoruz ve kendisini malatya elemelerine bekliyoruz. orda bi daha denesin şansını. [hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 alllllahhhhhhh işte buuuuuu :P[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! ıyyyyyy şimdi gördüm 3dymiş :(((( [Bu mesaj ConspiratoR tarafından 02 November 2003 01:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ya peki manitalarla muhabbeti alttaki olaylami arttirip azaltiyoruz?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Bone grim fandango bence 2dyle 3nin çok güzel bi kullanımıydı, adamların yarattığı o atmosferi ben bir daha görmedim. Ayrıca konu olarak da oynadığım en özgün adventurelardan biriydi... Viva la revalasyonnnn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Bu firmalar hiçbir forum falan takip etmiyormu ? anlamıyorum hiçkimsenin klasik adventure oyunlarıını 3d görmek istediğini sanmıyorum. Buna rağmen inatla 3d yapmaya devam ediyorlar. P.s: İnşallah söylediklerime beni pişman ederlerde şöyle dört dörtlük bir larry keyfi yaşarız.[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: arcane, 29 Ekim 2003 14:19 tarihinde demiş ki: aynı anda hem konsolda hem de pc de oynanabilecek bi adventure oyunu demek boktan bi adventure oyunu demektir.[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! lol[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 hayatım da tek oyandığım/bitirdiğim adventur olan larry 1 in devamını çekenlere saygı 3D yapanlara hayyamlarımı yollarım hmpf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: Berk, 11 Mayıs 2004 10:08 tarihinde demiş ki: Bone grim fandango bence 2dyle 3nin çok güzel bi kullanımıydı, adamların yarattığı o atmosferi ben bir daha görmedim. Ayrıca konu olarak da oynadığım en özgün adventurelardan biriydi... Viva la revalasyonnnn! Grim Fandango mükemmel bir oyundu.[signature][hline]Bıdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar