Dynun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Sevgili din kardeşlerim. Bazılarınızın Ah şimdi bonepart olsa da puslu kış gecelerinde bize şiir yazmayı gönül çalmayı öğretse dediğini duyar gibiyim. Hey gidi ne günlerdi. Hep yeşillikti. Biz de böyle birşey yapalım dedik. Hanımların gözünden erkekleri görmek için yola koyulduk. Onlar farkında değilken sorular sorduk. İşte ilk soru: -hani kızlar der ya hep , dış görünüşe önem veren sizsiniz, kızlar dış görünüşe önem vermez diye, sen ne diyosun? gayet samimi cevap veren hanım kızlarımız: 1-verirdim vermiyorum 2-valla ben veririm hocam,böle yen tanıştıım briyse veirrim ama arkadaşsındır uzun yıllar aranızda bişi olur ve tipsizdir belki orası başka ama ilk etapta bakarım yani düzgü mü die 3-verir ama mesela don juan olmasına gerek yok sevimli yüzüne bakılır olsun ama çok yakışıklı pis adam mı uzun tırnaklı vs yoksa daha az yakışıklı ama bakımlı adam mı dersen temiz adam alır. ayrıcana zekası çok mühim. 4-ben eskiden verirdm simdi sadece beni gercekten Sevsin yeter 5-eşit yani dışına baktıın kadar bakarsın içine 6-yalan diorum verilir vermem diyen yalancının önde gidenidir 7-ben vermiyorum cidden yakışıklı erkekleri de beğenmem itici gelir bana 8-simdi öyle birsey var kesinlikle ama bu her kız icin gecerli, değil 9-kızlar dış görünüşe önem verir, vermeyenler de cep güzelliğine bakar diyorum ben işte cevapları okudunuz. Bir yazı dizimizin daha sonuna geldik. Not: Cevap verenlerden biri erkek. Doğru cevabı bulana da şeker var. İyi akşamlar. Esen kalın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 9 nömre erkek olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Bence de 9 ama farklılık adına 8 diyorum. Ayrıca evet dış görünüşe önem verirler, ilk bakış önemli, palas pandıras bir adamı kimse istemez. Ha tabi yanyana geldikten sonra 2 satırda laf edilmeli, bön bön bakılmamalı :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 10-veriyorum geciyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 yaz arkadaşım 30k kadınla nasıl birlikte oldum http://www.youtube.com/watch?v=eTUkqBAor1E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 7 numara erkek. Diğer cevaplarda sıkıntılı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 AthleT said: 7 numara erkek. Diğer cevaplarda sıkıntılı :) 7 numara lez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 öhö :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 zetsiz gibi bitebilir ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 11.erkeklerden de dış görünüşlerinden de nefret ediyorum^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 -hani kızlar der ya hep , dış görünüşe önem veren sizsiniz, kızlar dış görünüşe önem vermez diye, sen ne diyosun? abi insanlar şunu okumadan 1 2 3 4 diye okusa neler olur bilemedim. onu bi bold bi büyük fontlarla yaz. yoksa çok feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 araba ve para gerisini salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 PARAN VARSA LAND ROVER PARAN YOKSA GAME OVER AĞBİİİ! Öyle ya, çoğunluğun eğilimi bu yönde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Eheh güzel bir hizmet. Bence 6 numero erkek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 çok fazla verirdim var sağlıklı düşünemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Dynun said: öhö :) sen kızmısın:S tamam yok bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ben soruyu anlamadım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Llama said: Dynun said: öhö :) sen kızmısın:S tamam yok bişey eheh bunu da ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 yok ben senin sorduğun soruyo anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 kızlara, kızlar dış görünüşe önem verir mi diye sorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 genel olarak veriyolar yani. 7 de ya yalancı ya çok çirkin falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Sorudan önce cevapları okuyunca çok farklı bi soru bekliyo insan. Öeh oldum deedim Dinan sormaz öyle şeyler, hakkaten sormamış. En azından kişiselde sormaz o şekilde :D Di mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 8 kıza mı sordun bunu. vayak :D bence ayakkapıya bakıyolar ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 fede said: 8 kıza mı sordun bunu. vayak :D bence ayakkapıya bakıyolar ilk Benimki kinetix iş yaparmı abi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 fede said: 8 kıza mı sordun bunu. vayak :D bence ayakkapıya bakıyolar ilk oha bende şimdi anladım haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar