Vodan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Zegna, aslında uyan var ben buldum geçen sene Aksarayda. Bi santim falan kısa sanırım orjinalinden ama sileceği veren herifin dangalaklığı o da. 20 liraya mı ne almıştım yada 25 miydi neydi. 1 yılı geçti işte takır tukur ses yapıyo ama artık kafa şişiriyo. Gerçi orjinali de en fazla 3 4 ay fazla dayanmıştır bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Corolla'ya sanayiden 35 ytl ye taktırdık silecek; 13-14 e nasıl buluyorsunuz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Selam, Aero denenlerden mi taktırdın o paraya? Eğer öyleyse ucuzmuş. Yok eğer klasik tip ise... :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 benim anlamadığım komple sileceği niye değiştiriyosunuz? lastiği değiştirin yetmez mi? geçen bi benzinciden aldım 5 liraya canavar gibi şuan :).tamda oturdu astraya(g kasa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 para bana mı sordun onu? Aero dediğin benim daha önce süpürgeli olarak tabir ettiğim mi acaba? Amele style zaten Astra'ya olmuyor Audi A4 mü bu yaa :) hıhıhı Lastiği de çıkmıyo bu arada benimkinin. Çıkartamamıştım ben. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Selam, Aero dediğim şu: Bu da klasik tip, benim aldığım :) Açıkcası Bosch'dan daha iyi dayanan silecek görmedim. Valeo var ama kullanmak nasip olmadı daha. A4'üme dil uzatma çarpılırsın :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Tamam. Senin Aero dediğine bende süpürgeli diyorum. Bunlardan var evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 BP benzin istasyonundan 13ytl'ye aldım. Tip olarak aero ama markası faklı, hiç duymadığım bi marka. Şimdilik çok iyi siliyor tabi ömrü ne kadar olur bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar