SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 İnsanın canı saat 1 de patates kızartması ister mi ya? Benim istedi... Önümde 2 seçenek vardı ya yemeksepetinden istemek ya da kendim yapmak. Yemek sepeti pahalı, kendin yapmakta üşengeç... Ben kendim yapmayı seçtim. Şu an 2,5 tam patatesten yapılmış kızartmamı yemekteyim... Yalnız manavcı amcayada teşşekkür etmek lazım dün aldığım patatesler harbi patatesliğin hakkını veriyor... Üşenmezsem bi de Mcdonald's papatesini evinizde yapın tutosu yaparım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Yaaa, bizim de canımızı çektirmeseydin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 yapın abi topu topu 15 dk falan sürüyor (sallıyorum 20 dk sürdü benimki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 patates yoksa evde napsın olum adam yemek sepetinden patates mi sölesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Hislerime tercüman oldun Laraken :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 açık manav bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Laraken said: patates yoksa evde napsın olum adam yemek sepetinden patates mi sölesin para olayı dert değilse çözüm sonuçta... Neyse gaza gelip tuto mu yazsam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 11 dedin mi yemek sepetinde bi olay kalmıo ankara kavaklıderede. bi "sucuğum afyondan" diye bişi var. onun da allah belasını versin. o ne lan! 2 gün sora gelecek şey için niye yemek sepetini kullanayım yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Yemeksepetine üye ol daa, getircek mekan bul daa.. Apartmanın alt kapıyı da kilitliyo salak yöneticiler, en gücenli sokaklardan birinde oturuyoruz bi de. Paranoyaklar ya. Apartman yöneticiliğini yaşlılara vermiceksin... X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 evet 10-11 gibi yemeksepetinin son "çırpınışları" oluyor, şanslıysan 11 den sonra dürümcü mürümcü var başka yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 nileppezdel said: Yemeksepetine üye ol daa, getircek mekan bul daa.. Apartmanın alt kapıyı da kilitliyo salak yöneticiler, en gücenli sokaklardan birinde oturuyoruz bi de. Paranoyaklar ya. Apartman yöneticiliğini yaşlılara vermiceksin... X( abi o apartman işi için istediğin yere açıklama kısmına geldiğinizde lütfen şu numarayı çaldırın yazarsan halloluyo... Aynı nane bizim arkadaşın apartmanında da vardı biz öyle yapıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 midem bulandı midem agzıma kadar dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 o değilde açık yerler bakıyordum... east'n Bull Coctail Mix Party Pack:: 1lt. east’nBUll Peach Daiquiri mix, 1lt. east’nBUll Strawberry Daiquiri Mix, 1lt. east’nBUll Pina Colada mix, 1lt. east’nBUll Margarita Mix, 2 kokteyl bardak, ev menüleri no1 34,00 TL east'n Bull Chocolate (1 kg.) (Akışkan çikolata) Sıcak çikolata içmek, meyveli/biskuvili çikolata fondü hazırlamak için 29,00 TL burası nedir abi ilk defa gördüm topu topu bunlar avr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 yaptım bile suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Ben peynir ekmek yicem mecburen. Acıktırdınız bi de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 o east'n bull u linklesene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 soğan halkası çekti benim canım da bunu görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 mücver yiyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Hardter said: yaptım bile suan helal Voys abi Adres: Göztepe Göksu Yolu No:8 K:3 Anadoluhisarı Beykoz Gönderim Bölgeleri (Minimum Paket Tutarı = 34,00 TL) : Tüm Semtler Kabul edilen ödeme şekilleri: ^Online Kredi Kartı Gönderim Ücreti: 0,00 TL Servis Süresi: Uyarılar bölümünde belirtilmiştir. diyor uyarılarda da - Siparişler kargo aracılığıyla teslim edilmektedir. - Haftaiçi 17:00’den önce verilen siparişler aynı gün, 17:00’den sonra veya haftasonu verilen sipairşler ertesi gün kargoya verilir. - Kargo şirketi, teslimatları saat 18:00’e kadar yapmaktadır. diyor.. adamların reklamlarını yaptım lan! para isteyecem heriflerden (veya bedava kokteyl :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 east n bull ne özenti bi isimdir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 caps yokmu arkadasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 MİDEM BULANDI LAN :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 viole said: MİDEM BULANDI LAN :S abi patatesten miden bulanıyorsa psikolojik sorunun avr demektir. Harbi bak... Patatesten iğrenilir mi lan? At, avrat, silah, patates... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 caps + tutorial istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 SenariouS said: viole said: MİDEM BULANDI LAN :S abi patatesten miden bulanıyorsa psikolojik sorunun avr demektir. Harbi bak... Patatesten iğrenilir mi lan? At, avrat, silah, patates... yok abi az önce kokoreç yedim agzıma kadar doluyumda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar