ssg Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 4S her zaman yönetir.Aşk insan üstü bir duygu boşuna tanrıcılık oynamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 axedice pis koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mortis said: ben de kötüyüm ne olacak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Jedi said: ayrılık zor değil 3 gün ağlarsın sonra vur patlasın çal oynasın yaaar ... uptıs çıptıs kutsi abi? (aslında abla diyecektim ama sasdsf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Yalnız ben baya iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ben fena sayılmam daha önce dedim galiba ama ara tatil gelip de lie cebiri ve fizik kitabını okumak için vaktim olunca daha mutlu olacağıma dair beklentilerim yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar