Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye ve İtalya arasındaki benzerlikler


yav

Öne çıkan mesajlar

http://www.infonegocio.com/xeron/bruno/italy.html

Çok başarılı bir animasyon olmuş. İtalyanlarla ilgili herangi bir araştırmam, bilgim, edinimim falan yok hani biri çıkıp da italyanların haklarını savunsa ben bişey diyemem. O kısmıyla da ilgilenmiyorum zaten.

Neyse işte, izleyin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu açılmıştı muhabbetide bana çok saçma geliyor, iki konu aşağıda aynı konu olmadığı sürece veya birkaç gün içinde açılıpda hit alan konu olmadığı sürece bir daha açılmasının sakıncası nedir.. Sana açılmış bana açılmamış konudur belki, kaç yıl önce açılan konunun birdaha açılmasından bir zarar yok.

Açılmıştı diyen arkadaşlar amaçlarını belirtirlerse inanılmaz mutlu olucam hep merak etmişimdir açılmıştı derken akıllarından o an neler geçiyor..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

edit-@theCio-edit

açılan konunun sonuna bi post atarsın hoop o konu da sana tekrar görünür olur deil mi? yani bana açılmamıştı yeniden açılsın demenin bir mantığı yok. ha dersen ki niye başka bir başlık açılmasın, eskisinin üzerinden devam edilsin, sana derim ki belki diğer başlıkta über bi muhabbet önmüştür bu konuyla ilgili başka videolar falan koyulmuştur değil mi? ayrıca tabi salt bu konu üzerinden almamak lazım. başka konularda (misal bilgi içeren yahut istenen) diğer başlıklar var iken bir daha başlık açmak eski başlıklardaki bilgilere ulaşamama olarak geri döner insana. ha aratırsın bulamazsın, açarsın tabi ama normalde en azından belli başlı kelimelerle aratmak gerek bence. zaten tepkiler de "niye açtın ulan?" tarzında değil. geyiğe dönmüş biraz da açılmıştı mevzu. bir de belki siteye ağırlık olarak da dönüyor olabilir pek anlamam o konulardan...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ok babs. 1 mesaj daha hedehödö

şaka maka, bu saatten sonra ayar vermenin gerçekten manası yok. İlk sayfada ben gerekli özrümü diledim,


uzatmayın


Sıkmayın.


ok? hadi iyi geceler

allahım böyle antipatik mesajlar yazmak istemiyorum da elimde değil ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...