The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 MM6 ım bozuk oldugu ıcın yukledım 7 yı wın98 e cayır cayır oynuyom ... 2 partı formasyonuyla hem lıght hem dark olrak bıtırecem (yoplam 4 defa) ... bekle bekle rpg gelmıyo ... bıtınce planescape e baslıcam ... sonra bg2 fallout dıye gıdecem yeter be ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... Vampire Hunter D Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 mm7? yazık sana ya.. morrowind bg 2 fallout planescape felan oynasaydın.. daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 NeverWinter Night!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 son 1 aydır NWN oynuyodum zaten ... baska ne vardı yaw hah arcanumda gadgeter sekılde oynayayım ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... Vampire Hunter D Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 ha evet evet nwn.. deli mod olanağı var istediğin zevkte mod var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Drow lu bir modül var o süper hem hikaye gibi resim resim anlatıyor her chapterda drowların yeraltından yer yüzüne doğru çıkışı ordusuyla sende bir drow u yönetiyorsun hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 MM7'nin neresi kötüymüş bakiim? Morrowind gibi bilgisayarı gereksiz yere (hmm) yormuyor en azından :-P Hem de çok zevkli :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 MM7 güzel bence en azından bende anıları var hehe grafikler vasat ama zevkli,sıkılmıyosun oynarken[signature][hline]"When man invented fire, he didn’t say, 'hey, let’s cook', he said, 'Great, now we can see naked bottoms in the dark.'" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 eskiden de sıkılıyordum hala da sıkılıyorum :) drowu oynadığın modülü söylesene çekem[signature][hline]öl Bonecrusher öl öl ÖÖÖÖLL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 kafama esti 1 priest 3 wizard yapacam bi sonraki sefere ... disarm falan allaha emanet yan bakana sharpmetal i soul drinker ı yapıstıracam ... insanın kalesi olması ayrı guzel bir olay canım ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Dinamik Emotional Logical Uber Combatant Insane Attracatıve Natural ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 MM6 oyna, bende derin iz birakan ender oyunlardandir. cok uzun sureler oynadim. sehirlerin adlarini bile hatirlarim hala, new sorpigal, castle ironfist, ... :) ah ulan ah, nerde o eski zamanlar. oyunlar fis aslinda, birlikte oynadigimiz eski dostlari hatirlattiklari icin ariyoruz sanirim..[signature][hline]raki asmis biseydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Yaa MM serisini bitiriyorum bende aynen canım sıkılınca BG1 fln eglenceli oluyo cunku harbiden MÜKEMMEL OYUNLAR simdiki oyunlar eyvallah her acıdan seni tatmin edebilir ama o eski oyunlardan alınan bi haz vardır..Nasil diyim eski püskü bi kitabı elinize alınca aldııınız zevk gibi bisey...[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 mm6 ve mm7 süper oyunlardı. mm8 ve mm9'a ise ısınamamıştım. ama rpg'sizlikten geçen ay mm9'u bile bitirdim. alışınca çok da kötü gelmiyor. ama yine de bg serisinin yanına yaklaşamaz kanaatindeyim. tabii fallout bir numara.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 mm7 süper mm8 de kötü değil mm6 da süper de mm9 yani herşeyin bugını bulmuştum... para bugı artifact bugı exp bugı yeter deyip bırakmıştım öyle saçma bir oyun olamaz çok da kötüydü yani mm9[signature][hline]BOccOB, 25 Nisan 2004 22:26 tarihinde dönem ödevi yapılacak güzel bir program arayan arkadaşımıza demiş ki: Ben paint le yapıyorum, biraz zor oluyor ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Eraq, 08 Mayıs 2004 22:05 tarihinde demiş ki: MM7'nin neresi kötüymüş bakiim? Morrowind gibi bilgisayarı gereksiz yere (hmm) yormuyor en azından :-P Hem de çok zevkli :) çünkü MM6 nın aynısı klasik 3DO sırf piyasa sömürmek için yapmıştı bi de aynı motor+grafikleri kullanıp üzerine 7. sinde 3 boyutlu kart desteği istemişti nefret ederim 3DO dan hrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 3DO dan nefret edenden nefret ederim... HoMM gibi bir oyunu oyun dünyasına katmış 3DO dan nefret etmek ayıp olur... sevmeyebilirsin izlediği politikadan dolayı da şu an oynadığın birçok oyun 3DO olmasaydı olmazdı bence...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 gemiş gecmiş en iyi oyun firmalarından biriydi 1.)blackisle(R.I.P) ... 2.)3DO(R.I.P) ... 3.)Bethesda ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Dinamik Emotional Logical Uber Combatant Insane Attracatıve Natural ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: karpuz, 10 Mayıs 2004 21:58 tarihinde demiş ki: 3DO dan nefret edenden nefret ederim... HoMM gibi bir oyunu oyun dünyasına katmış 3DO dan nefret etmek ayıp olur... sevmeyebilirsin izlediği politikadan dolayı da şu an oynadığın birçok oyun 3DO olmasaydı olmazdı bence... heroes u yapmak: tamam bir başarı devamını böyle salakça yapmak "dangallık" Bir firma kendi oyunlarına karşı bu kadar mı saygısız davranır Blizzard devam oyunu yapmasını bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 blizzarda lafım yok ama 3do heroes 2 ve 3 gibi mm 1,2,3,4,5,6 gibi oyunlar yapmışken bence en azından saygıyı hak ediyo[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 adamlar zorla nefret ettiriyor kendilerinden bir plastic soldiers geyiği çıkartılar 10 tane expansion çıkardılar arkasından heroes a aynı anda 4 tane exp çıkardıklarını hatırlıyorum 4 tane aynı anda eh yuh adamlar bizi keriz yerine koyarsalar allahın 0-6 zekalı amerikanım oyumcum bile almaz olur o oyunları mesela heroes dan sonra çıkmış bir oyun olan age of wonders her ne kadar bir taklit olsa da çok şey katmıştır. Dune 2 den sonra blizzard Sc yi çıkarttı. Bence dahalaen sağlam rts dir. westwood nal toplasın Oyun yapmak var; "oyun" yapmak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar