Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 oha ya. mage op, nerf !11!1Incanter's Absorption + Burning Determination sayesinde yapıyor bunları bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Öeeehh helal olsun adama, taktir ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ok dk ları nasıl control altına alıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 kontrol altına alma falan yok. onlara dokunmuyor sadece spell steal yapıyor bone shieldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 o zaman o dklar neden ona saldırmıyor onu anlamadım sonucta mobları kesiyorlar yani dk lar kesmiyormu mobları onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Hayır DK'lar devamlı mage üzerinde, bitmeye yakın bone shield'i çalıyor. Yalnız anlamadığım bone shield, spell dmg de veriyor mu? Bir ara 50k pyro filan attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ya dk ları işte pet gibi yanında taşıyor spellsteal yapabilmek için.onlara dokunmuyor.dk lar mage a attacklı ama shield oldugu için canı gitmiyor mage in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 pes ya. düzeltme2:soru kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Salak adam tam ben mage kasarken nerfleticek mageleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Abi adam neden 110k falan vuruyo sürekli? Nolur biri bana açıklasın. HC yapma aşamasındaki arkadaşlar kendi aralarında "oy 8k critledim oha" diyolar sürekli de, ondan merak ettim. Edit: Ha tamam fail, topiği düzgün okumak lazımmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Aluriel said: Incanter's Absorption + Burning Determination sayesinde yapıyor bunları bu arada. Aluriel açıklamış işte burda neden 200k 400k vurduğunu. Adam sürekli absorbluyor bu sayede spell powerı 100-150k'ları buluyor. Edit: Tabi bunu denemeye kalkmayın çoktan fixlendi. Eskiden heroic'te bu armor 1.2m absorb ediyordu. Şimdi bu değer düşürüldüğü gibi spell stealde edilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 o zaman nerf mage mmm fixlendi ise o zaman no nerf mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 hepsini sololar ozaman, atlar dışarı çıkmıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Yok o wingden çıkınca resetleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Sonra bu adamlar pvp'yi dengelemeye çalışıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 adam zeki işte bulmuş kullanio ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Video'yu ilk gördüğümde bunu spell steal'e immune yapmışlardır demiştim ki yapmışlar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Haha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Vay be eleman harbi inanmış.TBC'de 2 rogue gitmiştik harvestera,shadow steple uçup dövmeye kalkmıştık safddf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 adam bide achi almış ya insan bi gider 25kişiyle oynar fln şaka gbi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Hastayım böyle şeyler bulan adamlara, helal olsun sdf. Yalnız konsantrasyondan beyni patlamıştır o adamın ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 bone shield immune diil yalnız heroicte.daha dün aksam spellsteal yaptım alınıyo dklardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 absorb değeri düşürülmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Bu adamlar manyak http://www.youtube.com/watch?v=45G8AW875EM&eurl=http://forum.paticik.com/read.php?43,3786081,page=1 Valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 3 saat 12 dakika, kafayı yemiş olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar