dory Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 hayır cocugum olamamissin. yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ÇARPAR TİKKAT !! bi bakmışınız 1 hafta sonra 10 kilo almışsınız vsvs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Şişko Nuri den tiksinmek ihtimal dışı bir olay xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 şişman insanlar her zaman sempatik . sen de kıskanıyorsundur onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 hem sisman hem uzun olanlar var benim gibi daha bi goruntu kirliligi yaratıyor.bende kısa boylu zayıf insanlardan tiksiniyorum hadi bakalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 şişman ve uzun biraz dengeliyor aslında şişmandan daha çok iri gözüküyorlar diyelim ama kısa ve şişman gerçekten kötü bir görüntü malesef, öte yandan bu durumda kalıtsal etkiler olduğu kadar bireysel çaba da etkili. şişman olan insanlara bir şey diyemeceğim ama "şişmanım gururluyum ya da şişmanım mutluyum" tarzı organizasyonlar veya bu temalı toplantılar gerçekten salakça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 şaka bir yana bu yaz tam 25 kilo verdim normale dondum gibi gibi.şişmanım mutluyum gerçekten salakça çünkü biraz zayıflayınca hayatın daha cok zevkine varıyorsun saglıklı oluyorsun.şişmanım mutluyum kendini kandırmaktan daha ileri gitmez.neymiş kendimle barışığım yok kilolarımı seviyorum falan filan çok saçma gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 bence değil . insanların sağlıksız olma hakları var , hepimizin kullandığı şeyler . sen tamamen sağlıksızlığa karşısındır ; o başka bir adamın umrunda değildir . mantıksız diyebilirsin onu anlarım .ama tercihler saçma olmaz hiç bir zaman .hehe ince bir nüans var ama ben böyle şeylere dikkat ederim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 tamam tercihini insanları yaşatmak değilde öldürmekten yana kullanan insanların tercihleri de saçma değil, mantıksız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Ben şu halimle kıcımı yırtıyorum mens health kapagındaki adamlar gibi olayım diye adamlar yarım metre göbekle nasıl dolasıyor anlamıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 iyi de o men's health teki adamlar da bulk döneminde yarım metre göbekle dolaşıyor. ben de sevmiyorum şişmanları, ama bazen büyük meme uğruna seviyomuş gibi yapıyorum =(( asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Siz şişmanım mutluyumu yanlış anlamışsınız. Kalpten gideceğim ama kebapları götürüyorum, tansiyondu şekerdi patlayacak ama sırıtıyorum demek değil o. Bulunduğu ve düzeltemeyeceği duruma pozitif bakıp bari ruhen sağlıklı olayım diyen insandır o. Yani kimse oo michelin adama benzedim çok mutluyum demiyor ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 abi o mens health ne biliyim ya... kapağında kaslı erkek resmi olan erkek dergisi hala bi garip geliyo bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 eet onu alacağıma boxer alıyorum adriana limalı falan. kapak sattırır genelde, kaslı herifi niye alırlar anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Ben de aynı şekilde tiksiniyorum.Hele de abuk subuk türlü türlü zayıflama haplarıdır,muzaffer kuşhanın kliniğidir filan hakkında konuşurken börek götürüyorlarsa çok daha feci. Böyle vardı bi tane annemin iş yerinde,kadın her gün akşam üstü millet çay içerken yandaki McDonalds tan istettiği McTurco'yu yerdi kolası patatesiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 iri kemikli onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 otobüs ve dolmuş ve özellikle pazar alanlarında lütfen göbeklerinizi bana sürttürmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 sizler psikoloğun deli doktoru olduğuna inananlardansınız sanırım. Obezite bir hastalıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Cons said: sadece kızlardan bahsetmyiorumki, hastalığı olmayıpta şişman olan insanlar filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 kenzap said: sizler psikoloğun deli doktoru olduğuna inananlardansınız sanırım. Obezite bir hastalıktır. obezler ayrı ama kendine bakmadığı için şişman olan bkz:gelecekteki ben iğrenç duruyo tekrar bkz: ingiltere güzellik kraliçesi sürekli bakınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 bence sıkılıyosun, ama you take no wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ben de kilo alamayanlara karşı nefret duymakla duymamak arasında gidiyorum. bir insan nasıl kilo alamaz ya obezite hastalık ayrıca evet sıkılınca yemek yiyorsun falan kötü bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Kim şişman insanlara acıyor ki Cons? herkes tiksiniyordur bence.yalnız olma ihtimalin çok zayıf. ekeke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar