Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Açık öğretim

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Açık öğretim ile ilgili birkaç sorum olacak:

1-) Bir üniversiteye devam ederken kayıt olmak mümkün sanırım? Yanılıyor muyum

2-) Not sistemi nasıldır acaba, ya da belki de daha önemlisi; mezun olmama yetecek notlar alsam elimde de diplomam olsa, notlarımı incelemezler herhalde die tahmin ediyorum:)

3-) En önemlisi de bu aslında. Şimdi ben eğitim programı yoğun sayılabilecek bir üniversite/bölüme devam ediyorum. Açıköğretimde de çift dikiş gitmek istemiyorum ama okuduğum bölümle açıköğretimde istediğim bölümlerin arasında bir alaka bulunmuyor. Dolayısıyla AÖF'nin sınavları falan adamı kastırır mı, hayattan bezdirir mi yoksa belli bi zeka seviyesine sahip insanlar kotarabilir mi?

Aklıma geldikçe soru ekleyebilirim sanırım

Danke şön
Sosyal ağlarda paylaş

össye girmeden direk kayıt yaptırabilceğin bölümler

http://www.anadolu.edu.tr/aos/program_brosurleri/ikinci_universite_olanagi.aspx

sınavlar tanıdıklarımdan gördüğüm kadarıyla çok zor değil, geçme notu 50 ve test. gözün kapalı sallasan zate 30 falan alıyosun mantıken her testten :) .

illaki kastırıcı dersleri vardır arada, onlarıda çalışmaya üşenirsen ders başına 80 liraya powerlevel yaptıran kurslar var öyle halledersin.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:
sanırım boğaziçi işletmede gibi bi yerde okuyordun .
açıköğretimi kendin için falan sorgulamıyorsun dimi ?

o niye ki?

Bence üniversitede iyi biyeri okuyup üstüne aöfle işletme bitirmek falan çok şukela bişey.

Deniyecem eğer o günleri görürsem :P
Sosyal ağlarda paylaş

AOF sınavları kolay sadece zamanını yiyorlar, vize ve finalleri hafta sonu yalnız. Bir de misal bizim sınav takvimiyle çakışıyorlar. (haftaiçi bizim okulun vize-finali, haftasonu onların gibi) Yani haftasonu vize-final yapıyorlarsa bölümünde çakışabilir. Nasıl ayarlıyorlar bilmiyorum. Ben 1 ay boyunca hergün sınava girmek istemediğimden AOF'e de bulaşmadım ama yapan çok var. Muhasebe dersi veriliyorsa en çok o zorlar sanırım gerisi fasafiso.
Sosyal ağlarda paylaş

ablam avukat ama tic hukukundan mı ne kadlı ehe

bir de muhasebe zorlayabilir uygulama kısımları

gerisi kolay ben de dış tic okuyordum da bıraktım gerek kalmadı yüksek lisansdan ötürü ama veterinerlik var 2 yıllık onu istiyorum (okuyacak bölüm bulamadım)

bu sen ekayıtları kçrıdım ama seneye mutlaka!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...