ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Selamlar, Açık öğretim ile ilgili birkaç sorum olacak: 1-) Bir üniversiteye devam ederken kayıt olmak mümkün sanırım? Yanılıyor muyum 2-) Not sistemi nasıldır acaba, ya da belki de daha önemlisi; mezun olmama yetecek notlar alsam elimde de diplomam olsa, notlarımı incelemezler herhalde die tahmin ediyorum:) 3-) En önemlisi de bu aslında. Şimdi ben eğitim programı yoğun sayılabilecek bir üniversite/bölüme devam ediyorum. Açıköğretimde de çift dikiş gitmek istemiyorum ama okuduğum bölümle açıköğretimde istediğim bölümlerin arasında bir alaka bulunmuyor. Dolayısıyla AÖF'nin sınavları falan adamı kastırır mı, hayattan bezdirir mi yoksa belli bi zeka seviyesine sahip insanlar kotarabilir mi? Aklıma geldikçe soru ekleyebilirim sanırım Danke şön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 1- Yanılmıyorsun diğerlerini bilmiyorum ama ivy araştırıyordu sanki bir aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 össye girmeden direk kayıt yaptırabilceğin bölümler http://www.anadolu.edu.tr/aos/program_brosurleri/ikinci_universite_olanagi.aspx sınavlar tanıdıklarımdan gördüğüm kadarıyla çok zor değil, geçme notu 50 ve test. gözün kapalı sallasan zate 30 falan alıyosun mantıken her testten :) . illaki kastırıcı dersleri vardır arada, onlarıda çalışmaya üşenirsen ders başına 80 liraya powerlevel yaptıran kurslar var öyle halledersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Ben bu Acikogretimin mantigini hala cozebilmis degilim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 sanırım boğaziçi işletmede gibi bi yerde okuyordun . açıköğretimi kendin için falan sorgulamıyorsun dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 sınavsız kayıt yaptırabiliyosun, çok da rahat bitirirsin bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 4 yıllık herhangi bir öğretim programına kayıtlı birisi yine aof'un 4 yıllık lisans programlarından birine kayıt olabiliyor yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 balon said: sanırım boğaziçi işletmede gibi bi yerde okuyordun . açıköğretimi kendin için falan sorgulamıyorsun dimi ? boğaziçi tercümanlıktayım, aöf işletme düşünüyorum kendim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Masquerade said: 4 yıllık herhangi bir öğretim programına kayıtlı birisi yine aof'un 4 yıllık lisans programlarından birine kayıt olabiliyor yani?evet ikinci üniversite adıyla.. ama bu seneki kayıtlar geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 balon said: sanırım boğaziçi işletmede gibi bi yerde okuyordun . açıköğretimi kendin için falan sorgulamıyorsun dimi ? o niye ki? Bence üniversitede iyi biyeri okuyup üstüne aöfle işletme bitirmek falan çok şukela bişey. Deniyecem eğer o günleri görürsem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 AOF sınavları kolay sadece zamanını yiyorlar, vize ve finalleri hafta sonu yalnız. Bir de misal bizim sınav takvimiyle çakışıyorlar. (haftaiçi bizim okulun vize-finali, haftasonu onların gibi) Yani haftasonu vize-final yapıyorlarsa bölümünde çakışabilir. Nasıl ayarlıyorlar bilmiyorum. Ben 1 ay boyunca hergün sınava girmek istemediğimden AOF'e de bulaşmadım ama yapan çok var. Muhasebe dersi veriliyorsa en çok o zorlar sanırım gerisi fasafiso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ablam avukat ama tic hukukundan mı ne kadlı ehe bir de muhasebe zorlayabilir uygulama kısımları gerisi kolay ben de dış tic okuyordum da bıraktım gerek kalmadı yüksek lisansdan ötürü ama veterinerlik var 2 yıllık onu istiyorum (okuyacak bölüm bulamadım) bu sen ekayıtları kçrıdım ama seneye mutlaka!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar