Voys Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 hadi. koko da buluşuruz. arkadaşlar msn de sorun var die burayı kullandık. ondan özel topic girmeyin dedik. ama merak ögesi kullandıgım için topicde müşteri'yi cezbetti ve ilgi çekti. bir reklamcılık başarısının yanı sıra harika bi gece 01:30 aktivitesi de yaratılan bu topic'in burada sonuna gelıyoruz. Kalın sevgilerle, Shift Reklam Ajansı Burak Savan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 I knew!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 aşçı orhan şimdilik mekan ismi yok evlere davetlere gidilir fiyat makuldur hadi selametle lahn taktım bereyide ev sıcak yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Öz El Kebapçılık Ltd Gmbh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 yenibosna metrobüsün ordaki seyyar kokocuyu tek geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 la halen çıkmadım evden bekliyo adam neyse hadi eyw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 kokoyla kunefe bogazinda kalsin isallah burak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 kolayla künefeye hayırr!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 orhan zeytin mi lan bu kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Ya gece gece bu yapılırmı ya. off. Şimdi ben Kıbrıs'ta nerden yicek bişi bulcam? Lefkoşa'da hiç bi bok yok. katılıyorum. Boğazınızda kalsın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ulan canım istedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 olm kokoreç'in üstüne künefe iyiydi'de bu biralar mahfetcek şimdi. yer kalmadı miğdemde ahaha ama miğdemin ağrısı mutluluk verıo resmen. künefeden sonraki birada kıçım donduda evdeyken soğuk biranın keyfini alıyorum :D hadi bakalım bundan sonra 2 tane daha var. gelınce söyle beraber bıtırelım bıraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 sonra efendim allah baba kolesterolden öldük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 bi yerin düşmesinden iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 fastreloader said: orhan zeytin mi lan bu kız o ne lahn karikatür kahramanı gibi:D soğuk havada soğuk bira(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 künefenin peyniri çok güzel diil miydi ya? sabah gidip alcam ekmeğe falan sürcem o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 olivia ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 künefe imbaydı cidden yok olm olivia değil:( ben kokoreç yemedim ama voys yedi içim bi kötü oldu tabi lahn bide şu grup işini halledin pruya laf atamıyorum kaç gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 olm grubu halka açtım girmen lazım olmadı sil tekrar ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 27-1 süper gondar oynuorm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Gondardaki Basher bugını biliyon demi >:D< 2 basher+satanic =30-0 dsdffg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 anlat lütfen bilmiyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar