s1eger Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 1 saatte scout masterlamak için 10 kişi lazım ki kampında otursun. 2 saatte marksman de biraz abartı geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 camp craft ederek scout xp çok kolay alınıyordu. silahların hazır olduktan sonra buff+atst ilede 2 saatte marksman kolay[signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 21 Nebula Avatar: Nick: Dewil | Template: Pure Mage Server: Quann Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 camp craft ederek scout değil wilderness survival xp aliniyo ama 1 saatte imkansız bitmesi, at-st ile de marksmanin ne alakasi var çözemedim. neyse vardır bi bildiğin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 yani oyunu bilen ve 2. acc si olan biri master marksman+scout+bh 0444 13-14 saatte olur ;) (tabi daha onceden hic combat xp i yoksa) at-st hem bi gorevde cikan yaratik sayisini cogaltiyo hemde onlari oldurdugunde verdigi xp i cogaltiyo mesela bi quenker gorevinden normal de 10 tane quenker cikiyosa ve bunlarin tanesi 2.5 k veriyosa atst li bi gruba girince hem bi lairdan 20 tane quenker cikiyo hemde 3180 xp veriyo..(quenker sayi olayini biraz abarttim :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 dwarf nuna gruplasan da artar xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 zaten dert olan inv treesi ki o da hardcore 3 günde bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 pvp kaygisi olan bh tan uzak dursun. 5 ay mbh bir chari pvp ve pve de oynamis birisi olarak tavsiye etmiyorum. ama vakit gecsin, oyalasin, pvp cok onemli degil, jedi heyecani olsun arada falan diyorsaniz ideal bir char. ama bh in kotulugu investigation agacini doldururken yalniz adam olmaniz ki grup seviyorsaniz bu kotu bir sey. ben bh masterlarken vehicle lar sayesinde is baya kolaylasmisti, ama non-aggressive bh spawnlar buglari arttirmisti. simdi spawn buglari cok daha az ve droid speed fixlenmis durumda. o nedenle cok cok daha kisa surede mbh olabilirsiniz. bence deneyin gene de, nasilsa kaybedecek bir sey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 beyler " ord mantell saboteur " missionlarinda pek fazla bug olmuyo bilgilerinize..[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Tayla Nomax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Biraz geç oldu ama şöyle düşündüm ben.Benim karakter BH ve oyunda gördüğüm üzere,oyunda bulunmadığım 3-4 ayda baya ezmişler BH ı, o yüzden hem BH lık yapayım,jedi kovalayım hem de pvp ve pve de ezilmeyim fazla diye düşündüm ve şöyle bir template oluşturdum. BH(4/0/4/0) master pistoleer Bu şekilde hem gider Jedi avlarsın hem de fazla defansın olmamasına rağmen,yüksek ataklarınla pvp ve pve de çok güçlü olmasa bile iyi bir karakter elde edebilirsin diye düşünüyorum.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 PvP de LLC ile pek is olmuyor ondan o kismi silebiliriz ama carbine ve getirdigi specialler olmazsa olmaz :)[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 yukardaki template fena deil ancak 1 sarti var oda sole gusel dmg geno pistol bulacan yoksa pvp de yine sansin olmaz. ortalama 700k ya 260 dmg li unsliced genolar var daha iyileri 1 kac milyon ama seni olayin hakimi yapar. en azindan pek cok klasa karsi pvp den basarili cikmani saglar.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 bh nin adi yeter diyerek bh olayina giren biri olarak bh nin cogu classtan daha ii oldugu dusuncesindeyim.ii derken eglenceli demek istedim onuda soyliim :) )jet pack geliyo armor geliyo..elinde boyu kadar bi rifle tutan birinden daha karizma olacagin kesin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirman Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 jetpackle napiosun ayiptir sormasi cok merak ettim ? bi ise yariyormu ?[signature][hline]i'm a jedi like my father before me . Ege Sir'mann - Master Artisan/Novice Smuggler - European Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Yerden belli bir miktar yüksekte ucabiliyorsun.Bir nevi yeni vehicle ama tek farki jet pack ile birlikte ates edebilmek.Büyük ihtimalle bh only olmayacagini tahmin ediyorum...Bütün class lar alir heralde...Sonrada bir sürü muzisyen jet pack ini kapip coronet starport önünde rocket man sarkisini söylemeye basliyacak[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter [Bu mesaj Sylian tarafından 06 Mayıs 2004 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Way, 06 Mayıs 2004 18:29 tarihinde demiş ki: bh nin adi yeter diyerek bh olayina giren biri olarak bh nin cogu classtan daha ii oldugu dusuncesindeyim.ii derken eglenceli demek istedim onuda soyliim :) )jet pack geliyo armor geliyo..elinde boyu kadar bi rifle tutan birinden daha karizma olacagin kesin ;) bh eğlence aynı cümlede kullanılamıyacak kadar ayrı şeyler[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 kisiye gore degisir tabi aldigi zevk :) bu arada arkadasimin investigation puanina yardim ediyordum onun char la bi 14 gorev aldim bi tek yavindeki waypoint bos cikti onun disinda 14 gorev arka arkaya sorunsuz cikti. corellia rori gibi sehir ve bina olan yerlerdede gorev aldim artik sansimami bilmiyorum ama duvar ici spawn bile olmadi :) bi tek buyuk bug mark i track ederken oluyo. oda shuttle dan indiginizde track bilgisi geliyo ve crash oluyorsunuz. bh olacaklara tavsiyem track i dathomir endor gibi yerlerde adama en yakin outpost a gittiginizde kullanin. sehir olan gezegenlerdede en yakin sehirden baslayip arac kullanmak suretiyle track yapin yoksa cok can sikici oluyo devamli crash olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar