numberten Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ahah kendimden igrendim sliyorum bu mesajı asdsadhsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 tek arkadaşım unga bunga :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 viole said: bide şöyle bi olay var t : teyze ş : minibüs şöförü yaşadım bizzat 1 sene önce flan ş : binsene teyze içeriyi sogutuyosun t : okmeydanı hastanesinden geçermi yavrum ş : geçer teyze geçer gel (bende o arada yaşlıdır cıkamaz diye elimi uzattım) ve tam o anda t : tamam o zaman sagol ş : binmicenmi teyze t : yok yok dfdsgd bütün minibüs dagıldı resmen ahha alksdjşlskasjdfşlkdshfşl :D:D X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 viole dsfkjhsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 alıntı yapsana ''viola ahaha'' ne demek ulan? ne yazmış adam die 2 sayfa mesaj aradım. taa konunun başında yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 bi üstteki mesajda alıntısı var. kirlilik olmasın deyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 hepimizin canı sıkılıo dimi.. bende bi anımı anlatmak istiyorum... B: ben A: arkadaş B: baba naber? A: iilik baba senden? B: eh işte koşturuoz... sonra geçtik CoD oynadık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 garson:ne buyısırsınız? ben:2 dürüm, 2'de limonata * garson hırınhırın bişiler yazar* 30sn sonra.. g:ne içersiniz? b: *error* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 error nerde yazıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 lisede başıma gelmişti k:kırtasiyeci b:ben b:a4 sayfa ne kadar k:500bin b:fotokopi ne kadar k:250bin b:ben o zaman bi a4 sayfanın 4 tane fotokopisini çektiriyim k:yasak ama o öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 AHAHAHAH Bug abuse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 mızıka çalınır düğün mü sandın al yeşil bayrağı gelin mi sandın yemene gideni gelir mi sandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Phyxantar said: lisede başıma gelmişti k:kırtasiyeci b:ben b:a4 sayfa ne kadar k:500bin b:fotokopi ne kadar k:250bin b:ben o zaman bi a4 sayfanın 4 tane fotokopisini çektiriyim k:yasak ama o öyle AFHASFJHASJFHASKFAHSFJSAHFSAJFHASJFHASJFHASFJKLSAHFJASHFAJSHFAJSHFASJFHASJFKLAHSFJKASHFASJKFHASJKFHSAFJKASHFAJKSGFAHSJFGASHJFGASFAJSLKFAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 güldüm ama hikaye fake. a4 her zaman fotokopiden ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 fikiri beğendim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar