numberten Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ahah kendimden igrendim sliyorum bu mesajı asdsadhsad
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 viole said: bide şöyle bi olay var t : teyze ş : minibüs şöförü yaşadım bizzat 1 sene önce flan ş : binsene teyze içeriyi sogutuyosun t : okmeydanı hastanesinden geçermi yavrum ş : geçer teyze geçer gel (bende o arada yaşlıdır cıkamaz diye elimi uzattım) ve tam o anda t : tamam o zaman sagol ş : binmicenmi teyze t : yok yok dfdsgd bütün minibüs dagıldı resmen ahha alksdjşlskasjdfşlkdshfşl :D:D X(
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 alıntı yapsana ''viola ahaha'' ne demek ulan? ne yazmış adam die 2 sayfa mesaj aradım. taa konunun başında yazmış
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 bi üstteki mesajda alıntısı var. kirlilik olmasın deyü.
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 hepimizin canı sıkılıo dimi.. bende bi anımı anlatmak istiyorum... B: ben A: arkadaş B: baba naber? A: iilik baba senden? B: eh işte koşturuoz... sonra geçtik CoD oynadık...
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 garson:ne buyısırsınız? ben:2 dürüm, 2'de limonata * garson hırınhırın bişiler yazar* 30sn sonra.. g:ne içersiniz? b: *error*
Phyxantar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 lisede başıma gelmişti k:kırtasiyeci b:ben b:a4 sayfa ne kadar k:500bin b:fotokopi ne kadar k:250bin b:ben o zaman bi a4 sayfanın 4 tane fotokopisini çektiriyim k:yasak ama o öyle
Cons Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 mızıka çalınır düğün mü sandın al yeşil bayrağı gelin mi sandın yemene gideni gelir mi sandın
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Phyxantar said: lisede başıma gelmişti k:kırtasiyeci b:ben b:a4 sayfa ne kadar k:500bin b:fotokopi ne kadar k:250bin b:ben o zaman bi a4 sayfanın 4 tane fotokopisini çektiriyim k:yasak ama o öyle AFHASFJHASJFHASKFAHSFJSAHFSAJFHASJFHASJFHASFJKLSAHFJASHFAJSHFAJSHFASJFHASJFKLAHSFJKASHFASJKFHASJKFHSAFJKASHFAJKSGFAHSJFGASHJFGASFAJSLKFAH
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 güldüm ama hikaye fake. a4 her zaman fotokopiden ucuzdur.
Öne çıkan mesajlar