razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 http://www.wadja.com denedim oldu(türkiye), hızlı bi şekilde üyelik alıp email ile aktivasyon yaptıktan sonra çatır çatır atılıyor. limit ne kadar bilmiyorum. bi de smse biraz reklam ekliyorlar, kendi nickiniz ile gönderiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 gayet güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Evet güzelmiş , isveç için denedim ben de oldu . Ha burda SMS zaten bedava gerek var mıydı , yoktu =) olsun ama .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 umarım tel no'ları kayıt altına alıp sonra satmıyolardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 çözemedim :S tutorial isterim :) ücretsiz derken? Turkey - €0.040 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Cin Ruhi said: umarım tel no'ları kayıt altına alıp sonra satmıyolardır.. tel no'nu satsa nolcakki anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Voys said: Cin Ruhi said: umarım tel no'ları kayıt altına alıp sonra satmıyolardır.. tel no'nu satsa nolcakki anlamadım habire reklam mesajları atıyorular, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 irmakseverak said: çözemedim :S tutorial isterim :) ücretsiz derken? Turkey - €0.040 sms plus o, aşağıdan "compose sms" seç plus olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 TCRKCLL diye account aldim >:D< BU AYKI TOPLAM FATURANIZ 12BIN 756LIRA'DIR.(kdv dahil, otv haric) SON ODEME TARIHI 5.01.09 yazip gonderiyorum arkadaslara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 tabi giden reklamlari hesaba katmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 kendimde denedim. yazi tipini orta seviyede tutarsan wadja.com/TCRKCLL gorunuyor. gerisi ikinci sayfada kaliyor. maksat 1 anlik wtf olmalari degil mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 abi tuto plx. beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 YLL said: TCRKCLL diye account aldim >:D< BU AYKI TOPLAM FATURANIZ 12BIN 756LIRA'DIR.(kdv dahil, otv haric) SON ODEME TARIHI 5.01.09 yazip gonderiyorum arkadaslara. hahaha guzel fikir :D bende yapıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Eskiden daha güzel sistemler vardı. Reklam olmadan dilediğiniz isim veya numara ile dilediğiniz mesajı gönderebiliyordunuz. AZRAIL Abdest al geliyorum diye mesaj yolluyordum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 bizim arkadaş telsim'in webten mms olayını çözüp bi program yapmıştı.. etraftaki bilimum telefon sapıklarına aynı anda 943287 tane mms gönderiip elemanın telefonu göçertirdik,heh..yaş 16 falan =) bi de irc üzerinden sms olayını çok severdim 5557991988 selam kanka naber yazardın çat anında giderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 bedava her zaman en pahalıdır bunu unutmayın derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Ayrıca sessiz atın çiftesi pek olur, bunu da unutmamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ak hatçe kara gül içindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Zamanında Tcell in bir açığı vardı. Hatırlayamadığım bir numaraya göndermek istediğiniz kişinin numarasını yazıp yolluyordunuz, karşışdaki kişiye 12 tane "işleminiz hatalıdır" ve bir ton hata kodu yolluyordu. Arka arkaya 5-6tane attığınızda telefon çöküyordu=P Tabi ilk geceden sonra Tcell den uyarı mesajı gelmişti "Aynı talebi tekrar gerçekleştirdiğinz halde hattınız bloke edilecektir" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Turkcll ismini aldım gayet güzel çalışıyor bende IPhone olduğu için sırıtıyor biraz ama diğer telefonlarda farkedileceğini sanmıyorum. Bu arada telefonu şöyle girmeniz gerek : 905393139*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 gonderceğimiz teli nereye yazıoruz blamaıdm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 mailini onaylamadan çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 oha daha süper bi site buldum, üyelik yok, onay yok, giriş sayfasından çat diye yolluyosun, istediğin numara olarak gidiyor ve reklam yok.... oha süper, sanki o numara yollamış gibi hiç bi fark yok.. ama günde sadece 1 tane :), herneyse ip değiştirin http://www.my-cool-sms.com/default.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 razzRaziel said: oha daha süper bi site buldum, üyelik yok, onay yok, giriş sayfasından çat diye yolluyosun, istediğin numara olarak gidiyor ve reklam yok.... oha süper, sanki o numara yollamış gibi hiç bi fark yok.. ama günde sadece 1 tane :), herneyse ip değiştirin http://www.my-cool-sms.com/default.php bu hakkaten harika :) edit: sözümü geri aldım günde sadece 1 sms miş. modem e reset atınca büyük ihtimal tekrar açılır ama vaktim yok sonra denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ktunnel'dan gir o siteye istediğin kadar at :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar