Angelica Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Yoksa pepelek.com da adresin yanında kücük sirin mi sirin siyah bi kedi mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 http://www.pepelek.com/forum/view.php?id=25358[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 yerim be ben bunu ne şirin şey.. bu arada bu forumda neden kediler seviliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 cok pardon fedaykin görmemişim.. hem belki bölece görmüyenlerde görmüş olur.. *!kıvırır* arada emote uda denedik..iyi oldu iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 uğurlu karakedimiz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 bunda özür dileyecek bir şey yokki. Kimse bir yazı yazmadan önce bütün mesajları tarıyacak değilya. Esas ben verdiğim link bir tepki olarak anlaşıldıysa özür dilerim. Sadece orada cevaplar var onun için verdim. Bu arada diğer soruna geçeyim Pepe bu sitenin kurucusu yüce insan Karakedinin eski kız arkadaşının kedisinin ismi. O sebepden zaten pepelek ismi var :-)[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 yani nebliim Fedaykin mesajıma anında cevap olarak link i yapıştırman bu konunun cok bilindik bişey olabiliceğini aklıma getirdi.. öle olunca kendi kendime "rahatsız etmeseydim keşke" diye düşünmedim değil.. neyse kimsenin sorunu yoksa, devam edebiliriz.. ay ben bunun hareketlisini istiyommm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Angelica dur bilimadamları kediyi holograma çevirmek için uuraşıyolar, yakında pepeleke girdiğimizde odamızda siyah bi kedi dolaşıcak :P[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 valla bunun hareketliside var ama linki yazayımmı yazmıyayımmı biraz düşündüm. Hımmmmmm yazıyim ama bunun saldırı olarak almazsın artık değilmi :-))))) http://www.pepelek.com/forum/view.php?id=26328[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz hatta bu linkden direkt ulaşabilirsin hareketli kediciğimize :-))) http://www.oynat.com/pepelek [Bu mesaj fedaykin tarafından 06 Şubat 2003 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar