Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 jay diyince canım tekrar dogma ve jay and silent bob strike back filmlerini izlemek çekti. jay diyorsunuz da jason mewes'in burdaki rolü alakasızdır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 jason mewesun her rolu jay, adamin kendisi jay cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Film Pittsburgh'da geçiyo.. Yani benim şuanda okuduğum şehir :D Filmdeki kış sahneleri hiç abartılmamış diyim size. Hatta ve hatta az bile göstermişler soğuğu. Son 2 aydır -10 derece civarında geziniyor termometreler. Maksimum 9 derece minimum -24 gördüm bu kış. -36 olmuştu 4 sene evvel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 -36 ne abi ya ahahe. instakill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 aquila said: jason mewesun her rolu jay, adamin kendisi jay cunku.cok dogru bu euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 herifin oyuncu olma gibi bir hayali yok yalnız hakkaten. kevin smith'in arkadaşı. herif normalde öyle bir tip gibiymiş zaten ilk clerks öncesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 demin izledim(tu) mükemmel ya baktım yönetmenin clerks diye efsanevi yapımı varmış onu attım torrent e şimdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 clerks clerks 2 mallrats chasing amy dogma jay and silent bob strike back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 eyw. bakalım torrent e seed var mı :) hdd de açım bi önce ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Dün gece izledim filmi.Konusu romantik-komedi olsada sevgiliyle izlenmicek türden olması erkek-erkeğe takılmayı gerektiriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Rajeesh said: baktım yönetmenin clerks diye efsanevi yapımı varmış onu attım torrent e şimdi:) Kevin Smith candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ilk yarısını izledim hala ikinci yarısını izleyemedim çok merak ediyorum çok iyiye benzemiyordu ama kevin smith'e güvenim tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Bir garip aşk hikayesi diye türkçe ye çevirmişler vizyona giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 smash said: ilk yarısını izledim hala ikinci yarısını izleyemedim çok merak ediyorum çok iyiye benzemiyordu ama kevin smith'e güvenim tam. 2.yarı da cok iyi degil ama vakit gecirtiyor bir sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 abi müthiş filmmiş çok sevdim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 izlemek bugune nasipmiş :p harbi çok güldüm ya. aşırı başarılı bi film. Let us fu.k! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 justin long iyiymiş. bi ara indirmek lazım filmi. O ses ne öyle boru gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 star whores übah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 bi tek ben mi sığ, duygu yoksunu, duyguları anlamaya çalışırken bocalamış bir zavallılık ve hissiyatsızlık gördüm bu filmde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 aquila said: jason mewesun her rolu jay, adamin kendisi jay cunku. ı ıh eskiden yüzde 70 jaymiş, şimdi de yüzde 20 jaymiş. güzeldi film ama bence normal Kevin Smith formunda değildi, Jersey Girl bile daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar