Mille Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 maksimum 800dolarlik bi laptop ariyorum amerikadayim bu arada neler tavsiye edersiniz?benim gonlum sony vaio serisine yakinda farketmez yani iyi bisey olduktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 800 dolara vaio zor bir kere. Orta halli bi asus falan, o bile zor, giriş seviyesi falan olur o fiyata. Ha amerikadasın gerçi. Vaio yine zor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 wal mart'a bak 400 dolar'a sony vaio satıyodu yazın 3 gb ram falan 6 arkadaşım aldı hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9033048&st=vaio&type=product&id=1218010534083 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 İyi bir şey olsun demişsin, giriş seviyesi Vaio lar ile yetineceksen Zaugna nın verdiği link güzel. İşlemcisi orta seviye, ekran kartı onboard falan. İdare eder yani. Ama oyun falan isterim dersen o aletten pek bişi bekleme. Diğer yandan yorum yaparken ebay gibi unsurları dikkate almadım, evet çok daha ucuza getirebilirsin ebayden de. Tabii 2. el veya refurbished çıkma olasılığı da var. Hatta daha ucuza bile varmış bak. http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9115735&type=product&id=1218025523159 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 bestbuy iyi guzelde nasil bi sirketse magazasinda zaugnain verdigi linkteki bilgisayari 670dolara satiyor.Ebaydan dilim yandi bi kere ugrasmam onunla.Bide benim oyniycagim oyun en fazla dota olur cm olur sahane bisey olmasinada gerek yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar