Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Yeni yili kutlamamak icin saat 8-9 da yatan arkadaslarim vardi lisede. Komedi......
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 GwindonSurion said: taşşak dedi banlansın elesso said: böbrek deyince neden banlanmıyo :)
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 almanlar kutlayınca biz de kutlamış sayıldık
Voys Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ahahah ardelen çok başarılıydı taktir ettim
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 taktir edilmez takdir edilir. yaaaa benden önce yazmış olman içimde kaldı. içimde derken ruhen yani. fiziksel değil
sifkal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 elesso said: isa müslümanlarında peygamberidir, doğumunun kutlanmasında sakınca yoktur. Bugun ku fetvayıda aldık hamdolsun..
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 fede said: yok kaldı. duruyo halaiçine oturmuş
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ardelen said: almanlar kutlayınca biz de kutlamış sayıldık iimiş
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ardelen said: almanlar kutlayınca biz de kutlamış sayıldık lol
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 tüh daha önce gülünmüşü varmış. ayrıca İSA'NIN DOĞUMGÜNÜNÜ KUTLADINIZ HAİNLER :( İNANMIYORUM SİZE OF YA
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 çok cüzi bir fiyata (ki organizasyonu yapabilmek için gerekliydi) ev partisine gittim üstelik hesapta herkes içkisini yanında getirecekti ama ben ne yaptım bi mok getirmedim üstüne milletin içkisini leech ettim yaşasın tüm leecherlar yaşasın the pirate bay
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 elesso said: isa müslümanlarında peygamberidir, doğumunun kutlanmasında sakınca yoktur. Müslümanların peygamberi olmayanın doğum gününü kutlayamıyor muyuz ki? basit bir soru ardelen said: almanlar kutlayınca biz de kutlamış sayıldık Hep bu almanlar ya :( Of yine, yine..
Öne çıkan mesajlar