Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7 üniversite öğrencisi doğalgaz kurbanı

kenzap

Öne çıkan mesajlar

Şimdi suçlular bulunmalı ve cezalandırılmalı. Apartmanda kaçak var ve kontrole gidilen ev kapıyı açmıyor, sonrasında da bırakılıp gidiliyor. Gaz kesilmeliydi en azından. Herkes işini doğru düzgün yapsın. 7 kişi ölmüş, gençlerin ihmali diyerek kurtulunmamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:

Evet evet gazzede olanlara duyarsız kaldıkları için öldü bu çocuklar, helal iyi düşünmüşsünüz..

O gazete rulo olsun istiyorum, ama koltukaltınıza girsin istemiyorum.

Şerefsizler.Şu gazeteyi ve zihniyetini benimsemiş herkesin Allah belasını versin.Demokratlık polisi yapan basın şunları da görse keşke...
Sosyal ağlarda paylaş

Voys said:
televizyondada giyinikler miydi, çıplaklar mıydı, nereleri açıktı tartışmaları yapıyorlar röportajları yapıyor ...... çocukları. şerefsiz haysiyetsiz .dklfanf

Polis resimleri ve çilingir hepsinin giyinik olduğunu söylerken mi?

Ne şerefsiz insanlar bu tip insanlar, giderler çoluk çocuk demeden taciz ederler, sonra gelip burda açıklama yaparlar.
Sosyal ağlarda paylaş

evet de çıplak olsalar kıme ne? bunun tartışılması şurada bunu konuşmamız bile rezilliğin ötesi başka bişey değil. şerefsiz herifler. yemin ediyorum biri gelse sana silah versek şu tarikatcileri tek tek vurur musun gördükçe dese koşa koşa yaparım
Sosyal ağlarda paylaş

[large]FİYYYUUUUUUUUUUU!![/large] [<-ıslık çalma efekti]
küfretmeden, hakaret etmeden yazın. her ne kadar bu gibi bazı duyarsız çevreler çeşitli rezaletlerin yanı sıra* hakaretlere de zemin hazırlasalar bile şeytana uymamak lazım.

şeytanla şeytan olmayın bakaym.

*:italik kısmı onların gazete haberinden apardım. gerisini ben onların yazdıklarına benzettim. hakaret falan yok valla! onlar ne dediyse o..

sövmeden, küfretmeden, hakaret etmeden.. temizleyeceğim bi ara bu sayfayı zaten. tamam?
Sosyal ağlarda paylaş

Voys said:
evet de çıplak olsalar kıme ne? bunun tartışılması şurada bunu konuşmamız bile rezilliğin ötesi başka bişey değil. şerefsiz herifler. yemin ediyorum biri gelse sana silah versek şu tarikatcileri tek tek vurur musun gördükçe dese koşa koşa yaparım

Dinimiz kötü değil, aksine dünyadaki en güzel şey. BUNLAR GİBİ İNSANLAR SAPIK!
Sosyal ağlarda paylaş

tarikatçiler diyorum. benım annem babamda müslüman, annanem babanemde. hatta bunlardan daha müslüman ama tutup böyle şeyler yapmıyorlar. neyse bişey demicem şimdi ateist-müslüman tartışmasına dönmesin olay. dininize bişey demiyorum.

ayrıca dasaa, küfür etmemeye çalıştığım için haysiyetsiz, şerefsiz gibi laflarda kalıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:

Evet evet gazzede olanlara duyarsız kaldıkları için öldü bu çocuklar, helal iyi düşünmüşsünüz..

O gazete rulo olsun istiyorum, ama koltukaltınıza girsin istemiyorum.

edit: neyse vakit bile olsa küfretmiyomuşuz editledim, küfür kelimesinin açılımını sizin yaratıcılığınıza bırakıyorum bu durumda içinizden ne geçiyorsa
Sosyal ağlarda paylaş

lol..

sakin baba, sakin.

bunların ki eğreti bir inanç. ama sanırım müslümanlık demek doğru olmayacaktır.

yazık... ölenin arkasından konuşacak ve bundan prim yapmaya çalışacak kadar küçülmek. düşünebiliyor musunuz gerçekten bundan yararlanacak kadar küçülebilmek ve bundan utanmamak...

yazık vallahi yazık. insanın bu gibi bir olaya rastlayacağı zaman azdır herhalde, bu kadar küçülme, bu kadar rezilleşme.

bırakın öle kalsınlar. eminim kendi okur kitlesinden de bu abartılı çıkışa tepki gösterenler olacaktır. çirkinlikleri kendilerine kalsın, size bulaşmasın. dediğim o sadece.

rezilleşmenin bu kadarı... pes gerçekten
Sosyal ağlarda paylaş

şu gazetede çıkan haberi okuduğumdan beri söve söve bi hal oldum.. ödev yapamıorum o derece bu nasıl bir mantık , bu nasıl bir zihniyettir yaa! insanları bu derece kategorize etmek ,insanların ölümü üstüne bu kadar adice konuşmak hangi dine hangi insanlığa sığar ?! kelimelerin tükendiği yer burası olsa gerek..
Sosyal ağlarda paylaş

apartmana kapıcı olamayacak kadar kıt heriflerin genel müdür olmasına mı şaşırayım, vakit zihniyetini taşıyan oksijen ısraflarına mı üzüleyim, böylesi bir felaketin yaşanmasında tamamen sorumlu olmalarına rağmen ölenlere bok atan şerefsizlere mi kızayım bilemiyorum.

yok alkollüymüşler, sızmışlar, yarı çıplaklarmış falan filan...
eh be... karbonmonoksit zehirlenmesi nedir onu da mı bilmiyo bu cacık hammaddeleri? isterlerse hazırolda bekleyip nöbet tutuyo olsunlar karbonmonoksit zehirlenmesi geçirdiklerini nasıl anlıycaklardı ki?

gençlerin ihmali varmış. yok artık? sistemi gençler mi döşüyodu? bal gibi de kontrol eksikliği işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:
marx boşuna söylememiş demek ki,
kuran kursu patladığında da kimse tepki vermemişti,
uyuşturucu çekmiş gibi herkes

Eger din toplumlarin afyonudur sozunden bahsediyorsan Marx onu uyusturucu manasinda degil de acilari azaltan, insanlarin sigindigi bir oge olarak demis olmali bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Voys said:

Vurcagın gun benide cagır :) en az 10 adam bulurum yanına ...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...