Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UOGamer Açıldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeni bir Ultima Online sunucusu açıldı; Runuo yapısı üzerinde birçok düzenleme ve geliştirmelerin bulunduğu, Ultima Online Mondain’s Legacy versiyonu ile çalışan, hesap kıdem ödülleri bulunan, bir hesaba yedi adet karakter oluşumuna imkân sağlayan, tüm skilllerin yanı sıra Bushido, Ninjitsu ve Spellveawing skillerinide geliştirebileceğiniz, diğer tüm oyuncuların skill ve statlarına ve üyesi oldukları guild bilgilerine ulaşabileceğiniz MYUO sisteminin bulunduğu, Human ırkından başka Elf ırkınında tüm ayrıcalıkları ile yeraldığı ve olabilecek en kapsamlı sunucu yardım destek bölümünün büyük bölümünün şimdiden oluşturulduğu UOGamer Wiki sistemi ile beğeniye sunulmuştur. Sıkıldığınız monoton oyun alışkanlığınızdan kurtulabileceğiniz, bitki yetiştirmekten, dragonunuzu ehlileştirmeye kadar alışık olmadığınız lakin Ultima’nın olmazsa olmazlarını öğrenecek yada tekrardan hatırlayacaksınız.

Web Sitesi : http://www.uogamer.net
Forumlar : http://forum.uogamer.net
MYUO : http://www.uogamer.net/myuo/status.php
Mesaj tarihi:
kurucularini tanıyorum, hepsi turkiyenin ilk oyuncularından.
ilk defa bir shard a kefil oluyorum bende, kadro cok iyi.
basarılar dilerim :)

bir kac gun sticky kalsın.
Mesaj tarihi:
Ne yaptıysam kayıt olamadım sürekli

"Girdiğiniz kullanıcı adı izinli değil ya da izin verilmeyen bir kelime içeriyor. Lütfen farklı bir ad seçin"

hatası verip durdu.Sanırım kayıtta problem var.

Bir de kadro çok kaliteli denmiş kimlerin olduğunu siteden göremedim?

sonunda kaydolabildim ama daha önce girdiğim kullanıcı adlarını neden kabul etmedi halen anlamış değilim.
Mesaj tarihi:
@Phyxantar üye olamadıkları için yazamıyorlar oraya

@salvation ve @Luriel kullanıcı isimlerinde sadece "ı","ç","ü","ğ","ş","ö" harflerini kullanmak konusunda kısıtlama var.

Ps: Bu karakterler ile forum accountu açabiliyorsunuz ama runuo account adınız alaksız bişey oluveriyor.

Enjoy.
Mesaj tarihi:
@uogamer

borntobewild kullanıcı adını alamıyorum mesela.Bunun gibi birçok kullanıcı adı denedim söylediğin harfleri elbette içermiyor yazdıklarım fakat sonunda anca birtanesi oldu.Bence sistemi bir kontrol etmeniz gerekiyor.
Mesaj tarihi:
teşekkür ederim bildiriden dolayı.

"ı"'yı yasaklı listesinden kaldırıp "i"'ye dönüştürülmesini sağladık.

Test yapmıştık ama yasaklar çalışıyor mu şeklindeydi test :) Sinir bozucu bir duruma maruz kaldığınız için pardon.

Ps: Forumlara hesap problemleri isimli bir kategori olutuşturuldu. Üye hesabınız olmadan o alana problemleri yazabilirsiniz, burayada yazabilirsiniz biz hep buralardayız.
Mesaj tarihi:
ben şuan wow hesabımı dondurup uo ya başlayacağım wow çok zamanımı harcamaya başladı.run uo oynamıştım paticik sunucusunda ordan 3-5 biliyorum ama şimdi ne indirmem gerekir nası yapcaz nası etcez hiç bilmiyorum biri yol gösterebilir mi ? :)

edit: tamam hallettim
Mesaj tarihi:
@tunca bence skiller kolay olarak ayarlandı ve myuo sisteminden online / offline tüm charların stat ve skillerini görebilirsin açılış tarihinden bu yana bir çok skillin gm'lendiğini gördük. (Nebulada 2 yıl boyunca bs kasmıştım :))

@salvation zor olarak belirlenen skiller stealing, sw, fenc, mf, music, peace olarak belirlendi lakin artışlar abartı ise ufak bir değişiklik yapabiliriz. (Diğerlerine göre zor)

@Fransuxa teşekkür ederiz.

Enjoy
*all salute*
Mesaj tarihi:
Gelmeyi düşünen arkadaşlara bilgi vermesi açısından yazıyorum, "2 days old" karakterimde 30'dan başladığım music ve peace skillerimi tamamladım.Sıra taminge geldi bunlardan daha zor olacağını zannetmiyorum.
  • Yeni Oluştur...