Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 böylece daha önce de belirtilen "kızların seksi azraile ruhunu satma gibi görmesi" olayına geliyoruz. çözüm önerilerinizi acilen bekliyorum. konstant planktumyonları gliksaterön fliksatörlerle destekledim çare etmedi.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 mesela angel izlerken kan vahşet felan... ancak reklamlar giriyor, bu sefer popo istiyorum.. yapmayın arkadaşlar reklamlarda hormonlarımızla oynamayın :D[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bonecrusher vallahi içimi okudun yani bu kadar olur :) tam angelus cordy'yi tutuyor "groar" filan. sona bi bakıyosun popo.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 kardes insanin dogasi ve yaratilisi geregi aciklamalarinin tumunun varolusu ve sonu burdan geciyorda ondan[signature][hline]
Smokey Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: blue_demon, 10 Mayıs 2004 15:38 tarihinde demiş ki: Yaf eminim dikkat etmişsinizdir. Hatta dikkat etmeyle kalmayıp sizde bişeyler söylemisinizdir bunun hakkında. Her tarafta cinsellik vaaaaaaaaaaaaar. Reklamlarda, filmlerde, kitaplarda, öykülerde, masallarda. Hatta en epik öyküler bile cinsellikle bağlanıyo. Abi bu ne ya. İnsan niye bu kadar hevesli olurki? Bence en kolay ve en zor ulaşılacak şey olması ve din, ahlak kuralları vb. gibi şeylerin bunları ezmeye çalışmasının bir sonucu bunlar. Görüşlerrrr? evet kötü baya[signature][hline]http://www.gamerbug.net http://www.gamerbug.com DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Daelan | Highlander Armsman | 0
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: BonePART, 10 Mayıs 2004 18:13 tarihinde demiş ki: dunya uzerinde zevk icin seks yapan tek canlıyız yunuslarda zevk icin yapiyodu[signature][hline]
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 merak ettim ha nerden biliyolar yunuslarin zevk icin yaptiklarini ? bende duymustum belgeselde.
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Ne yani hiç sigara içen yunus görmedim deme bana şimdi. İnanmam. * inanmaz *[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Haklısın, espiri berbattı. Ama böyle bir meraka anca böyle bir espiri yakışırdı. ;)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 zuzuzu[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 İnsan topluğunun büyük bir kısmının ilgisini en çok çeken şey cinsellik olduğu için tek amaçları ilgi çekmek olan reklam, film, kitap vs gibi yapımların çoğunun bu öğeyi içermesi doğal çünkü hiç bir reklam yapımcısı veya yönetmen veya gazete editörü - bakınız arka sayfa güzelleri - (en azından cinselliği sıkça kullananlar) kendine güveni olmayan, kendi yaratıcılığı ve becersisiyle ortaya bir eser çıkaramayan insanlar olduğu için işin kolayına kaçıyorlar.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
taz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bu hayatın seksten başka amacı var mı? hayattaki tüm koşuşturma aslında daha düzgün bi hatuna zıplamak için..[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 10 Mayıs 2004 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ateşin icad edilme sebebi bile hatunları geceleri de kesebilmek olan bi dünya bu! (bkz. Coupling) :D[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it...
Romario Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 insanların içgüdüsel duygularını sömürmeye yöenlik çalışmalar hepside tutuyor...[signature][hline] And İntroducing PekeDeks Nolmuş 89'luysam!!! Eeee Ne Alaka? Kel AlakaPUHAHHAHAHAHAH!!! :yapma: :yapma: :yapma: Bu İmzada Bi Hata Yokmu Yav?!
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Aslında şuan zehir köpürüp rahatlamak vardı ama yorumlarımı kendime saklıyorum[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
armra Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 baba bu ne başlığının altında (saçım)[signature][hline]Show No Mercy
NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: TaZmAnYaK, 10 Mayıs 2004 22:33 tarihinde demiş ki: bu hayatın seksten başka amacı var mı? hayattaki tüm koşuşturma aslında daha düzgün bi hatuna zıplamak için.. Peki hatunların amacı ne o zaman?[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: blackchaos, 10 Mayıs 2004 18:00 tarihinde demiş ki: said: Halfmumi, 10 Mayıs 2004 16:44 tarihinde demiş ki: demişim işte yukarda Abi asıl ben o beton gibi hatunların Paris Moda haftasında sanki podyumda yürüyorlar gibi yürümelerine ve üzerlerinde hiçbirşey olmamasından çok rahatsızım. Şimdi ergen bir genç o hatunlardan birini arasokakta görse ne olur??? Sen istediğin kadar cinselliği koyma.Böleee hatunlar oldukça bu ülke sapıtır... :) Ehem ;) evet..Yakında bende sapıtcam zaten böyle RTL kızlarından...Dağ bayır gezmekten başka birşey tutmuyor beni... Kaçıyorum şehirden...Kaçıyorum ardıma bakmadan... GÖSTERİŞ olayı aşırı arttı... "Kalçama değil,kotuma bak" sistemli reklamlardan ziyade,Tikkyleşme patlamalarınında yanında, bunların hepsine karşı dağ bayıra kaçış önerisi yazıyorum reçeteye... Doğaya aşığım ben..Doğayla sevişmek gibisi yok..Börtü böcek..Çimen çicek...Budur aşk...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 gösteriş denen şey hayvanlar da bile varken insanlarda olmamasını nası beklersinki ? gösteriş, estetik falan olmalı ama tek olmamalı, yani tın tın kafaya sahip olmaları işi bozuyo hem doğada olmuyo çiçek böcük bi yere kadar[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 dünyanın çivisi çıkmış ya[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ;) Çekic var bish..Ben takayım? heh.. Mechanics %100.0 bende :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] edit:takayım değil,çakayım olacaktı depe... [Bu mesaj Halfmumi tarafından 11 Mayıs 2004 01:29 tarihinde değiştirilmiştir]
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Trojanmistress, 10 Mayıs 2004 15:41 tarihinde demiş ki: bu tip sorularınız için turkcellin yeni hedesi cinsell'e bakınıs :) yarildim :D[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
Öne çıkan mesajlar