Voys Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 fede'cim sori. ben yaptım onu senden once. sayılmaz bu başka yerde yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 yazık lan çocuğa söylemeseydin keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 o diilde senin 14k mesaj olmuş hacı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 14000/7*360 = 5.55 7 sene üzerinden hesaplayınca (gerçi ilk kaydolduğumdan beri resetlendi mi mesajlar bilmiyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 burda neyı anlatmaya çalıştın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 sen bir üstteki mesajda bişey mi anlatmaya çalıştın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 NE DEDİİİİİİİ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 OogahBoogah said: hiç arkadaşım olmadığı ve tek başıma yeni yıla girdim diye yazmadım Cut it ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 evet, 14k mesajın olmuş ne çok boş zamanın varmış die anlattım. sonra fark ettım bu sayfada 3-4 tane 3 madalya var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ben de tam onu dediğini düşünerek günde 5 mesaj o kadar da çok değil dedim. zaten mesajlarımın çoğunu bilgisayarda bişey okurken ya da program yazarken atıyorum 5 dakka ara niyetine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ARKADAŞIM(cümleye arakdaşım diye başlamak) nick'ine tıklayınca bütün mesajları göster deyince 02.01.09 tarihinin henüz 19. saatinin içinde olmamıza rağmen 40 mesaj atmışsın. daha 5 saatlik bi yol var önümüzde heralde 60 ı 70 i bulcan? istatistik vermişsinde, yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 istatistikte bir sorun yok 7 senedir paticikte harcadığım toplam zaman (yani boş zaman) günde 5 mesaja denk geliyor. yanlış mı bu istatistik? değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ardeth bekledim ama demedin ben diyorum ozaman senin yerine İNDİR O ELİNİ İNDİR O ELİNİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 e 41. mesajını attın? bi yanlışlık var demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Deymek ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 günde 5 mesaj atıyorum demedim. 7 senedir günde 5 mesaj atmış olsam da, 7 sene önce üye olup sadece bir ay içersinde 14000 mesaj atmış olsam da ikisi için de harcadığım vakit aynı. Benim paticiğe 1 sene boyunca hiç mesaj atmadığım zaman da oldu (kapanmasının dışında) bu istatistiksel yaklaşımla onları da homojen yaymış oluyorum 7 seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Voys said: bi yanlışlık var demekki Voys said: istatistik vermişsinde, yanlış. ayrıca de ve ki ayrı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 sonuç olarak anlamsız bi süre? ne farkın kaldın bonecden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 bi farkım mı olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 öte yandan önüne koyduğun hedeflere ulaşabiliyorsan zaten sorun değil geri kalan vakitle ne yaptığın. amacım bu okuldan matematik ve fizik lisans derslerinin benim için enteresan olanlarını alıp mezun olmaktı normal kredi miktarı olan 150 yerine 220 kredi ile (bizim okulda 3 tane çapa falan bedel) nispeten iyi bir ortalama ile (3.1/4.0) mezun olacağım. lisans hedefime oldukça yakın (geri kalan hedefim çalıştığım 2 projenin bitip makalelerin çıkması ama o konuda bir şey diyemem şimdiden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Voys said: evet, 14k mesajın olmuş ne çok boş zamanın varmış die anlattım. sonra fark ettım bu sayfada 3-4 tane 3 madalya var bu ara pek bi ofansif gördüm seni yav, nedir bu madalya hırsı? adam triple major yapacak neredeyse. vayansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 garbage da post kasıyorum roketcim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 post kasıyorsun dimedim, madalyası olanlara karşı hırsının sebebin sordum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 yok yahu ne hırsı o nerden çıktı? kaç senedir tanırım ardeth'i , sly'ı, cuce'yi. samimiyetten takılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 i'm a rocket man burning out his fuse up here alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar