yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ok3 b@ps, oyuna girmek kısmet olunca sorcam sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 dedim sana public featlere güvenme die bak yedin fırçayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 sezgin olm adam akıllı otur oyna şu oyunu artık ulan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ya sezgin otursa nolur ayakta oynasa nolur allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bzim vent e noldu yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 değişti adresi oyuna girince bak guild message a orda yazio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 beyler raad olun, goksel bs acti. saakin olun artik. benim pvp'em sizlere karsi olacak bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 anlaşıldı sezgin ayda yılda bir gircekk oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Ahaha adam zaten oyuna girmiyor gelmiş bana laf söylüyor. Ben dedim adama gank için açtım karakteri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 tekelinde mi haci class, oyunada girmiyosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ya ne kadar kötü bir oyun bu 50 oluyum açıyım assassin yakıyım yıkıyım ortalığı ne bayıkmış yua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Hahaha angry german kid rage quit. haha l2p noob.. hacı bs oynuyorsun bir de:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 quitlerim tabi nan gelen kesio giden kesio :( 50/250 K/D ratio mu war kimsede :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 sinle de kesemicen abi, raad ol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 abi bizden 1 level düşük BS yi biz %80 in altına getirmeye kasioduk teke tek pvpde getiremeden yatioduk hep demek ki classta bi sorun yok hacıt! xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 yunusemre ben arkadaşlarının aksine sana destek vereceğim :) 59lvl karakterlerin imbası bana göre assasindir. neden diyecek olursanız eğer... 1,7 patchi ile beraber değişen Assasin talentlerinde en ölümcül silahlar talent ağacının başlarındaki bölümlerde yer almaktadır. 3 ölümcül silah Lotus Coated Dart, Soul Strike 2.sırada yer almakta, 3.ölümcül silah Face Stab içinse herhangi feat vermek gerekmemektedir. Bu yüzden 39lvl, 59lvl pvp yapanlar arasında imba class Assasindir. Mini Gamerlerde zorlanmadan keseceği classlar; Demo, Necro, Pom, Assasin, Hox olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ya biz nediyoruz sen ne diyorsun RRa :) BS ile oynayamayan diger melee karakterlerle de oynayamaz ki yine. BS ile adam oldurememesinin nedeni class bazli degil, oyun mekanigine hakimiyetiyle ilgili. ben bunca zamandır bundan bahsediyorum zaten. ben boyle dusunuyorum. ben de o kadar hakim degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 umm ben yanlış anlamışım o zaman peki yunusemre şöylemi oynuyor sağ el yön tuşlarında sol el 1 2 3'de. yada sağ el mouseda sol el W A S D'de mouse ile spell ve combo yapıyor? ikisinden biriyse kesinlikle oynanması gereken karakterler POM TOS DEMO NECRO'dur başkada bişey deildir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Arkadaşlar bu oyunda bs,conq gibi bazı karakterleri kasmak istiyorsanız makrolu bişeyler kullanmanız lazım.Çünkü işe yarar buff sayısı çok fazla,e böyle olunca tek tuş buff basmanız lazım.Yoksa karakterden zevk alamaz,kimseyide kesemezssiniz. Rra'ya katılmıyorum ben.Lvl 59 da imbalık yok,daha doğrusu bs'in üstüne imba yok.Birtek necro beni kudurtuyor okadar.Bs ile karşıma sin çıkıyor,%80 invul atıyorum kendime tam 12 sn,sin sabaha kadar miasma atsın,hepsi sinek ısırığı kalıyor. İş ondan sonra başlıyor.Bloodflow,renewal,rune of agression,stone hideyi tek tuşla basıyorum.Büyük heal mana,hp,stam potlar ile,knock back resist taşınada tek tuşla basıyorum.Yani 2 tuşla 9 tuşa basıyorum.Zaten üzerinde forest mevcutsa shrewd blow la sini parçalarına ayırıyorsun.Birde knock back stun cc lerin varki,hele helede trapden çıkma anti ccn var,kim tutar seni.Valla beni kimse tutamıyor,RRa şahit. Unutmadan,sin crit vurursa sindir.Miasma crit vurmazsa sin bi hiçdir.Çünkü çok çabuk yatıyorsunuz.Dayanıksız kalıyorsun. Logitech g13'ü şiddetle tavsiye ederim.Sol baş parmağınız joystickde diğer parmaklarınızın altında 22 tuş +2 tuş=24 tuş ve hepsi makro yapabilmekte.Çok rahat edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ali açtırma bana assasin :) millet oynayamıyor olabilirde yani invul atmiş bs ye zaten miasma atilmaz. mütevazi olacaksın paşa paşa sıranın gelmesini bekleyeceksin, absorbe açanlarda da ayni şekilde ben guard, tos, bs öyle açtığı zaman vurmuyorum gidiyorum etrafda dolanıyorum straft yapıyorum biraz yoksa dediğin gibi olmaz. bak fatih okuyorsa foruma katılsın lütfen :) şimdi bişey anlatıcam. eu forumlarında en iyi crom bssi için Fsen dedim yani bizim fatihi gösterdim adamin teki oyunda bana mesaj atıp duruyor düello yapalım die Bearus die biri gittik düello yapmaya bordera diyor ki Fsen demişsin en iyi bs ben ona bildiği herşeyi öğreten kişiyim en iyi bs benim diyor. dedim yani sensen sensin ben seni tanimiyorum fseni taniyorum o yüzden onu yazdim filan diyorum halen düello diyor neyse başladik düelloya 3 tane predator geldi saldirdi bize adamlari kestik ve diğerleride gelmeden oradan uzadık. bizim düelloda hiç oldu. sonra adam tekrar mesaj attı sen çok iyi oynuyormuşsun filan die mini game premadelerine çağırdılar bizi kesici ile girdik şimdi adamla arkadaş olduk. ve geçen gün kesici ile marisha şahit adam karşı takımdaydı kestim bunu ONE SHOT ME? filan die mesaj attı. lvl7 bs. yani bear shaman iyi class lafim yokta el elden üstündür 59lvl assasin gerçekten azicik zeki olsa fena yakar geçer ortalığı çünkü 80lvl assasin ne yapabiliyorsa 59lvl da yapabiliyor öyle ciddi bi fark yok güncelleme: hee ali g15 + razer naga kullanıyorum bende tabi ekipman önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 valla ben oturdum arastirdim ogrendim, kendime sol elimle erisebilecegim 24 23 kombinasyonlu macro yaptim(asdasda macrolu klavye almam uzgunum). ve buna alismak icin sure istedim de dayanamadilar bana. evet aynen dediginiz gibi bir cok macro var, bunlara hakim olmak ve ayni zamanda da positioningi iyi yapmak gercekten zamanla ogrenilmesi gereken bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xanthor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Kesinlikle makro kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Yon tuşları olarak awsd tuşlarına alıştırın kendinizi. Hele ki bs oynayan arkadaslar makro dan kesinlikle uzak dursunlar. Level 80 olunca pişman olurlar. Karsına her çıkan sin aynı olmayabilir.. Feat i farklı adam karşınıza çıkınca hangi makro grubunu kullanayım derken yalan olursunuz. Bs oynayan adam diğer classlari iyi öğrenmeli önce. İzleyin duel atan adamları hangi kombolari, skilleri kullanıyorlar pvpde. Zamanla alisirsiniz bs ye. Birde comboskip yapmak şart , cs siz bs bir halta yaramaz. Millet ne kadar bug da dese cs bug değil bence. Zamanla geliştirilen bir yetenek diyebiliriz. Koskoca funcom 2 seneden beri duzeltmezmiydi yoksa bu bugu. Kardesim programcı o bile düzeltir versinler kodları .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 aslında ben sana net bişey söyleyim mi aocun en iyi pvpcileri asla makrolu oynamazlar fakat ben makrolu oynuyorum. neden? onlar gibi oynayamıyorum ve onlarla başedebilmemin tek yolu bu. şimdi tutupda en iyi oynayanlar makrosuz oynuyormuş bende en iyi oynayan olabilmek için makrosuz oynayım gibi bir mantık yürütsem bana bu karakteri fena patlatırlardı :) açık konuşmak gerekirse bu böyle ha ama alternatifler geliştirmeme imkan tanıyor... mesela; ben CC leri asla klavyeden atmam, makroyla alakaları yoktur. fear - yere düşürme - charge - stun etme'yi mouse ile atıyorum. miasma'yı klavyeden kendim basarak atıyorum. çünkü onun zamanlamasını iyi yapmam gerek. bazı tuşlarda comboyu başlatıyor son tuş için beni bekliyor pozisyonu ayarliyorum kendim basıyorum. 1 abilityim var soul fragment dolduruyor yine onuda makrosuz kullanıyorum. şimdi yani makrolu kullanılacak şey var kullanılmayacak şey var. kalkıpta herşeyi makroya koyarsan sende eline alırsın o makrolu klavyeyi. ha bana avantajı ne oluyor. 1. Dünya üzerinde kimse benden daha hizli combo yapamıyor. çünkü ben zamanında saliseli saat ile combo sürelerini tuttum ve çok az salise payı bırakarak comboyu yaptırıyorum. ha bazen lag geliyor o zamanda yine bi yerimde patlıyor combo :) ama lag yoksa dünyada kimse benden daha hizli combo yapamaz. 2. bana vakit kazandırıyor. iki kişi ile birden kapışıyorum diyelim adama vuruyorum 4 e bastın E ye bastın 2 dedin 3 dedin diğer adam garantili fena bir şeklde bulaştı bana. ama ben napıyorum bastım G1 e, unuttum artık o adamı diğer adama yöneliyorum combo bitince ne yapacağımı düşünüyorum combo bitiyor TAB + FEAR yapıyorum mesela o adamı atıyorum başımdan. ama o ilk comboyu kendim yapmaya kalksam böyle bir düşünce için vaktim olmayacaktı. 3. bazı abilityler vardir vuruşunuzu artırır her combodan önce basmak gerekir hemen hemen her classın benzer abilityleri var. bunları combolarınaralarına koymak insanı büyük yükten kurtarıyor. eğer makrolu olmasaydı ben biliyorum yaptığım comboların yarısında basmayı unutacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xanthor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Vuruş kombolarinda makrolumu senin Mert ? Yani diyelim 3 vuruslu kombin var ve makroya basınca otomatik vuruyor hepsini , oylemidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Ben macro derken, aciklama getireyim, sadece tek bir skill kullanimina yonelik macrolarım var. Hot key desem daha dogru olur. Ben de macrocu yaklaşıma karşıyım asla oyle 2-3 skilli içeren macro veya spell-skill rotation yapmadim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar