Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fury (PVP) Server

Ceiron

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
cevap biraz geç olacak ama olsun :P fury en kalabalık pvp sunucularından durmaz mı :) ama artık bunun bir önemi yok çünkü 5 pvp sunucusu fury altında birleşeceği için sorun yok. TURKS guildi battlescarda mevcut, merge sonrası furye geçeceği için sorunun cevabını "evet" olarak verebiliriz. Merge sonrası Horuss ya da Alabandes'e tell ile mesaj gönderirsen sana yardımcı olacaklardır muhtemelen. Zira şuan oyuncuya ihtiyaçları var. Bildiğim kadarıyla bir kaç Victorea ve SULTANS oyuncusu bu guilde geçti. En son geçenlerde onlara karşı bir battle keep savaşımız olmuştu ve maalesef şehirleri tamamen yıkıldı.

düzeltme: Horrus değil Horuss imiş :)
Sosyal ağlarda paylaş

evet ama bunlar Aquilonia sunucuna geçen eski TURKS yeni TURAN ile karıştırılmaısn :)

Mesela şöyle bir lonca seslenişleri var;

"TURKS klaninin amaci,Battlescar (pvp)sunucusunda AOC oyununu sadece Turklerin oluşturdugu bir gurupla oynamak ve bu esnada diger yabanci oyunculara Turk birligini, Turk karakterini göstermektir.Bu nedenle gankerlar disinda saldirmayana saldirilmayacak herkesle iyi iliskiler kurulmasina calisilacaktir.Aramiza katilip takim oyunu oynamak isteyen bireyler aramaktayiz.
Yabancilara hizmet etmekten biktiysaniz tamamen Turklerden olusan bir guild sistemine sizde ortak olun."

Açıkçası bu yazı yüzünden ben onlara katılmayı düşünmedim. Bu oyunda uluslararası bir lonca ile oynuyorum ve açıkçası bu daha fazla zevkli. Sonuçta bu ırklar arası bir savaş oyunu değil, eğlenmek için oyun oynuyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

TURKS Guildinde asla ve asla küfür olayı olmadı-olmaz-olamaz karıştırıyo olabilirsin odhin ve şunu da söyleyebilirim ki biz ırkcılık falan yapmıyoruz oyunda çok güzel yabancı dostlarımız var.Kendi aramızda çok güzel bi şekilde, oyunu oyun gibi oynuyoruz, hırs yapmıyoruz...Bu da bize yetiyor ve artıyor bile..Guild ismi de sadece Türkçe konuşulan bi guild olmasını istediğimiz için (anlaşmak daha kolay olsun diye) TURKS oldu...Ama sen sürekli türklere küfür eden bir guilddesin bunu da çok iyi biliyorsun..Kaldırabiliyorsan ne mutlu sana biz kaldıramıyoruz ve burdayız...Gelmek isteyenleri bekleriz...

İyi oyunlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Burda polemik yapmayacağım ama istersen küfürleri Alabandese sorabilirsin. Şunuda belirteyim, bulundupumuz guildden önce Avatar idik ve Avatar ilk early access ile bu oyuna başlayan Türk guildleri arasındaydı sanırım. Sonra ise AD ile merge olduk. Ondan önce zaten International Guild olarak yolumuza devam etme kararı almıştık. Anlayacağın AD'de şuan bir çok Türk mevcut. Duman olmayan yerden yangın çıkmayacağını herkes biliyordur sanırım, tabi gm ben olmadığım için bu şu o demeyeceğim ama saldırıldı ki saldırdılar diyebilirim.

Dipnot: Guild içinde de devamlı konuşuruz AD Turks dediğinde Türkleri değil TURKS guildini kastediyordur. Yani eğer Türkler diye bir küfür ya da bir karşı saldırı oluyorsa bu direkt guilde oluyordur. Her neyse burada konu dışına çıktık biraz bir sorun olursa pmden devam ederiz, hem milletin keyfi kaçmaz hem de forum kurallarını çiğnememiş oluruz :P

----

Güncel not ( bir daha post yazmayayım dedim kalabalıklık olmasın )

Fury sunucusunda bulunan rus guildlerine baktığımızda çoğu oyuncunun ya pvplvl4 ya da 5 gözüküyor. PvP setlerini giymişler ve bu da demek oluyorki Battlescar da gerçekten çok sağlam pvpler olmamış :) Sağlam bir pvp bizleri bekliyor gibi gözüküyor, o setlerdeki resist oranı çok falza.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar ben de battlescar serverındayım "Veni Vidi Vici" de

odhin arkadaş kendisi itiraf etti guildlerinde küfür olduğunu.. turk guildlerindeki küfür olayından rahatsız olan arkadaşa sormak isterim.yabancı guildlerde küfürler daha mı güzel :)

"Bu nedenle gankerlar disinda saldirmayana saldirilmayacak herkesle iyi iliskiler kurulmasina calisilacaktir." diyen bir guild reklamından ben turks guildinin küfüre de müsade etmeyen bir guild oluğu ortaya çıkmıştır diye düşünüyorum.

elbette turks guildi AD kadar büyük değil,onlar gibi 4 kişi 1 kişiye saldırmıyor.onlar gibi exploit yapmıyor.nontradeable itemleri değişmiyor.onun için bazıları da turks yerine AD de olmayı seçiyor.kesinlikle daha da zevkli olabilir.Ben de mümkün olsa AD ye girerim.bir daha da çıkmam:)

yabancılara hizmet etmek lafına gelince..Bu gerçekten biraz haddini aşan bir cümle.ben de yabancı bir guilddeyim ama bence asıl onlar bana hizmet ediyor.. şehir falan yapıyorlar .. raidler düzenliyorlar benim için :) ben boyle düşünüyorum
eğer yabancılara hizmet edilmiyorsa bu laftan gocunulmaması lazım

turks teki arkadaşların çoğu efendi arkadaşlar ve boyle aşırı milliyetçi falan da değiller.. sadece diğer guildlerdeki turklerin davranışlarına kızıyorlar.

odhin beni merge den sonra AD ye aldırırsan sevinirim.:)saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

ben kimseyi suçlamadım bu arada. genelde olan şey bu biliyorsunuz. daha dün haya nickli hollandalı türk ki hollanda milli takımında cod'da filan. ss leri var küfredio direk say den. böyle tipler çok yani.

bizde o tip şeyler olmaz. olduğunuda genel anlamda serverda da görmedim.

seviye yüksekse olmaz zaten. ama ırkçılık farklı bişey. onu yapanlar hep dışlanıor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Sıkıntıdan oyuna girip vakit geçirmek istiorum kapalı hesap, cromdaydı karakterim , 28 e subat a kadar free transfer varmıs herhalde incelemedim ama pve den pvp ye geçebilioruz sanırım fury mi aquilonia mı ?? karakter lvl 80 oldugu için level kasma sıkıntım olmayacak gonul rahatlıysa nerde pvp yapabilirim ??
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...