deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Şu an hunter dps = Steady shot spam, birden fazla mob olursa da Volley. Bunu recount söylüyor. Üstelik bu halde 1.liğe oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 hunterlarin pvpsi nasıl peki ? şuanda en düşük burst dmgye sahip hunterlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Bence ne oynamak istiyosan onu oyna. Offline oyunlardaki gibi en güçlü benim, herkesi keser hala da ölmem mantığından uzaklaş. Range dps seviyosan hunterla takıl, mele ise warrior rogue ol, büyücülere her zaman aşıktım diyosan mage lock falan ol. Bugun en iyi olan yarın en berbat olabilir, 1 patchte adamın ümüğünü sıkarlar, o yüzden neden zevk alıyosan onunla takılmalısın. 3 senedir warlock saltanatı sürüp herkes nerf lock diye yakınırken, şimdilerde locklar oha roguelar bizi hareket edemeden kesiyor diyor. Herkesin bir zamanı var, öyle en güçlü benim yapmıyolar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 |Joker| said: Bence ne oynamak istiyosan onu oyna. Offline oyunlardaki gibi en güçlü benim, herkesi keser hala da ölmem mantığından uzaklaş. Range dps seviyosan hunterla takıl, mele ise warrior rogue ol, büyücülere her zaman aşıktım diyosan mage lock falan ol. Bugun en iyi olan yarın en berbat olabilir, 1 patchte adamın ümüğünü sıkarlar, o yüzden neden zevk alıyosan onunla takılmalısın. 3 senedir warlock saltanatı sürüp herkes nerf lock diye yakınırken, şimdilerde locklar oha roguelar bizi hareket edemeden kesiyor diyor. Herkesin bir zamanı var, öyle en güçlü benim yapmıyolar adamı. Çok güzel açıklamışsın.. rogue ile oynamak isterdim bir ara şimdi çok sıkıcı geldi.. DK açtım hani karakteri görmek zevk veriyor bıraktım god mode olmayı.. Şu patch gelmeden paladinleri hatırlayın.. level 68 paladin Full s4 adamı kesiyordu :) oynamadığım 2 sınıf kaldı wow da Shaman ve Paladin.. hepsini denemiştim ama şuan Hero Class DK çok hoşuma gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 mavi mi daha hızlı yollar aralmı? Şimdi wotlk alıcamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 mavide yokmuş araldan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 cd-key almak için nereyi tavsiye edersiniz? gamersloot denmiş genelde buradan mı alayım? başka alternatif var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 wotlk fiyatları ne kadar bu arada? 80 mi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Masquerade said: wotlk fiyatları ne kadar bu arada? 80 mi hala 79.9TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Julifton said: Masquerade said: wotlk fiyatları ne kadar bu arada? 80 mi hala 79.9TL post kasıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Tekrar konu acmak istemedim, Solda benim talent sagda ise uymak istedigim tablo var ama isaretledigim yere gecis yapamiyorum:( birde Marksmanship deki yere usttekileri vermeden ortadan nasil talen verebiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 o bölümde yeterli talent puanın yok.41 tane b.mastery talentına ihtiyacın var bw alarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 zaten sağdaki talentın aynısını yapamazsın , marksmanship talent tree de direk tier7 deki talenta 3 tane nasıl vermiş çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 o verdiğin nasil bir screen shottur oyle ? o yandaki talent tree guzel bir photoshop calısması yada Free Server sacmalıgı ,Ferocious İnspirationa vermeden 2 pointli olan Invigorationa nasıl 5 point vermis? 1 point olan The Beast Withini de 5 pointle nasıl fulledi ise , o da ayrı konu.Onu direk dikkate alma unut gitsin, senin levelini bilmediğim icin bir sey diyemeyecegim. http://elitistjerks.com/ şu sitede forumlarında hunter clasına bak bu cok yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Quo-Vadis? said: o verdiğin nasil bir screen shottur oyle ? o yandaki talent tree guzel bir photoshop calısması yada Free Server sacmalıgı ,Ferocious İnspirationa vermeden 2 pointli olan Invigorationa nasıl 5 point vermis? 1 point olan The Beast Withini de 5 pointle nasıl fulledi ise , o da ayrı konu.Onu direk dikkate alma unut gitsin, senin levelini bilmediğim icin bir sey diyemeyecegim. http://elitistjerks.com/ şu sitede forumlarında hunter clasına bak bu cok yardımcı olur.sakin ol bakarmisin http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/hunter/talents.html?0500320152501225013510500000000000000000000300000000000000000000 buda root http://hunterguide.wikispaces.com/Hunter+Talent+Guide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 oha hadi sitede oyle bi hata var da, sen onun oyle olamicani anlayamiyo musun? agac bu iste, usttekilere yeterli puani vermeden alta gecemezsin, hepsinin de ustune yaziyo yukarda ne kadar puan vermen gerektigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 aquila said: oha hadi sitede oyle bi hata var da, sen onun oyle olamicani anlayamiyo musun? agac bu iste, usttekilere yeterli puani vermeden alta gecemezsin, hepsinin de ustune yaziyo yukarda ne kadar puan vermen gerektigi.ne biliyim abi bilsem yaparmiyim neyse resetleyip baska bir talent ornegi aricam simdi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 şöyle harca ilk 38 puanı 39-40. puanlarla serpent's swiftness i fulle. 41. puan the beast within ondan sonra tercihine göre ya 3/3 longevity 1/3 cobra reflex yada 1/3 longevity 3/3 cobra reflex ver sonraki 5 puanu kindred spiritse ver. bu noktadan sonra eğer exotic pet istiyorsan Beast mastery ver, yok eğer istemiyorsan MM ağacına geçebilirsin. bu arada yeni başlayan adamı elitist jerks forumlarana gönderen arkadaşa da helal olsun. vimpirin zaten aklı karışmış yeteri kadar. ayrıca lvl 50 olmamış adamın ne işi olabilir EJ de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 hahah o verdiğin wiki talent guide eskiden yapılmıs talentlerin ustune yeni talent penceresi, yeni talenler gelince amcamlar direk yapıstırınca yeni hunter talenlerini, wiki eski talenlerde boyle sacmaliyor.puanlar garip garip yerlere gidiyor.orda senin bir hatan yok zaten. wiki nin hıyarlıgı.Alurielin verdiği gayet iyi level icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Aluriel said: şöyle harca ilk 38 puanı 39-40. puanlarla serpent's swiftness i fulle. 41. puan the beast within ondan sonra tercihine göre ya 3/3 longevity 1/3 cobra reflex yada 1/3 longevity 3/3 cobra reflex ver sonraki 5 puanu kindred spiritse ver. bu noktadan sonra eğer exotic pet istiyorsan Beast mastery ver, yok eğer istemiyorsan MM ağacına geçebilirsin. bu arada yeni başlayan adamı elitist jerks forumlarana gönderen arkadaşa da helal olsun. vimpirin zaten aklı karışmış yeteri kadar. ayrıca lvl 50 olmamış adamın ne işi olabilir EJ de ?Level 50 yim suanda 80 ne kadar bm talenti verebilirmisin acaba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 http://www.wowhead.com/?talent=cAbMzxgRcu0h bende soyle bir sey vereyim sana , elitist jerkste gayet guzel leveling talentleride var. okumak yeterli, ne yani EJ de 80 olmayan girip bakamaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 lvl 50 benim tavsiyem şu şekilde 51-53 -> 3/3 longevity 54 -> 1/3 cobra strikes 55-59 -> Kindred spirits 60 -> Beast Mastery burdan sonra oyun sitiline göre değişicek biraz. eğer solo takılmayı seviyorsan 3 puan Catlike reflexes ver. %9 dodge pete çok şey kazandırıyor. solo takılmıyorum peti fazla tank olarak kullanmıyorum diyorsan gereği yok, direk MM ağacına geçebilirsin. MM ağacında şu şekilde harda 5/5 Lethal Shots 3/3 Careful Aim 2/5 Mortal Shots 2/2 Go for the Throat burdan sonraki 3 puan mortal shotsı 5/5 3/3 Improved Arcane Shot sona kalan 2 puanıda istediğin gibi harcayabilirsin. @Quo-vadis EJ daha çok min maxing, optimum raid efficency, best possible dps gibi konulara ağırlık veren bi forum. yeni başlayan biri elbette bakabilir ama lvl 50 adamın ordan şu an için kazanabileceği çok birşey olduğunu sanmıyorum. link verebilirmisin EJ forumlarında leveling tavsiyesi dediğin başlıklara. incelemek istiyorum farklı görüşler varmı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Aluriel said: link verebilirmisin EJ forumlarında leveling tavsiyesi dediğin başlıklara. incelemek istiyorum farklı görüşler varmı diye. İnceden bi dokunduruş Vimpir yüzünden main karakterim olan fakat daha sonra bıraktığım horde hunterımı kasmaya başladım yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Boci said: Aluriel said: link verebilirmisin EJ forumlarında leveling tavsiyesi dediğin başlıklara. incelemek istiyorum farklı görüşler varmı diye. İnceden bi dokunduruş Vimpir yüzünden main karakterim olan fakat daha sonra bıraktığım horde hunterımı kasmaya başladım yaa...Sevinmemmi lazim uzulmemmi karar veremedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar