sildarine Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Butun paketleri al account al account upgradelerini yap oyunu kuran birinden wow klasorunu kopyala bilgisayarına yapıstır iyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 sildarine said: Butun paketleri al account al account upgradelerini yap oyunu kuran birinden wow klasorunu kopyala bilgisayarına yapıstır iyi oyunlarkimsem yok:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 öncelikli nedefin şo paket http://eu.blizzard.com/store/details.xml?id=210000091 kahverengi bi kutucuk üzerinde mor bi hatun kafası yada yeşil bir yıldırım demirören resmi var sonra level 60 olunca devam edebilmek icün yeşilimsi ucubik bi eleman resmi olan kutuyu alcan sonra da buz mavisi kutuyu alıosun level 70 in üstüne devm etmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 ben olsam başlamazdım beni 6 ay ısrar edip oyuna başlatan, hatta oyunu bana yüklemek için büyükçekmeceden karşıya anadolu yakasına kadar gelen, oyunu yükleyip gösteren, sonra gidip level kastıran ve bunu takiben 1 ay kadar sora da beni bu oyunla zehirlediğini bile bile oyunu bırakan arkadaşım alpere kafana edim diorum. sevgiler. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Saçma gelcek belki ama evet biliyorum hiç bi zaman orjinalin yerini tutamaz bi çok eksiğide olduğunu biliyorum free serverların ama oyunun klasörünü bulursan bi kendini test et hani o kadar parayıda boşuna vermiş olma herkes sevmez çünkü her oyunu sevmeyen bırakan çok arkadaşım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Dartanian said: Saçma gelcek belki ama evet biliyorum hiç bi zaman orjinalin yerini tutamaz bi çok eksiğide olduğunu biliyorum free serverların ama oyunun klasörünü bulursan bi kendini test et hani o kadar parayıda boşuna vermiş olma herkes sevmez çünkü her oyunu sevmeyen bırakan çok arkadaşım varultima online i cok seviyordum ama osi ye en son girdigimde bana cok soguk ve bos geldi okadar okuz birisi oldugum halde ultimada zorluk cekmiyorum arayuzu kullanimi kolay bence wow da ultima gibiyse severim diye dusunuyorum video,ss gormek oyunu oynamaktan farkli o yuzden sizlere danisiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Wowda benim bildiğim kadarıyla level kasmak boss kesmek falan zevkli geliyo millete yani çok fazla pvp ye giden yok diyebiliyorum yani Uoda kasardın hadi bir an önce 7X olsamda actiona gideyim mantığıyla.O nedenle mantık olark biraz farklı aslında bence :) oynamıyorum oyunu da kötülemiyorum yanlış anlaşılma olmasın.Hiç bi zamanda kanım almadı şu wowu o ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Dartanian said: Wowda benim bildiğim kadarıyla level kasmak boss kesmek falan zevkli geliyo millete yani çok fazla pvp ye giden yok diyebiliyorum yani Uoda kasardın hadi bir an önce 7X olsamda actiona gideyim mantığıyla.O nedenle mantık olark biraz farklı aslında bence :) oynamıyorum oyunu da kötülemiyorum yanlış anlaşılma olmasın.Hiç bi zamanda kanım almadı şu wowu o ayrı :D30dk icerisinde karar vermem lazim mesai bitiyor :) ultimaya baslamak istemiyorum herkezden duyuyorum wow of pof afra tafra:) napsam netsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dellah Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 vimpir said: Dartanian said: Wowda benim bildiğim kadarıyla level kasmak boss kesmek falan zevkli geliyo millete yani çok fazla pvp ye giden yok diyebiliyorum yani Uoda kasardın hadi bir an önce 7X olsamda actiona gideyim mantığıyla.O nedenle mantık olark biraz farklı aslında bence :) oynamıyorum oyunu da kötülemiyorum yanlış anlaşılma olmasın.Hiç bi zamanda kanım almadı şu wowu o ayrı :D30dk icerisinde karar vermem lazim mesai bitiyor :) ultimaya baslamak istemiyorum herkezden duyuyorum wow of pof afra tafra:) napsam netsem Başla başla ama kar başladı sen keyleri al evden indir en iyisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Seven sevmeyenden daha çok sen bilirsin..Ek patchleri alma yani o 2 taneyi ana wowu al beğenmezsen bırakırsın.Başlıcaksan wowa başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 22 ocaga kadar sabret darkfallonline cıkıo uo seven dfo kesin sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 ayrıca satın almadan yada herhangi bi para vermeden http://www.trywarcraft.com/ dan indirip oyunu 10 gün deneme hesabı alabilirsin. beğenirsen gidersin alırsın kutu flan :) sitede adım adım yardımcı oluyor zaten hesap acma vb için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Sanırım başlamaya gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Çoğu kişi basta sadece ilk paketi al diyor ama bence TBC yi de al fiyatları ucuzladı ve extra meslek ve ırklar var. Zaten 70 olana kadar son paket te ucuzlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 battlechest alıversin işte 60 lira mı ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Sen hepsini al DK aç direk level 55 ol newbielik zamanın kısa sürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 ozii_x said: Sen hepsini al DK aç direk level 55 ol newbielik zamanın kısa sürsün DK açmak için bir level 55 cahar ın olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 sildarine said: ozii_x said: Sen hepsini al DK aç direk level 55 ol newbielik zamanın kısa sürsün DK açmak için bir level 55 cahar ın olması lazım unutmuşum ( Fail )... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 aldim ilk paketi sadece 1 tanede arkadasa hediye aldim yilbasi hesabi hadi bakalim sik sik basinizi agritirim artik:), hatta ben cok iyi bir insanim gel beraber takilalim arkadas olalim diyen olursa hayir demem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 ok, go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Marl0_on said: ok, go.hala kimseden pm gelmedi:D cok iyi birisiyim ama ben8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Cektigi versiyonla sitede gordugum versiyon cok farkli :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 zibilyon patch çekiceksin wow oynayan tanıdıgın varsa ondan copy pate al bikaç dvd ye bence daha az eziyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Dworgian said: zibilyon patch çekiceksin wow oynayan tanıdıgın varsa ondan copy pate al bikaç dvd ye bence daha az eziyet 4 Mbp kullaniyorumda sordugumu anlatamadim sanirim dogru seyimi cekiyor yoksa kendisi boyle adim adimmi yukselticek beni bide bunu cekince backup alabilirim dimi her formatta cekilmez bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 adım adım çekicek bende diorum ki eziyet çekme, git bi yerden full copy paste yap. oyun registry de kaydı olmasa da sadece dosyaları kopyala yapıştırla da çalışıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar